Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
Едно ме изуми обаче - олекотената завивка в тези комплекти е огромна, сякаш за голямо дете. А размерът иначе е точно за моето легло - 120/60. Сега ще си потърся още един комплект само долен, горен чаршаф и калъфка, защото според мен лятото няма да имаме нужда от олекотената завивка. Гледах памучни одеялца, ама не ми харесаха. Имам едно одеялце в комплекта за изписване, освен за начало да не купувам друго
. Мисля, че ще стане на мойта, все пак аз го раждам бебето. А пък гледай майтапа пак да са объркали пола.......... поне тогава няма две мнения по въпроса. Ще е Боян. Какъв ли е шанса да объркат пола и на двете деца
Надявам се да успея утре, че днес търча по задачи като хахо 

Отдавна не съм писала защото се не ми остава никакво време

Аз няма да взимам много неща защото живея на 100 м. от майчин дом и предполагам, че мъжът ми ще може да ми донесе туй онуй! За новата им политика също нищо не съм чувала! Обаче този мецес каква лудница е направооо имам чувството, че половин варна там ражда!
Аз уговорка засега нямам, казаха че всичко е нормално за сега и ако получа контракции или ми изтекат водите да се ориентирам!
. И не се преуморявайте!
Днес ще купим и матрака. Така, че и аз мога да се похваля с първата голяма придобивка.