Скорпиончета,стрелци - през НОЕМВРИ ще ги видим ний:)))

• 13 902
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Ох момичета с тая перманентна умора какво ще се прави не знам... ooooh!,а и на мене доското само тестено ми се ядеше..май ще си отглеждаме момичета....

# 61
Аз съм свалила два килограма от началото и започнах да се притеснявам дали това е нормално,но какво да направя като ми се ядът предимно салати,сиренце,мляко и плодове.Кажете има ли някой друг като мен?Като ям нещо тежко и тестено и ми става лошо и повръщам.

# 62
ПростоАз-пожелавам ти всичкото щастие на света!   Two Hearts

# 63
Аз съм свалила два килограма от началото и започнах да се притеснявам дали това е нормално,но какво да направя като ми се ядът предимно салати,сиренце,мляко и плодове.Кажете има ли някой друг като мен?Като ям нещо тежко и тестено и ми става лошо и повръщам.
блазе ти-аз точно пък тези храни не ща и да видя,мляко,млечни,месо и тн.н #Crazy

# 64
Хммм.....за секс станало дума Grinning Аз май не съм на вашето мнение,не съм си променила навиците в това отношение и си ни е все така хубаво Wink Embarassed
galentinass,как мина сватбата нищо не казваш Sunglasses Ако не се лъжа каза,е се омъжваш преди известно време Crazy

Ха да ви почерпя,нашият тати днес има Рожден Ден:

# 65
Дес  честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав и  да ти помага винаги, да е до теб!
Аз наистина се омъжих ама качих снимки в албумчето на ОКТОМВРИЙКИТЕ така, че марш към мнего да оплакнете око.Много не пиша сега, че ходя на лекции имам изпит а моя скъп ще заминава на рейс и аз гледам максимално да сме заедно. Hug

# 66
Дес, честит рожден ден на таткото!!!Да ти е жив и здрав, прав и к...в   Gift newsm59

Чувала съм, че в началото на бременноста е нормално да се свалиш, особенно ако повръщаш...Така, че не се притеснявай. От това, което ядеш май няма как да качиш, ама бебето не остава длъжник и си набавя всичко необходимо от мойката, а щом се чувстваш нормално няма страшно smile3503 После по-лесно ще се възтановиш, а и по таблицата с килограмите-голямото качване предстои...261uu
  На мен също ми се ядат само тестени неща...и мен ме мързи и само ми се спи, ама вие ме успокоихте... А вас боли ли ви главата ако не си почивате?Преди не ме болеше въобще, а сега само нещо да не ми е наред и ме заболявя страшно  newsm61 /сигурно бебето ми се кара newsm78/. Само като гледам таблицата с килограмите се плаша newsm09 Вече съм качила 4, ама 2 са сигурно само гърди  balloon, ще се пукна.

# 67
аз пък имам чувството,че гърдите ми май спряха да растат newsm78

# 68
  • София
И аз съм свалила 3 кг - нямам апетит, а даже от някои храни само като си ги представя и ми става гадно. Салата и домати не мога да хапна, нито пък месо...хубаво, че са витамините, че иначе до никъде.
От време на време имам болки ниско долу - не са силно, но пък са болки - дали е притеснително  newsm78 Другата седмица ще ходя отново на лекар и ще попитам - само дано не забравя, че като отида винаги искам толкова неща да попитам и все като изляза от кабинета и се сещам за още нещо  Embarassed
В групата на дъщеря ми в градината имат варицела, аз не съм я карала и дребната вчера беше взета без да имам допир с нея и откарана при баба и дядо в Бургас. Много ми е мъчно Sad и като си представя, че 3 седмици е карантината и още по-мъчно ми става  Sad
Ей, хубаво че е тоя скайп поне си я гледам всеки ден  Simple Smile
За секс нямам особено желание, а и много рано ми се приспива...докога ли ще е така  newsm78
Дрехи за бременни още не съм си купила, но като дадат заплата мисля да пообиколя магазините, че вече ми е доста притеснено с повечето дънки и панталони.
Ами това е от мен - приятна вечер на всички   bouquet

# 69
Мили мой момичета,много ви благодаря за пожеланията.Няма значение,че са на патерици - личи,че са искрени и това ме прави щастлива!!  Blush Heart Eyes

Пумпал ... ами май може да се каже,че съм бебето на групата,но пък не се давам Simple Smile   bouquet

Днес бях пак на лекар.Изследванията ми са в норма и съм  0+ кръвна група,което е много хубаво.Доктора така каза,а и каза,че е опасно ако съм отрицателна.Днес пак снимахме бебока и аз най-накрая го видях да бърда с ръцете и краката Simple Smile голям шемет.Така като не спи ме плаши колко е луд. Simple Smile Доктора го мери мери...нам какво си и накрая каза,че тежи 80гр...божеее та това е цял кроасан ха ха ха Simple Smile

А иначе за яденето - ужас съм! Много малко неща ми се ядът само на плодове...подове...плодове,ама тия дето сега ги има ми втръснаха и искам нови ! Simple Smile Където мина и видя джанка и се катеря като коза да си хрупам джанки.Мойто мило много ми се смее...

