Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Какви лични преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Форумът обсъжда предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни, като посочва, че моделите са неудобни, материалите груби и изкуствени и цените високи. Някои майки споделят успешни алтернативи като закупуване на обикновени памучни тениски с по-голям размер или използване на дрехи втора употреба.
-
Какви лични преживявания се споделят във форума?
-
Какви са някои алтернативи на дрехите за бременни?
-
Прекратихте ли приема на фолиева киселина или планирате да продължите?

!
, аз пък да ви се оплача с моя бременн мозък каква глупост сътворих онзи ден на прибиране от веселия пикник
Как не ме убиха не знам. А живеем в едно селце на 6 км от града до което има градски транспорт 2 пъти седмично : и ни чакат 2 почивни дни в които няма къде да намерим ключар
, нъл е майстор извади инструментите и за по-малко от 5 мин някакси отвори един прозорец и взе ключовете

))
Винаги пишеш, че набързо си се справила с новата темичка, представете си мили мамаи ако има повечко време, какво ни очаква.

, аз също ще съм булка след 2 седмици (на 13 май). Още не съм пробвала роклята, взеха ми мерки преди 2 седмици и се надявам да няма изненади
Още не ме дарява с ритничета, очаквам и този момент скоро да се появи. Вчера имах инцидент - дъщеря ми така ме ритна по корема, че не съм усетила как съм изпищяла и само си спомням звездички пред очите. Много ме заболя и бая се уплаших, днес бях на док и слава Богу бебо е наред, само аз съм пострадалата. Та бремелинките с втори и нататък бебок да внимават с батковците и каките!
Първата бременност беше зимна, и я изкарах с черни сака и костюми (то не че сега ще ми се размине, на работа с друго не може, ама поне през уикенда ще съм шаренка).

. Голема депресия!