Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Дискусията обхваща теми като бременност, симптоми и преживявания по време на бременност, включително гадене, повръщане, умора и промени в апетита. Също така се обсъждат емоционалните и физическите предизвикателства на бременността, както и въпроси относно пола на бебето и подготовката за пристигането му.
-
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
-
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са различните гледни точки и реакции на участниците?
-
Има ли някой от вас, който да гледа бебе с куче или планира да го направи?
,а и на мене доското само тестено ми се ядеше..май ще си отглеждаме момичета.... 
Аз май не съм на вашето мнение,не съм си променила навиците в това отношение и си ни е все така хубаво
Ако не се лъжа каза,е се омъжваш преди известно време 

После по-лесно ще се възтановиш, а и по таблицата с килограмите-голямото качване предстои...
/сигурно бебето ми се кара
/. Само като гледам таблицата с килограмите се плаша
Вече съм качила 4, ама 2 са сигурно само гърди
, ще се пукна.
и като си представя, че 3 седмици е карантината и още по-мъчно ми става 

Посъветва ме да ям маруля през деня, когато мога да се движа и тя може да се смели по-лесно. Другото - усещам някаква болка между кръста и началото на дупето - все едно ти се разместват костите - и това било нормално - тазът започвал да се размества. Беше ми притеснено, защото боли много странно и не мога да седя или лежа в каквато поза си искам, и също, когато ходя - болката се мести и усещам как слиза към левия крак - и това било нормално - колкото и да са малки още - бебоците си притискат там ,където "трябва".Въобще вчера доктор Боги много ме успокои - "Не се притеснявай Петенце - от тук нататък няма да те боли само отляво, а и отдясно и отгоре и отдолу. Ще те боли и левия и десния крак - ще ти изтръпват, ще ти се подуват, ще ти се схващат.Те затова освен бременеене му казват и хубавеене" е се разсмя и ме потупа по рамото