Та най-важните неща,които исках да кажа.Днес към края на консултацията при лекаря ми влезе един доцент (нещо с Я еше) ... оказа,се че бил с нам колко си грамоти ала бала - голяма клечка.Та аз точно в този момент разпитвах за разни раоти и той взе ,че уж майтапчийски реши да си каже мнението на "баналните" и "смешни" въпросчета... Вижте какво чух:

1.Солариума и слънцето не могат да навредят на бебетата ни,само на кожата,понеже била по-чувствителна в тоя период.Опасното е да не прегряваме като стоим много на слънце...
       2.Витамините през цялата бременност не били много много добро решение,защото костите на бебока калцирали повече и после раждането било трудно (това не ми пречи да се тъпча с витамини)...
       3.Ако видим много зор с главоболие един аналгин нямало да ни убие...
       4.Домашните животни не са опасни,тъй като са "домашни".Само трябвало да им чистим с ръкавици...
       5.Да внимаваме с цветата когато ги пресажаме...

Да си признач точка 2 и точка 3 са ми малко странни ... особено точка 3. Иначе аз не съм мръднала и грам на кантара,но блузите ми говорят друго.Спи ми се,уморена съм,гладна съм,лошо ми е...повръщам си.Не пипам нищо вкъщи и сега е боли глава...
   Леле бебоооо само да ми паднеш - дупе да ти е яко  Joy

# 70
това за солариума ми хареса,тъй като аз съм ужасно суетна и не се харесвам толкова бяла-мислех,че ще наведи на бебето и затова не ходех,но щом нещата стоят другояче смятам да посетя един солариум Peace
ПростоАз-казваш бебока тежал 80г #Crazy,значи и моя след няколко дни ще е толкова??? аз четох някъде,че в тези седмици тежал около 10г,кога станаха 80г Shocked

# 71
Здравейте мили Немврийски мами!

Пише ви една настояща ноемврийска мама.Подгони ме нсталгията по бременния период и влязох да ви почета.Благодаря ви, че ме върнахте към толкова мили за мен спомени  Hug

За черешите...изяждах поне по килограм на ден.И аз бях полудяла по тях  Crazy Както и по дините.
И на мен ми се хапваха предимно плодове и зеленчуци и чак в 6 месец започнах да хапвам месо, и то защото ми се повиши ПХ-то на урината.Сладко въобще не исках да видя както и кафе и сокове, само вода.Към края на брменността мъжът ми си мислеше, че се къпя с минерална вода, защото за 2 ден си изпивах 10 литра сама  #Crazy Изобщо се хранех много здравословно.Не зная дали е от това, но бебка се роди с много чиста кожичка и дори не и излязоха никакви пъпчици, които са присъщи на новородените.

Хубавото е, че ще бременеете лятото и ще има много пресни плодове и зеленчици.Само още малко устискайте.

Желая ви много лека и щастлива бременност и се насладете на всеки миг от нея.А през ноември и най-сладките бебчета.И да знаете, че НОЕМВРИЙЧЕТАТА са най-хубавите бебчета  Wink )

Ако имате нужда от съвет или помощ, можете да посетите нашата НОЕНВРИЙСКА темичка.ВИнаги сте добре дошли  Hug

# 72
Галентинас, честито Госпожа  Grinning ! Да се обичате и да сте щастливи с всеки ден повече и повече!

Дес, честит рожденник! Тая почерпка я гледах 5мин. и си избрах ядки и кашкавал  Laughing На мен ми се ядат САМО български неща. На обяд и вечеря на ресторант по мое желание въобще не ходим от 3 месеца, само ако се "наложи" с приятели да се видим. Даже менюто не мога да отворя, щото ми се гади от чужди манджи. Нещо като пердетата на Канела  Laughing

Витамините, по-добре калцирани кости, отколкото лесно раждане. Все едно има такова животно-лесно раждане. Вие момичета ще си слагате ли епирудал? Аз още от сега си го заявих  Mr. Green

Светулчица, честито ти една седмица без гадене. Ей аз мисля банкет да вдигна, като/ако спре да ми е лошо!

Гърдите ме болят от време на време и не ги чувствам да растат. Не се и натягам много, защото ме е страх от стрии. Същото и с качването на килограми. Аз не съм мръднала грам, най-много да съм свалила половин килограм може би. Ям много плодове, всякакви от сезонните, също и зеленчуци. Месо не мога да погледна, насилвам се от време на време. За това гледам да ям кисело мляко и прясно/по-малко, защото не го харесвам много/, ям много сирене. На всякъде чета колко са важни протеините, а аз не ям достатъчно. Като ми мине гаденето ще ги засилвам. Тестено- ям само бял хляб, а преди ядях само черен- сега черен да не видя. Но не прекалявам с тестеното, не ме влече.

