🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 180 242
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 480
Аз си поръчах розова рокля, с нея ще съм сигурно като едно малко розово прасенце!

# 481
  • Велико Търново
Мари, фантастична си!
Имам гащеризони, но ги нося рядко.
Поздрав от една лелка-днес станах на 47.
Скрит текст:

# 482
Жива и здрава да си, Сиси!🌺🥰❤ Само такива да са лелките!

# 483
  • Русе
Честит рожден ден, Сиска! Здрава и много щастлива бъди! Изглеждаш чудесно!
И аз имам рокля на точки, виждали сте ме.

И розово харесвам и нося в последните години. Наскоро бях така

Последна редакция: пн, 04 май 2026, 16:35 от *sve*

# 484
Оле, Сиска, какво дупе! Честита да си! Все така да грееш и пръскаш чар! Това снимка от редовната фотосесия за годишнината ли е?
Май имам само потник на точки, а за розово- нищо конкретно не се сещам.

# 485
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден, Сис! Ако всички лелки бяха като теб, светът щеше да е едно много по-красиво място. Щастлива и все така прекрасна бъди!
МариаТ, много си красива. Гащеризонът много ми хареса.
Мими, тази рокля много полиестерна изглежда. Хубаво я помисли, че с тоя дълъг ръкав... ммм... не знам.

Гащеризони нося и имам. Не ми пречи ходенето до тоалетна. Ако мога мога се оправям сама, ако не мога все ще се намери кой да ме придружи... все пак не излизам сама Simple Smile

За лелките и чичките сте казали почти всичко. Само да кажа, че това което е изброено
.... Но пък точно жените сме много критични към другите жени и участваме активно в поддържането на очакването една жена да е “сексапилна”, “красива”, “поддържана” и “перфектна” цял живот, уви!
не е задължително да е в съвкупност. Красива и поддържана е достатъчно . Няма нужда нито от сексапил, нито от перфектност, за да не попадне в понятието "лелка"

# 486
Сиска, честит рожден ден! Хубав празник и много подаръци по твои вкус да получиш! Flowers Hibiscus

Аз не разбрах защо тук се пренася за обсъждане мнение написано в друга тема.
Иначе за мен думите за жени след определена възраст /и не само/ са две - лелка и дама. Без излишна скромност - аз съм от вторите. И не защото някой го очаква от мен, а защото на мен така ми харесва.

Последна редакция: нд, 03 май 2026, 18:09 от Sweta

# 487
  • София
Сис, честит рожден ден! Бъди все така очарователна! Kissing Face
Чудесни снимки, момичета! Revolving Hearts
Честити покупки!
Аз розова чанта нямам. Трябва май да се поправя. Relaxed

# 488
Честит рожден ден, Сиска! 💐
Ами с Никол Шерцингер сте наборки, ама тя може да ти диша праха по излъчване...
Та има лелки и "лелки".

# 489
Честит Рожден ден на Сиска!
До сега не съм се почувствала като лелка, но сега ме замислихте с тия коментари относно екс Гришовица.
Роклята й на точки ми харесва, ама без тия фльонги отстрани.
Обаче от положението на краката ми се завива свят, какво е това странно кръстосване!?
Днес си купих 2 рокли от мола - бяла и шампанско.
И двете дантела - едната е памучна и като рязана, другата е плетена.
Ще ги щракна и ще ги кача, докато на някоя от вас не й се е завил свят от описанията.

# 490
  • Велико Търново
Диа, аз съм по-малка с година.

# 491
Честит рожден ден, Сиска! 💐
Ами с Никол Шерцингер сте наборки, ама тя може да ти диша праха по излъчване...
Та има лелки и "лелки".
Тамън щях това да пиша, че нашите дами в темата около тази възраст изглеждат много по добре от Никол...и в лице в пъти по-свежи и красиви и като стайлинг - Сиси, Деси, Ани, Мари и т.н.❤️
Сиси, честита бъди, все така сияйна и прекрасна! Весел празник и много настроение! 😍🥰😘
Ани ще я видя на живо, ако е като перде съвсем я връщам. Че и камъчета има ...🤔
От Турция взех и едни очила...много съм доволна от индирима, но все пак са от колекцията от преди 2 години! 🙂

# 492
siska79

Всичко най- най и тази година по-малко работа и повече почивки.

# 493
Честит рожден ден siska79! Здраве , късмет и повече свободно време пожелавам!

# 494
  • тук-там
Сиска, душата, какво дупе само! Да си го носиш и показваш с много здраве и самочувствие! Само хубави и запомнящи се преживявания ти желая!
При мен стил няма. Но пък има зима. Истинска, майска и в унисон с минзухари:

Общи условия

Активация на акаунт