Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Какви лични преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Форумът обсъжда предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни, като посочва, че моделите са неудобни, материалите груби и изкуствени и цените високи. Някои майки споделят успешни алтернативи като закупуване на обикновени памучни тениски с по-голям размер или използване на дрехи втора употреба.
-
Какви лични преживявания се споделят във форума?
-
Какви са някои алтернативи на дрехите за бременни?
-
Прекратихте ли приема на фолиева киселина или планирате да продължите?
Синята люлка я имаме, Мариана много я харесваше. Късите панталонки и обувките няма да ти свършат работа (освен за красота, де), октомври не е за къси гащи. И малкото синьо коритце - става само за първите 3 месеца, след това отесня, и купувахме ново.
, ами аз коритцето четох същите отзиви, но на нас ни трябва само за първия месец, че няма да го носим до БГ, я 
, притеснявам се, че ако чакам на него да се клати, може да ореве света, и затова се спрях на тази.
.
Ивон честита ти госпожичка!Много сладка и поспалива! Ох нямам търпение и ние да видим бебчето в края на месеца какво е! Естественно ако се покаже!А утре отивам да си взема резултатите от БХС и много се надявам да са добри! Стискайте ми палци!

,като гледах снимите така ми се приходи на сватба ама българска.
Но ми направи впечатление, че повечето май от към качестово ги няма. То имам време още за покупките, но си се заглеждам и нямам търпение вече да започна да си избирам. Като се знам каква съм все нещо ще ни е в повече... 
Дано поне денят ми мине бързо...
Мисля да купувам неутрални цветове,че той и баткото беше мома до самото раждане ,а какво стана накрая. За леглото смятам да е на два етажа,че и ние нямаме много място.Но още не съм го измислила,много сложно ми се вижда. 

Поне ще е само 3 дни, на останалите приятна почивка!
ама и на мен ми е приятно да го чувствам 

честита бебка
!!!