Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Какви лични преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Форумът обсъжда предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни, като посочва, че моделите са неудобни, материалите груби и изкуствени и цените високи. Някои майки споделят успешни алтернативи като закупуване на обикновени памучни тениски с по-голям размер или използване на дрехи втора употреба.
-
Какви лични преживявания се споделят във форума?
-
Какви са някои алтернативи на дрехите за бременни?
-
Прекратихте ли приема на фолиева киселина или планирате да продължите?

Започнах да си купувам всяка седмица панталони, че бързо ми отесняват на шкембето, а на работа съм седнала по цял ден и най-много това ме притеснява, да не смачкам бебето. Купих си 3 чифта панталони с ниска талия и това е, не мисля да купувам още, хем не ми се дават пари за скъпи дрешки, дето после няма да мога да ги нося или преправям, хем искам да имам стимул да отслабна след раждането. Не мисля да купувам дрехи от колекциите за бременни, въпреки че тук при нас има доста магазини и марки, но не обичам бременна облечена в торби, не мисля, че някоя от нас ще стане толкова едра, че да се завива с пердета
, просто си купете 1-2 номера по-големички и това е.
. Това е разумно обяснение, защо някои доктори не я препоръчват, ама все пак..., вярвам че всички нас ще ни отмине 
Тъкмо се върнах от фризьор
от тази прическа за сватбата.....резултата на махането на 35 фиби и 7 фрукета...на 1 флакон с лак и дран дран....поподстригах се на пластове, че да замажа положението.....небило хубаво да се подстригваш-ми ко кат чума д аходя в главата ли?хехехе щяла съм да му удрежа....."П-шка-а/с извинение? хехе ми дано, че с таткото искаме момиченце...е ако е младеж няма да го връщаме де....
сега си се кефя на новата прическа.

Тя е много слабичка и за корем да не говорим

Каква е рецептата?

. В петък сме на преглед, надявам с да видим какво е бебето, че ние все му викаме Той, ама...

Ако някой чуе нещо, да свирка, за да се подготвим за следващия път.....