Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Дискусията обхваща теми като бременност, симптоми и преживявания по време на бременност, включително гадене, повръщане, умора и промени в апетита. Също така се обсъждат емоционалните и физическите предизвикателства на бременността, както и въпроси относно пола на бебето и подготовката за пристигането му.
-
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
-
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са различните гледни точки и реакции на участниците?
-
Има ли някой от вас, който да гледа бебе с куче или планира да го направи?

Аз съм с термин 07.11. (поне според ехографа). Това ще е второто ми бебче
Имам си дъщеричка на почти 8 месеца
. Ще разберем скоро дали е истина!
двамката с него, та си почивам. Не ми е лошо, не се чувстам изморена, а и той се гледа лесно, защото ние нямаме мебели и съответно хола ни е като футболно игрище, пълзно с играчки. Пускам го там, той си вилнее, аз си стоя на компютъра. Навън само ходя след него да му помагам, ако срещне някой бордюр (обича да се качва и слиза по стълби и много практикуваме), с останалото той се справя сам. Абе дете-мечта. Сама си го гледам.

: