Скандално! ⚠️ ⚠️⚠️ Майка и син

• 5 077
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Ми нека де, който трябва, нека гори!
Аз не видях някой да го е изкарал светец 🙄

# 16
Не знам, от това, което видях, моято мнение е, че основната причина на бащата да обикаля по разни медии и да разпространява съмнителни снимки и записи е не да спаси сина си, а да тормози бившата си, защото го е оставила. А двамата пък колективно и поотделно тормозят детето си.
То, иронията е, че именно промените в закона, които тази фондация настояваше да прокара и успя, дават възможност на страшно много и бащи и майки насилници да имат достъп до децата си, до бившите си и тн. Та, да, Цанов странни "експерти" си подбира понякога. Малко като с "ясновидеца", с когото търси загубилото се момченце преди време.

# 17
Нямам предвид, че лъже, а начинът, по който е представено със все интонацията с ръмжащия глас с изкуствен ефект, със възстановките на сцени ( не клипчетата от телефона на бащата, а онези, създадените от ИИ) с цел да ти стане още по-грозно. Кому е нужно това? Да разкаже историята нормално без тези ефекти ще е не по-малко гадно. Чак си мисля, че тия теми са му слабост и има нещо нездраво в интереса му към тях. Дано греша, но всеки път като гледам негови материали се чувствам някак манипулирана и омърсена. И бащата значи - светец, нищо че се подсмихва под мустак. Жалко единствено за детето с тези родители. Изобщо не вярвам, че ще се намесят институции, щото и таткото ще изгори, ако задълбаят.

Думите преекспониране и доукрасяване означават точно това. Че се послъгва.
Той си решава как ще си го представи.
На моменти и мен ме дразни преправения глас.
Но това не значи, че представя лъжи, само защото някои неща не ни харесват.
Оценявам това, което прави.

# 18
При Цанов показани ли са някакви кадри, макар и замъглени? Не искам да го отварям това видео, защото се ядосвам и отвращавам.
Честно казано не знам на какво да вярвам.. Реално мъжа може нарочно да я тормози. Наскоро, случайно попаднах на нейна публикация че детето й е отвлечено и плюеше по бащата.
Някаква война ми се вижда, че водят.

# 19
Има кадри, да. В Пейтриън са още повече и още по-гадни!!!

Не знам война ли водят, какво, що. Ако искат да се избиват, но не е нужно детенцето да страда цял живот, заради един или двама изроди!

# 20
При Цанов показани ли са някакви кадри, макар и замъглени? Не искам да го отварям това видео, защото се ядосвам и отвращавам.
Честно казано не знам на какво да вярвам.. Реално мъжа може нарочно да я тормози. Наскоро, случайно попаднах на нейна публикация че детето й е отвлечено и плюеше по бащата.
Някаква война ми се вижда, че водят.
В тубата няма как да има.
Вече в Пейтриън сигурно има, но нямам лично аз желание да ги гледам.

# 21
А дали е възможно да са генерирани с ИИ? Някак си се надявам да е това.. 😔

# 22
Съмнявам се. То в ютуб се вижда, макар и цензурираните кадри ..Как го влачи по земята, как крещи, как го е съблякла гол, как тя е гола..

# 23
Цанов в клиповете си казва кое е ИИ.
То и си личи.

# 24
Замъглените снимки от телефона едва ли са ИИ. Ясно е, че има нещо крайно нередно. Въпросът е кой и защо ги е правил и как така бащата има достъп до тях. Вярно, обясни, че снимките им били на един "облак", но тя толкова ли е глупава в такъв случай да продължи да ги прави. И ако попечителството му над детето е 100% и то изпада в истерия като види майка си, от какъв зор го пуска при нея, знаейки че се случват някакви оргии и с външни хора. А начинът, по който коментираше как детето вече се възбуждало от пълнолетни жени, не беше с интонацията и изражението на истински притеснен баща. За "специалистите" и психолозите да не говорим колко "компетентно" се изказаха. Било ли се разболявало детето след това. И бащата - да заразявало се със шарка...Ами не е сериозно, не. Особено, ако амбицията е да се задействат институции.

Друго, което за мен при тези материали на Цанов и подобни нему журналисти, е непонятно е, защо след като идеята е да се предпази и закриля детето, това не се отнесе директно към институциите, а се публикува свободно за широката публика всички да го видим кое е това дете и да се тюхкаме и да кършим китки. Че и голо да го гледат хората и унижавано, и бито. Как ще живее това дете с тази дамга върху себе си, дори и да го отделят от покварената среда, в която живее?

Последна редакция: чт, 14 май 2026, 10:46 от Ink_Whisper

# 25
Защо мислиш, че не са сигнализирани институциите?
Аз дългия клип не съм гледала.
В краткия си казаха, че това е за прокуратурата.
Впрочем имаше подобен случай. Там баща изнасилваше 4-5 годишната си дъщеря.
Институциите знаеха. И какво от това?
Предвид, че знаеха те му дадоха права да си посещава детето.
Не знам там как са се развили нещата, дано в нещо положително.

# 26
Ами именно, че нещата се добутват дотам, че обществото да се шокира и после? Няма информация - то ако имаше положително развитие, дали нямаше да бърза да се похвали?

# 27
Цанов качва клипове всяка събота. Това съм забелязала от както го следя.. А и не се занимава само с 1 случай, мисля. Та ако има резултати, още тази събота, ще има продължение.. На което и аз силно се надявам!

# 28
Ами именно, че нещата се добутват дотам, че обществото да се шокира и после? Няма информация - то ако имаше положително развитие, дали нямаше да бърза да се похвали?
Добре де, Цанов ли е виновен, че обществото само леко се шокира?
Той ли е виновен, че дефлорирано момиче е дадено от институциите на педофила баща?
Цанов ли е виновен, че институците не работят?
Не следя подробно всеки случай на Цанов как се развива. Само това ми оставаше да следя.
Не съм го и видяла да прави някакви продължения.
Той е журналист. Не е Бог, не е прокурор, не е съдия.
Просто журналист.

# 29
Да, и като журналист има един етичен кодекс, който би било добре, айде да не казвам "трябва" да спазва:

https://mediaethics-bg.org/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD- … B5%D0%BA%D1%81-2/

Общи условия

Активация на акаунт