КГБ = Клуб на Готините Баби - 246 "Априлско пробуждане "

• 20 749
  • 897
  •   1
Отговори
# 765
Ранелка, много са сладки котаците! Кава ми легна на сърце Simple Smile

# 766
+

Последна редакция: сб, 25 апр 2026, 21:42 от Boryana5591

# 767
  • София
Еха, Боряна, колко са големи внуците ти! Момичето по-високо от момчето! Да са ти живи и здрави всички! Синовете ти си приличат като близнаци, с бялата риза ли е рожденика?

# 768
Боряна,
Здраве, успехи и уважение пожелавам!

Кава е уникален котарак. От село го взехме. Голям е. Едър. Тежи 7кг. Мноооого добър и търпелив. Така прие Алви (да, Мериан, и двете са мои. Имам още една Simple Smile) Превърна се във всичко за нея. Тя го прие за ментор. Следва го във всичко. Един без друг не могат. Ако някой остане в коридора например, то е плач, скимтене. Е, Кава се научи да си отваря вратата Simple Smile

# 769
Честит юбилей на сина на Боряна! Да е жив и здрав!

# 770
  • София
Ранела, значи си имаш котешко семейство. Предполагам, че не чакаш поколение от тях?

# 771
С бялата риза, другият догодина ще е  на 50, като котка съм ги раждала, всяка година. Те с чичо си са  комбина.

# 772
Ето и Шейла

На 18 години е.

Не, не чакам поколение Simple Smile кастрирани са.
Шейла по необходимост.
Другите умишлено.

# 773
  • sofia
Ех, Боряна, Честит да е синът! Здраве и късмет. Другото си идва от самосебе си.

И чичото, и виновникът за празника, и цялото семейство да бъдат все така весели!
 На теб Весел празник. Самотното и е, но пък се надявам, че си щастлива с това, което си създала.

Прегръдки от мен

# 774
Борянка, чудесни са ти децата и внуците!

Ранелка, завидях ти за котараците, много обичам!

Дребосъчковците нагъват пица и таратор. Стартираха с десерт плодова салата. Хвърляха ези-тура кой първи ще докопа дистанционното на телевизора, покрай тях и аз зяпам.

# 775
Боряна,  прекрасни деца и внуци! Здрави и щастливи да са, а ти си горда майка и баба, наздраве за всички вас! Wine Glass

# 776
  • София
Боряна, ЧРД на сина с пожелания за здраве и щастие с близките! Изпуснах снимките на деца и внуци, но съм сигурна - на тебе приличат.
Бяхме на концерт от танцовите уроци на Мрънла,  хубаво беше.
Лелята се опита да ме командори и да ми развали настроението, но не и се получи. И то въпреки помощта от батко и..... Другия дядо гледа и се подхилва отстрани - май беше заложил за мене.
Поне след мероприятието мамка им ни доведе до в къщи. Та я нахранихме и нея - вечеряла е. Изчезна вече, не ми прие поканата да си спи при децата, че утре е в почивка.

# 777
  • Вила Великула
Борянка, да е здрав и успешен сина. Изпуснах и аз снимките, на по спомени голямото ти момче го познавам лично. Беше ми пратила по него един прекрасен домашен сапун.

# 778
Изпуснала съм снимките с внуците и синовете на Боряна. Ако иска, може да ми прати на лични.

Нали ви казах, че син 2 си дойде от Полша и трябваше да направя нещо за вечеря. Направих баница. В две рула сложих и лапад ( за пръв път слагам нещо зелено и ми хареса). Цялата баница стана много добре.
Син 1 се обади, че утре си идват. След  този глад, за да поддържат тегло за състезанието, внучката е поръчала супа и баклава, а внукът мусака.   Утре ще ги направя. Освен тях , ще правя и една манджа, която не съм готвила от години.
Ако ви е интересно:
Скрит текст:
Специалитет на свекърва ми. Шкембето от великденското агне ще напълня с картофи, обрано месо от сварената главичка, сол, малко червен и черен пипер, чубрица, джоджен. Зашива се като торба. Вари се поне час и половина, дори 2 . След това съдържанието се изсипва в тава и се запича във фурната. Някога свекърва ми правеше с овча глава, научи и мен.   Поради липса на овца, ще е с агнешка главичка.                      

Лека нощ! Гледам българския филм.

Последна редакция: сб, 25 апр 2026, 23:06 от К.А.Г.

# 779
Диди, честита златна сватба!

Боряна, честит рожден ден на сина ти!

Моите поспаливи котки, не са мои. Разни снимки от нета събирам.
Нямам домашна котка, но за сметка на това изхранвам една дузина съседски.

Общи условия

Активация на акаунт