Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 38 603
  • 501
  •   1
Отговори
# 465
Още едно страхотно откритие. Парфюмен мист за коса и тяло. Имитира почти 100%  SOL DE JANEIRO Brazilian Crush Cheirosa 62 Perfume Mist. Аз нямах представа, като си го купих. Много ми хареса аромата. Хора около мен ми казаха, че това е оригиналния мист.

Ето ги двете.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3142984/nature-of-agiva-parf … -i-tyalo-shine-me

https://douglas.bg/sol-de-janeiro-brazilian-crush-cheirosa-conf-74001
Много благодаря за препоръката! Днес го купих от ДМ. Страхотен аромат! ♥

# 466
Скрит текст:

Свърши ми почистващия крем със сквален на The Ordinary, а нямам време да се занимавам с онлайн поръчки, та минах през дм да видя дали ще си харесам нещо. Първо се бях засилила към clean it zero, но цената е трепач, но случайно намерих това. Цената е повече от смешна(някъде към 10лв.). Аромат няма, но то и на The ordinary няма. Текстурата е по-скоро олио, докато на The ordinary си е баш крем, който после преминава в олио при разтъркване и накрая в емулсия при намокряне; тук първият етап отсъства. По мое мнение почиства сууупер добре, включително спирала(а тя винаги остава). Двойно почистване не правя, директно след свалянето на грима с мицеларната вода измих с олиото, избърсах и приключих с вечерната рутина.  На етикета пише "4-5 помпички" да се ползват, но е много, 1-2 вършат работа да свалят остатъците от грим. Така че който е любител на такива продукти, може да грабва смело за проба.

# 467
Нова ли е тази марка на дм? За първи път я виждам. Иначе точно идвах да се оплача от почистващия балсам на Балеа. Много ми люти на очите. Иначе не е лош. Ще пробвам това олио.

# 468
Виждала съм я преди марката, но има малко продукти, забити при skincare нещата, не е от най-популярните.

Clean it zero аз не го харесвам вече, но преди го купувах от Лили като е на промоция за месеца (около 23 вместо 40 лева). Спрях го точно защото не се справяше със спирала.

# 469
По принцип целта не е да се правя със спирала. Азиатците имат специални олиа за почистване на грим от очите и устните.

# 470
Благодаря за препоръката за парфюмния спрей Shine me. Днес си го взех, ухае сладникаво и приятно, като за лято. Напръсках се веднага и вече почти не се усеща, но за тези пари толкова. Ако остане, есента къщата ще ухае на лято и слънце Sunglasses.

# 471
По принцип целта не е да се правя със спирала. Азиатците имат специални олиа за почистване на грим от очите и устните.
Не знаех, защото никога не съм чела за корейската козметика специално. Сега като се замисля винаги съм имала този проблем с корейски почистващи. Кой да се сети!
Значи категорично се отказвам да го ползвам - три продукта само за почистване ми е твърде много.

# 472
Наскоро си взех измивен гел от ДМ. Много съм доволна засега. Май някой в темата го беше препоръчал. Пише, че не е за зоната около очите и там не търкам, не се гримирам, но все пак отива пяна и там при измиването. Много е свеж, с цитрусови усещане, поне сега за лятото ми е добре. Много чиста си я чувствам кожата, доста е икономичен, за две измивания слагам по капка от помпичката:

Другото, от което съм доволна:

Балсамът е приемлив, не съм си взела шампоан, тъй като покрай проблемите на дъщеря ми със скалпа, се затрупах с Алгопикс, Виши Деркос и пр., все ѝ сменят шампоаните, и да не стават зян, аз се мия с тях. Молекулярната маска е хубава, не е чак К18, но се мъчи да е, олиото е доста икономично, не трябва да се слага голямо количество и близо до корените, че косата бързо се омазнява.

# 473
Честно казано, шампоани от серии за грижа поне на мен са ми недоразумение. Балсами и маски разбирам да имат някакви такива съставки, но шампоан... И да има в серията, не вярвам че нещо ще върши от заявеното. Шампоанът е за миене и изчезва от косата веднага, там просто гледам тази си работа как я върши.

# 474
От години се мия с най-базов сулфатен шампоан, цялостно аз нямам проблемен скалп, но няма как един шампоан да спре косопад примерно, при положение, че стои минимално на скалпа. Същото важи и за измивни гелове с активни съставки. Безсмисленио е

# 475
Точно че шампоанът бива изплакнат веднага, от него няма какво да търся освен да ми измие косата и да не ми причинява проблеми. Последното значи различни неща за различните хора, но пак няма какво друго.

# 476
Играта на ДМ за дълъг уикенд, награди за почивка в някакъв хотел в Банско беше, (Терми нещо си) приключи ли?
Къде може да се проверят победителите?

# 477
Зависи, аз бях много доволна от червения шампоан Фитовал, вече за съжаление май не го внасят, направо съживяваше сухата и раздърпана коса, и той по указания трябваше да стои няколко минути на главата, като определено се усещаше ефект само от шампоана

# 478
Фитовал червения не се произвежда. Има в аптеките жълт и капсули. Супер са.

# 479
Играта на ДМ за дълъг уикенд, награди за почивка в някакъв хотел в Банско беше, (Терми нещо си) приключи ли?
Къде може да се проверят победителите?
Ето тук

Общи условия

Активация на акаунт