Отговори
# 285
Много обичам комбуча, но трябва да се пие внимателно,има калоричност.В една чаша от 100мл има
между 20-40 калории, зависи колко е ферметирала.Да се има предвид.

# 286
Комбуча ми бие на странна бира 😕 не е моето със сигурност.
Сега бях на късна тренировка, хапвам малко кисело мляко и лягам.

# 287
Момичета, дайте идеи за силови тренировки вкъщи или ако сте попадали на някой клип, имам ластик за крака, степер и сега си поръчах и тежести за ръцете, но не знам какви точно упражнения мога да правя и по колко, за да има ефект. Искам основно да изчистя целулитът на бедрата.

# 288
Лотус може да започнеш с fitnesinstruktor в ютуб и след това с Caroline Girvan. Горещо ги препоръчвам и двете.

# 289
Лотус може да започнеш с fitnesinstruktor в ютуб и след това с Caroline Girvan. Горещо ги препоръчвам и двете.

Много благодаря! Simple Smile

# 290
Аз пропуснах да кажа, че една приятелка ми бе на гости за седмица и обикаляхме много: по около 20 000 крачки на ден. Видимо съм отслабнала, усещам и по дрехите, но едва ли ще го задържа, няма как подобен маратон постоянно.

Lotus, аз преди правих за известно време с Marie Steffen - The Art of Health, може да ѝ хвърлиш едно око.

# 291
Шанта и аз виждам промяна при мен, когато правя над 20 000 крачки. Преди няколко години с една приятелка няколко седмици имахме такива маратони и забелязах промяна в тялото ми. Бяхме и по-младички де. Според моя ендокринолог, който е 30-годишен фитнес маниак- 10 000 крачки на ден са един базов минимум, който трудно води до промени.

# 292
  • Бургас
10 ооо крачки са само около 300 калории изгорени

# 293
10000 крачки са нормално движение за деня, което се изисква от човек, за да работи тялото му добре, но не може да се разчита, че е спортът,  необходим за отслабване и стягане на мускулатурата.Толкова стана модерно да се говори за тези крачки, че максимумът за движение.
хората решиха, че е максимумът натоварване и се чудят защо няма резултат.

# 294
Когато съм обаче дълго навън и нямам постоянен достъп до тоалетна съм забелязала, че автоматично започвам да не пия достатъчно вода и следва запек.  След тази седмица ми се появи, а от месеци не съм имала такъв проблем.

# 295
Момичета, дайте идеи за силови тренировки вкъщи или ако сте попадали на някой клип, имам ластик за крака, степер и сега си поръчах и тежести за ръцете, но не знам какви точно упражнения мога да правя и по колко, за да има ефект. Искам основно да изчистя целулитът на бедрата.
С който и  инструктор да се захванеш, гледай да е някаква програма. С тренировки на парче не става. Крачките отделно да си вървят. Аз също тренирам с Caroline Girvan и не бих казала, че ми е лесно, но лесно няма. Може би след години.

# 296
Какво е това тай Чи дето постоянно излиза като реклама?

# 297
Според мен, много приятни упражнения. Доста от тях си правя, без и да знам, че се наричат така.

# 298
само дето това е много далече от упражнения

https://www.youtube.com/watch?v=GazvX9iE73I

# 299
Какво е това тай Чи дето постоянно излиза като реклама?
Адски ужасно агресивна реклама. Лъжа и измама за патици. На приложение, в което ако се излъжете да платите веднъж, няма откачване. Пазете се и не инсталирайте такива.

Общи условия

Активация на акаунт