Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 135
  • 602
  •   1
Отговори
# 210
Днес бях като гръмната като научих.  newsm17

# 211
Po4ivai v mir mila Dari milo i nevinno angel4e! Praynig

# 212
"Мъчно" е слаба дума. Не мога да разбера. Как е възможно да има толкова страшна мъка.
И аз запалих свещичка за невинната душичка.

# 213
Мъчно ми е ,тъжно ,гадно ,ревливо ,защото днес на 1 юни  го няма моето момиченце да празнува.Няма я да я накипря с хубава рокличка ,да и направя прическа и да я заведа на празника и.Няма я да и купя подарък.Няма я ,няма я ,няма я................................................. newsm45 newsm45 newsm45

Вики Честит празник принцесо .И празнувай там ........... newsm45 с другите ангелчета.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:13 от gloria78

# 214
  • София
Глори Hug . За Вики, и всички ангели   Flowers Rose  Flowers Rose

# 215
  • Sofia
 Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose

просто исках да изразя и аз своята съпричастност към болката ти, Глори...

Дано Вики има своя красив празник там където е... не забравяй, че тя усеща любовта ти...

# 216
  • Linz
gloria78, твоето ангелче не е само... там има много други малки душички като Вики   action032
Eдин виртуален поздрав за всички кървящи майчини сърца- Tears in Heaven http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM
 Flowers Rose Flowers Rose

# 217
И на мен ми е мъчно, защото е 1-ви юни Sad Трябваше да има с кого да празнувам днес и въпреки, че се опитах да направя деня си по-радостен, не успях Sad Мъчно ми е и това е Sad

# 218
Днес на 1-ви юни стават три години откакто почина моето моченце Сашко, беше на шест месеца. Много ми е тъжно.
Сега имам едно момиченце и едно моченце, но на днешния ден немога да се справя и да се радвам - от сутринта плача  Cry

# 219
Нелче,  Hug

# 220
Глори, Hug
За Вики и за всички ангелчета!Дано имат своя празник там,където са и дано усещат обичта ни! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 221
Много ми е мъчно днес...ден на детето...Днес стават 8 месеца от онзи кошмар... Ако нещата се бяха развили по друг начин,можеше днес хем да празнуваме месечинка,хем деня на детето...можеше да бъдем толкова щастливи.................................

Слънчице мое...мама те обича............. Hug Hug Hug

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  За всичките ни ангелчета.... Дано са добре.... Дано празнуват  там някъде...на по-добро място.... 

# 222
  • Виена
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  За всичките ни ангелчета.... Дано са добре.... Дано празнуват  там някъде...на по-добро място.... 

Сигурно знаят колко много ни липсват. И колко е пусто без тях...  Cry

# 223
Днес гледам към облачетата и пускам по една усмивка.
Знам, че там има кой да я прихване.  Heart Eyes

# 224
Все така ли ще е тежко и все така ли ще боли знаех че днес ще ми е трудно затова се опитах да направя деня си по весел тръгнах по главната в Пловдив на покупки но мислех само за моето малко ангелче гледах щастливите мами с тяхните слънчица и душата ми плачеше защото си исках моето детенце това щеше да бъди първия и празник но..................................не аз бях САМА посама от всякога.

Преди малко купих подараци за моите сладки племенници техните усмивки бяха като мехлем за душата ми.

Общи условия

Активация на акаунт