Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Дискусията обхваща теми като бременност, симптоми и преживявания по време на бременност, включително гадене, повръщане, умора и промени в апетита. Също така се обсъждат емоционалните и физическите предизвикателства на бременността, както и въпроси относно пола на бебето и подготовката за пристигането му.
-
Какви са основните преживявания и предизвикателства, споделени от участниците?
-
Какви са очакванията и емоционалните предизвикателства, които се обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са различните гледни точки и реакции на участниците?
-
Има ли някой от вас, който да гледа бебе с куче или планира да го направи?

,не се притеснявай.
Не е ли малко рано за подобни симптоми?

-колко се радвам,ставаме все повече и повече.Дес,благодаря за темичката,какво щяхме да правим без теб?Ти си бижу!В началото само аз бях с термин в края на ноември и се чувствах почти декемврийка.Сега има и други.Днес мисля да ида на лекар ама нещо ме мързи и като че ли не ми е толкова интересно.Всички които споделяхте за вашите прегледи сте с термини преди мен и аз вече знам като ида какво ше ми каже док и какво ще видя на видеозона,колко ще е пораснало бебето,че вече ще маха с ръчички.Май е гадничко да си в края на месеца,нищо ново няма да ми се случи,от вас научавам всичко още преди то да е станало.Като че ли тук мога да си изкарам бременноста на теория.Преди няколко седмици си правих профилактичен преглед при личната и тя каза че съм напълно здрава.
Защото проблема все още е на лице,но се радвам,че вече почти преминаха първите три месеца,та поне с някакви свещички ще може да ме лекува...
май ми е изкълвало мозъка 
от петък съм на 21г ...

,което много ме радва,защото беше досадна работа.Само сутрин рано когато ставам за работа се поизпускам.
.В моето семейство на жените слабото място им е корема и дори преди,когато не бях бременна,си имах малко коремче,особено като се наям като прасе
.Пък сега положението е страшно.Ям доста и имам коремче като в 5-ти месец.Даже униформения панталон вече не ми става,та вече работя с "бременен" панталон.Качила съм 4 кг.
,на мене също униформения панталон не ми става и сега си нося едни по-големи дънки,ама май предвиждат да ми шият по-голям размер служ.панталон-ужас!
,не знам какво ще правим с тия наши невъзможни желания
Обаче обичам да си чета съдържанието на единствената БГ готварска книга, която имам и ми се прияждат едни неща - боб по манастирски, леща по чирпански ... Тук дори това го готвят със сметана