Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски с ритничета ни дарява

• 18 481
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен за днес...)))
Вече гледам, че някой мами се похвалват, че усещат ритничета, аз все още нищо подобно не съм усетила, но едва ли ще закъснее.)))
Другата седмица съм на консултация, ще видим как се развиват нещата. Вероятно няма да мина на ехограф, тъй като миналият месец бях, макар че аз съм доста любопитна вече за пола на бебето.)))

# 61
здравейте на всички,
 за тези почивни дни толкова много сте изписали че чак не мога да ви изчета!
dobra не се притесняваи от пътуванията, вярно е че Русе е далеко но пък не е чак толкова. Ние откакто сме разбрали за бебето сме си ходили до там сигурно 10 пъти за по 2- дни . Дори снощи се върнахме от там. Мен лично ме е страх да се возя в маршрутка повече отколкото да пътувам до Русе.
Другата седмица съм на проба за роклята за сватбата и таткото  няма да може да се прибере с мен (а мен вече ме е страх да шофирам до там сама) съм замислила са ходя до там с автобуса.
Така че не се страхувай изобщо. Не забравяй че там пролетта е дошла доста отдавна и (поне не мен) ми е доста по приятно отколкото в София да се разхождам по улиците.
Усмихнат ден на всички

# 62
Здравейте мамчета!
Добре дошли на новите тумбалани.
Ивон честито девойче, ох и аз искам момиченце, а таткото е твърдо убеден че момче надявам се другата седмица да разбера.
И ритничета още не усещам, а все се напрявам да ги усетя.  Sad Нищо де надявам се всичко да е ок и скоро и това да стане.

# 63
Dobra, ti li beshe pri Klisurski v MD za JK?

# 64
Да, при него съм. Ако не си ходила скоро - да знаеш, че вече работи с предварително заисани часове. Взема и незаписаните, но ще чакаш часове и не си струва.
Кога е следващия ти преглед при него?

# 65
Здравейте мамчета Simple Smile
честита ни нова темичка Simple Smile
от работа и от учене не ми остава много време,днес  бях на изпит и преди малко се прибрах и сенах веднага зад компа,защото после едва ли ще мога Simple Smile

# 66
Dobra-  mersi che mi kaza, che imam niakavi bolki i misleh da hodia utre bez chas pri nego.

# 67
Момичета, една приятелка ми изпрати нещо много мило и хубаво.
Аз пък го препращам към всички вас.
Ето тук: http://www.llerrah.com/achildsangel.htm

# 68
  • София
Здравейте момичета!
Много отдавна не съм писала, но нещо ме е налегнала голяма депресия и още не иска да ме пусне. Дори имам чувството, че сега ми е по-зле, отколкото непосредствено след сполетялото ме нещастие. Много се старая да не проличи, че не съм съвсем добре, особено пред най-близките ми и това ме натоварва още повече. Все пак изглежда, че поне с бебока всичко е наред, въпреки, че и аз не го усещам още, а ми е за втори път. И аз като вас съм +5кг. и не ми стават никакви дрехи, но съм решила да не купувам специално за бременни, а каквото намеря и ми харесва с номер-два по-голямо.
Днес трябваше да ходя на ЖК, но нямах възможност и затова ще отида утре и затова да попитам dobra за телефона на Клисурски, защото и аз съм при него, но съм ходила само веднъж и не си записах телефона. Той така ме затрупа с листченца и направления, че загубих ума и дума.
По повод БХС, пак той ми каза първия път, че като отида след две седмици щял да ми даде направление, без изобщо да ме пита искам ли, не искам ли. Сега не знам утре ако пак стане дума за това какво да направя. Може би все пак е добре да се направи. Моля някоя мама, ако скоро е била за БХС в МД София да пише каква е процедурата и колко струва, за да съм подготвена.
Поздрави на всички!

# 69
Здравейте, момичета Simple Smile И аз съм твърдо на варианта да не купувам бременни дрехи, а просто нормални с по - големи размери. След като се убедих, че бременните дрехи не са чак толкова хубави, но пък да им имаш цените #Crazy вече си имам няколко панталона и дънки 44 размер - хем удобно, хем не се чувствам като пълнена чушка в тях защото са ми свободни и широки все още - направо супер Simple Smile
Last name, за БХС в МД трябва да си приготвиш 45 лв. -  20 за ехото и 25 за самото изследване. Ако си си правила ехограф на друго място ти трябват само 25 за изследването. Обаче между ехото и изследването не трябва да има повече от 3 дни разлика, а най - добре да са в един ден. Та затова най - лесно отиваш на ехо в 231 каб и после за кръв на 14 ет. като първо минаваш през регистратурата, където ще ти обяснят още веднъж в кой каб какво да правиш. Simple Smile

# 70
Last name - телефонът за записвания при Клисурски е 9172239.  Струва ми се, че има доста пациентки и графика му е пълен. Затова се запиши от по-рано. Ти на колко години си? Над 35 г. за майките има допълнителни безплатни изследвания и щом Клисурски ти е говорил за направление може и да не плащаш. Това разбира се е само предположение.
Luz, ехо-то трябва ли да се прави от отделен специалист? Мога ли да си го направя при моя лекар и с резултата да отида на 14-я етаж? Много скъпо излиза, ако всичко се плати  ooooh!
Някой правил ли е ФМ в Майчин дом? Интересува ме цената там.  Моя приятелка си го е правила преди 1 година, но не помни колко и е струвало, а и надали е същото.

# 71
last name
БХС в МД може да ти излезе и с 10-15 лева повече, ако получиш "безплатната консултация с генетик" от д-р Бонева smile3505
Затова най-добре от 231 кабинет тичай директно на 14 етаж , но с точния асансьор, тъй като не всички спират там.

# 72
Dobra, може по принцип, но трябва да е прясно прясно, че на мен ми измрънкаха, че е старо

# 73
Kalina 333, заплаща ли се безплатната консултация?
Аз мислех в петък като ходя да си взема резултата да се възползвам.
А проф. Кременски като дава резултата нищо ли не обяснява?

# 74
gabi, Професорът дава резултата и подчертава на листа каква е препоръката - а те са 2 в зависимост от резултата - обсъждане на амниоцентеза или ФМ за тези с ок - резултат

Общи условия

Активация на акаунт