Момичета, с риск да бъда досадна свекърва, да ви кажа, че четох че не може да се ядат кремвирши освен ако не са сготвени на пара да кажем, и разни други сушени салами като луканка, пастърма, т.е. всички салами и шунки, които не са топлинно обработени. А от сирената- меките сирена Бри, Моцарела. Храната от хладилника трябва също да се претопля много добре. Тези неща са заради опасността от Листериоза и Токсмоплазмоза. Дано не съм ви досадила, но да ви предупредя, защото две приятелки от БГ не знаеха и нищо не е станало, но все пак има вероятност...

Jutoo , видях, че си в 14седмица и още те мъчат тия гадни симптоми. Дано се опрявяш вече. Аз така се надявам като вляза в 14 да почне да ми минава  Sad

lightblue , много си мила!  Дъщеричката ти е толкова сладка, розово захарно бонбонче  Grinning

# 73
  • БУРГАС
Добро утро, мили мамчета! Не съм писала много време, но си имах причина - поомъжих се! Сватбата мина перфектно, много весело и стана голям купон! Ще пусна снимчици по-късно.
Гледам, че обсъждате килограми, та да си кажа и аз - качила съм 4кг, а не ям много.
От миналата седмица, обаче имам сериозен проблем с кръвното - 150/100, при положение че по принцип съм с ниско. Докторката ми се накара, че това се получавало от рязко качване на килограми и сега ме тормози с диети!!!
А за главоболието - страшно е! Направо ми идва да си откъсна главата!
Хубав ден ви пожелавам с много усмивки!

# 74
  • София
Здравейте момичета Hug
И тази сутрин, както през последните 2 седмици, се събудих в 7 часа и реших рано-рано да ви пиша. Вчера реших да отида извънредно на лекар - сега съм на гости на нашите в Асеновград /нали дойдах за рокля/ и реших да заведа майка на лекар с мен, за да види и тя чудото. Нали когато е била бременна с мен е нямало ехографи и колкото и да й изпращам снимки, не е същото както когато го видиш наживо. Та отидохме при наш семеен приятел гинеколог, който в продължение на 30 мин. и показваше всички части на бебо - ама той бил много пораснал за седмица. И тъй като го огледахме от всички страни, да ви споделя - видяхме му ребърцата, гръбначето, мозъкът, сърчицето, стомахчето...всичко, само без ....пола, разбира се, рано било. Беше в много смешно положение - все едно правеше лицеви опори и правеше едни движения с главата - все едно е на хеви метъл концерт - много му се радвах, а майка ми седеше и съпреживяваше - много се развълнува милата Grinning
После вечерта бях на гости при най-близката ми приятелка от детинство - тя е бременна в 25-та г.с. и аз седях 20 мин. и й пипах коремчето - и бебето ме ритна цели 3 пъти - казвам ви, разплаках се от радост - вече раждалите ще ме разберат - за мен това беше най-хубавото нещо и не мога да го опиша с думи тук. Просто нямам търпение и ние да усетим по този начин живота в нас...уникално нещо newsm44
Исках да ви споделя и друго - от 3-4 дни усещам много странна болка ниско долу в ляво - не е точно болка, а нещо като предърпване, все едно някой те натиска с пръстче отвътре и се бях притеснила малко /сега, заради сватбата ме гонят страшни паранои/ - вчеря попитах лекаря и той ми обясни, че това било съвсем нормлно. Тепърва щяла съм да усещам такова нещо и то не само от ляво, а отвсякъде. Н е било нищо опасно или притеснително. Попитах го и за зелената салата защото аз имам проблем с нея - когато хапна вечер тавана и на другата сутрин познайте какво става - не мога да стана от тоалетната Sick Посъветва ме да ям маруля през деня, когато мога да се движа и тя може да се смели по-лесно. Другото - усещам някаква болка между кръста и началото на дупето - все едно ти се разместват костите - и това било нормално - тазът започвал да се размества. Беше ми притеснено, защото боли много странно и не мога да седя или лежа в каквато поза си искам, и също, когато ходя - болката се мести и усещам как слиза към левия крак - и това било нормално - колкото и да са малки още - бебоците си притискат там ,където "трябва".Въобще вчера доктор Боги много ме успокои - "Не се притеснявай Петенце - от тук нататък няма да те боли само отляво, а и отдясно и отгоре и отдолу. Ще те боли и левия и десния крак - ще ти изтръпват, ще ти се подуват, ще ти се схващат.Те затова освен бременеене му казват и хубавеене"  е се разсмя и ме потупа по рамото smile3533
Но каквото и да предстои, аз определено се успокоих малко - надявам се и на вас да съм била полезна - хайде гушкам ви и до по-късно newsm51

Общи условия

Активация на акаунт