Използвате ли суплементи и какви?

• 88 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 690
витамин Ц , Рибено масло , мерц , глюкозамиди , калмацин

Какъв е въпроса newsm78

# 691
витамин Ц , Рибено масло , мерц , глюкозамиди , калмацин

Какъв е въпроса newsm78

Не разбираш ли .... Няма въпрос. Момичето просто споделя какви суплементи използва. Нали все пак това е темата  Thinking

# 692
СОРИ,ЩОТО СВИКНАХ ДА СЕ  БРАНЯ,ПОБЪРКВАТ МЕ НА ЛИЧНИ Peace
Лудница Joy Joy Joy

# 693
Поци, аз нали съм си Тома неверни Липозана май ми отмъщава- качила съм едно кило откакто го пия!!! Защооооо?Не спазвам определена диета, но се ограничавам- без сладко, текстено, газирано, полуфабрикати.К"во ми става?

И аз съм +1,само че днес привърших опаковката.Много гадно само ние ли не свалихме нищо #Cussing out

# 694
Oт бърнърите не се напълнява.
Нещо бъркате.Няма логика да пълнеете от тях Peace
Как се храните и каква доза липозан вземате newsm78
Ръст и кг

# 695
ох аз пих ксинекал и комбинирах с диетата на дюкн, смъкна 5 кг но това WC ме побъркваше
сега от време на време взима l-carnitin  и се мятам на веларгометъра, но не спазвам диета,ограничавам количествоот и след 8ч вечерта не ям!
но пък не качвам а дори забелязвам че за 1 месец съм смъкнала 1 кг,н е е много но от време на време и макдонълдс ям с детето! Embarassed Embarassed Embarassed

# 696
Oт бърнърите не се напълнява.
Нещо бъркате.Няма логика да пълнеете от тях Peace
Как се храните и каква доза липозан вземате newsm78
Ръст и кг

Аз ям предимно салати,месо и плодове.Сладко и тестено повече от 2 месеца избягвам да ям. Сигурно проблема е в храненето.165см.и 60кг./ вече 61кг./ За спорт нямам време,детето прохожда и цял ден обикалям след него.И още нещо,докато пиех липозана имах голям пролем в WC,сега като не го пия проблема се разреши.
Пиех го 3х2

# 697
И аз си купих от Липозана, от днес започвам 3*2 и да видим какви ще ги свърша  Thinking

# 698
Напълнели сте като сте вземали Липозан Peace
Преставям си ако не сте го вземали, колко ли щяхте да качите newsm78

# 699
 Поци хиляди благодарности за тоя липозан   bouquet
От 1 месец го пия (приключвам втората опаковка) и резултата е повече от прекрасен. И обиколките смалих и още едно чудно качество открих - нямам махмурлук  newsm44
От както малката е при бабата с мъжо сме като отвързани и купон след купон.
На времето след толкова количество алкохол на следващия ден не можех да се вдигна от леглото до 6 вечерта, а сега съм свежа като репичка след тежка вечер. Са ще излезе, че съм някоя пианка  Embarassed
С липозана смъкнах кг, които ми се опъват от 15 години, и то като от време на време си позволявам някой сладолед или пица и почти всеки ден  beer Drunk

# 700
Че ти как мислиш след 700гр ракия ставам в 6 сутринта и в 7 съм във фитнеса Joy Joy Joy Joy Joy
Свеж като репичка.Освен всичко липозана помага на черния дроб  bouquet

# 701
Имам чувството, че от Липозана ми станаха по- големи ръцете  Joy
Иначе кг си вървят надолу и съм доволна.
Възможно ли е от това постоянно бутане на количката с 11 кг дете и изкачване на стъбли по 4 пъти на ден, да съм направила мускули на ръцете с помоща на тежестите и Липозана.

# 702
Тренираш ли newsm78
От Липозана няма да е Peace

# 703
 Чудно хапченце!!! Макар, че алкохола е страшно калоричен, особено след огромните количества, които поех напоследък пак си свалям. Представям си ако не пиех колко щях да съм свалила  #Crazy Ама от ракийката със салатка вечер и биричката - не мога да се откажа  Embarassed

# 704
Нали това се мъча да кажа в темата Peace
Жената пие липозан от 3 месеца и яде всичко(пържено, сладко,тестено) и пие по 2-3 бири  вечер,а и скоро не съм я срещал у фитнеса newsm78ама не качва и грам Peace

Общи условия

Активация на акаунт