А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 571
  • 583
  •   1
Отговори
# 390
момичета, дайте идеи за аспиратор

Аз съм за Faber , Eurolux ги предлага. Има различни видове(вграден, декоративен-мощност )зависи какво ти трябва Simple Smile

# 391
момичета, дайте идеи за аспиратор

Аз съм за Faber , Eurolux ги предлага. Има различни видове(вграден, декоративен-мощност )зависи какво ти трябва Simple Smile

И аз съм за Faber. Ползвам такъв и съм много доволна. За новата кухня пак ще си взема, само, че от тия с тръбата/не знам как се наричат/ .

# 392
  • Плевен
И аз съм с faber в момента,но ми се иска нещо по-интересно.

# 393
  • София
И аз съм с faber в момента,но ми се иска нещо по-интересно.

Че то на Фабер има достатъчно интересни и екстравагантни модели... срещу "скромни" суми от над 1000лв.  Mr. Green

# 394
  • Плевен
нещо от този род имам предвид, http://www.elica.it/prodotto~ca_id~76~co_id~801~mn_id~14~lg~it~c … arete-Mini-Om.htm
 но този е към 1800 лв . нещо малко по-евтинко поне да е

# 395
Или това:

# 396
За правене на кухня говориш, предполагам, не за мивка.  Laughing
В Бургас ти препоръчвам фирма Ванерджи, имат магазин на Републиканска 82. Правят много идейни и нестандартни кухни. И мебели по принцип, но славата им е в кухните Laughing
Mr. Green
Вярно, от жегата ще да е. Благодаря ти, пък аз като се преместе ще се похваля.   bouquet

# 397
  • Плевен
без коментар newsm10.тези elica  са уникални.абе явно ще се прежалим доколкото познавам мъжа ми. той е архитект и се занимава и с интериори, и не би сложил в дома ми каквото и да е. обикновено жените определят обзавеждането, а при нас не, много е странно  Laughing

# 398
  • Ямбол
Отдавна следя темата, и на мен ми предстои ремонт. Май има мами и от Ямбол. Дайте координати на фирма, която прави проекти и после изработва кухни. Благодаря.

# 399
  • Benelux / Varna
Отдавна следя темата с интерес.
Моля да ми препоръчате фирма във Варна за кухни.

Освен за Паприков и Бурлекс, за други не чух отзиви, а те са много заети.
Имате ли мнение за това как работят " Перфект Дизайн" . Ергодизайн", " Нимфа" , " Арт груп" , " Мебел Стил" , " Прогресо" или други.

# 400

Предстявям си това бижу, полепнало в мазноч  Mr. Green
Но, естествено, е супер на картинка...

# 401

Предстявям си това бижу, полепнало в мазноч  Mr. Green
Но, естествено, е супер на картинка...
Mdamm...Да му мисли ,който ще го чисти.

# 402
Ками, благодаря, масата е страхотна newsm10

...за мивките и аз още се чудя, но май наистина ще взема със сушилник newsm78
И да се оплача, днес в 3 фирми проверихме и никъде няма червен лак за вратичките за кухнята Tired

# 403
# 404
Ето и моята скромна кухничка.Тя е част от хола, защото правихме от двустаен- тристаен Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145465&photo=3

кати, имам въпрос за столчетата. удобни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт