Скандално! ⚠️ ⚠️⚠️ Майка и син

• 5 077
  • 46
  •   1
Отговори
Предупреждавам-Не е за хора със слаби нерви и психика ! ⚠️⚠️⚠️

Меко казано съм скандализирана, шокирана, отвратена и ума ми не го побира!!!
Как може да съществуват такива хора беее.. Потресена съм 🤯

Случая в ДГ в Каблешково няма никакво развитие повече от половин година. Чудих се дали да не го постна там, но със сигурност трябва да се даде гласност на тази жестокост, а за тази цел-да го видят повече хора...

Цанов отправя тази молба към всичките си последователи, и всички които ще гледат клипа. Да се споделя, за да има повече "свидетели", ако евентуално (може би ще стане), клипът бъде свален.

# 1
В потрес съм от тази информация. Пуснах по-рано клипа, но ми стана лошо и го спрях. Тази особа ми е съседка от другия блок, не я познавам лично, само прави впечатление като излиза буквално по оскъдни нощници да си разхожда кученцето. Но скоро не съм я виждала, може да я няма. Но до миналата година гаджето й полицейския началник "Бранко" все и даваше коли и 3 пъти някой ги палеше на паркинга пред блока й. Съответно горяха и паркираните в съседство коли. Изобщо много драми покрай нея. Има и предаване на Съдебен спор, поръчано от бащата на горкото детенце и там пак скандали. За съжаление и бащата не ми изглежда много свестен, детенцето явно е изтеглило късата клечка с тези родители. Него също не съм го видяла скоро, така наречената майка се жалва в козлодуйските групи, че бащата го е похитил  и т. н.

# 2
Ами има и такива жени.
Като цяло педофилите са мъже, но се срещат и жени с такива отклонения.
Много по-рядко, но ги има.
Ще хвърля поглед на клипа.

# 3
Ууужааассс.. То е ясно, че и бащата не е много на център, щом е живял с нея, детето и нейната "любовница". Отделно е слушкал и изпълнявал дълго време.. Но нейното е 🤬
Болни хора, болниии.. Горкото дете, за него ми е жал..

# 4
  • Пловдив
Потресена съм и аз.
Като влезете във фейсбука й, там крещи, че синът й още се издирва, а хората й съчувстват ли, съчувстват.

# 5
Много жалко за детето.. тази жена трябва да е зад решетките! Толкова ужасяващо престъпление, че не знам как мозъкът й въобще е родил подобна гнусотия.

А детето има нужда от години терапия, защото не искам да си представям как му е изкривила психиката и как ще го живее този живот и тези покрай него. Дано го преодолее..

# 6
Това дете ще е увредено завинаги.
Дано не пострада някой около него за вбъдеще.

# 7
Гледах до средата и повече нямам желание и сили да си причиня тази гадост.
Майката е ясно, че е пълно куку, опасно при това. За мен обаче и бащата не е читав. Как ще се обвържеш с подобна твар, при това 16- годишна,  ще й включваш на всички дивотии и накрая с такова спокойствие и усмивка на уста ще коментираш гаврите й с детето ти. Не знам, дано греша, но и той до някакъв етап е бил замесен. И тя ще е толкоз улава да прави уличаващи снимки, които знае, че той ги вижда. Ясно ли е той с какво се занимава?

Последна редакция: пн, 11 май 2026, 18:57 от Ink_Whisper

# 8
Нямам представа, но дано институциите са се намесили вече...

# 9
Тези "родители" са били и в епизод на Съдебен спор. Като бащата ги е потърсил. Та не знам каква точно е майката, но той не се усеща да е по-окей. Първо, че явно е започнал връзка с нея, когато тя е била непълнолетна, а той е очевидно доста по-голям. Второ, как ще снимаш приятелката си и майка на детето ти гола в банята, докато се къпе?! И с каква цел?! Реално разбра ли се с каква цел я е снимал там? Някак остана доста недоизяснено... Вместо да си вземе детето да не стои при голата майка в банята, той отива да я снима на видео... Дори да е искал да запише какво говори тя с някого, защо я снима на видео, а просто не е направил аудио запис... Пълен неадекватник. Направо се чудя как са му дали детето. Единствените що годе нормални май са бабата и дядото, родителите на майката. Евентуално.
Иначе за тази другата организация включена в епизода на Цанов аз имам доста категорично мнение, но ще си го спестя за себе си.

# 10
На Цанов всичките му материали са силно преекспонирани с театралния му тон и ИИ- доукрасяване с цел още по-голям шок и сензация. Сякаш не е достатъчно брутално, та и той подсилва. Намирам нещо извратено И в това.

# 11
Показва и коментира неща, които други не смеят.. Ясно е, че има някъде гръб, но все тая.. Важното е, че се дава гласност на такива неща. Защото за случая не съм гледала/чела новини. Нито преди 3 години, нито сега..
Бащата какво да го коментирам, казах вече, че за мен не е на център и той.
Недоумявам толкова неща в самият случай, че просто няма накъде.
Силно се надявам институциите да са се погрижили за детето и да са го извели от това "Семейство".. Далеч!!

# 12
На Цанов всичките му материали са силно преекспонирани с театралния му тон и ИИ- доукрасяване с цел още по-голям шок и сензация. Сякаш не е достатъчно брутално, та и той подсилва. Намирам нещо извратено И в това.

Как така преекспонирани и доукрасявани?
Може ли да ги посочиш тия неща, тия лъжи на Цанов?

# 13
Нямам предвид, че лъже, а начинът, по който е представено със все интонацията с ръмжащия глас с изкуствен ефект, със възстановките на сцени ( не клипчетата от телефона на бащата, а онези, създадените от ИИ) с цел да ти стане още по-грозно. Кому е нужно това? Да разкаже историята нормално без тези ефекти ще е не по-малко гадно. Чак си мисля, че тия теми са му слабост и има нещо нездраво в интереса му към тях. Дано греша, но всеки път като гледам негови материали се чувствам някак манипулирана и омърсена. И бащата значи - светец, нищо че се подсмихва под мустак. Жалко единствено за детето с тези родители. Изобщо не вярвам, че ще се намесят институции, щото и таткото ще изгори, ако задълбаят.

# 14
Невярвам на нищо показано , тъй като това са двама родители които водят война за детето и единия от тях която платформа му предостави възможност се изявява с измислици граничещи ..........
Все пак не забравяйте ,че живеем във врмето на изкуствения интелект

Общи условия

Активация на акаунт