Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
, макар и кратко, но най-сърдечно 
до сега писах и всичко замина на вятъра
много ме е яд.
от 07.05 съм вече в болничен, е и какво от това като не ми е останало време да напиша и два реда тук 
сег а естествено всичко е разбито и нищо на никъде "уж" поради независещи причини
честно ша падладеяяяяяяяяяя.... навсякъде натрупан багаж, камъни и мръсотия - голямя депресия.

а и времето е така разкошно тия дни - само за разходки и пазар, така че аз днес пак ще се пробвам

определено има по забелейителни от мене..

Аз вчера бях при очния и за съжаление секциото няма да ми се размине ,но щом така ще е по-добре не остава нищо друго освен да се съглася.Утре съм и на консултация и ще го обсъдя и с д-ра си ,но предполагам е неизбежно.
.
, та да няма прибързани действия
.
, кефф. И аз бих носила халка с удоволствие, ама няма кой да се сети да ми подари
Днес след обичайното лафче с Тони обиколихме и някои магазини, а аз за радост на моя скъп си купих няколко неща, включително комплект за изписване