Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки използвате и смятате ли, че са ефективни?
Кое е най-ефективното упражнение за отслабване - колоездене, крос тренажор или степер? Вярно ли е, че Л-карнитинът може да се приема чрез инжекции за по-добри резултати?
Какво е липозан и какви са неговите характеристики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки използвате и смятате ли, че са ефективни?
-
Кое е най-ефективното упражнение за отслабване - колоездене, крос тренажор или степер? Вярно ли е, че Л-карнитинът може да се приема чрез инжекции за по-добри резултати?
Ефективността на велосипедите, крос треньорите и стъперите за отслабване може да варира в зависимост от личните предпочитания и физическата подготовка на индивида. Що се отнася до Л-карнитина, няма научни доказателства в подкрепа на твърдението, че приемането му чрез инжекции води до по-добри резултати.
-
Какво е липозан и какви са неговите характеристики?
Липозанът е хранителна добавка, комбинирана формула за изгаряне на мазнини, предназначена да разгражда мастните депа и да предотврати отлагането на нови мазнини. Съдържа липотропни вещества, хром, L-карнитин, витамин В-комплекс, хитозан и други съставки. Препоръчителната доза е три пъти дневно по една капсула 30-60 минути преди хранене.
-
Какво е действието на хрома и за какво се използва?
-
Какво е действието на Lipozane и как се приема?
Незнам до колко той помага, но най-важни са диетата и спорта
храната е достатъчна!
Май бяха с масло от нощна свещица. Служат за регулиране на метаболизма и мазнините в кръвта, ама и аз не знам защо ги взимам, като обмяната ми е толкова засилена, че повече няма накъде
А и стомахът дразнят и май ще ги спирам