Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 657
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
Снощи буквално имах чувството, че Гатев ще гръмне, много му личеше злобата и негативната реакция. Даже не й даде да се доизкаже, а я прекъсваше и се опитваше да се наложи.
Защо да я оставя да се доизказва? Тя лъже и маже яко. Прозрачна му е. Той е играч. Позволи си да провокира Илияна и Румяна, защото не му пука толкова за нито една, просто не е мислел, че Илияна е толкова зле, че да се върне към Стоян. Ако тя действително беше човек на голямото достойнство и анализа, щеше да си излезе сама. Тя обаче само си противоречи сега с това, че искала Стоян. Иска да го върне на Гатев. Кого лъже? Видяхме я на срещите със Стоян и онази неловка целувка, беше тегоба.
Ами защото в крайна сметка нормалните хора така правят - говорят един с друг. Еми да, играч е и стана ясно, че не е за нея и не я иска. Да го върне на Гатев - не мисля. Тя просто усети, че той не е искрен с нея и не я иска. Аз не я харесвам и не искам да я защитавам, но в случая той е много агресивен. Такъв мъж не ти трябва. Затова и я оправдавам в поведението й. Мъж, който пита пред мен къде да го целуне друга жена, насилва ме да се целуваме, без да съм го искала, после ми агресира - не, мерси... Права беше да го отреже.
Ама те нормалните хора не правят и като Илияна - искам, не искам. А и тя не говореше с него, тя водеше монолог.
От друга страна Гатев доста кофти ги натисна и двете с тия “къде искаш да ме пипнеш?” Ама не го видях да агресира на Илияна никъде. Издразни се. Още малко и да я включим в системата за защита на свидетели.

# 706
В интерес на истината, точно на излиянията на Илияна (Излияна?) Гатев наистина въобще не реагира агресивно. Иначе има пълното право да се ядоса на подобен обрат, има и право да окачестви и номера, и изпълнителя с кофти епитети. И се възползва от правото си.

# 707
Не съм фенка на Гатев, но според мен той си има определен по-директен начин на общуване и малко се преекспонира агресията му.

# 708
  • Варна
Аз агресия не видях, злобичка прозираше. Как смее Илияна да го отхвърли, той заради нея е влязъл, а дори не я харесва толкова.
Вероятно като Ерген има повече време за сърф, отколкото като оператор

# 709
Коментари от Симона и Китана:

# 710
  • София
Сега нещо за Марин 😉:
Според мен не е влюбен в нито една от двете. С Любомира повече му върви приказката, но са френд-зона 😉. За това мисля, че ще избере нея накрая, защото ще бъдат и може да се разделят като приятелчета 😂. / подобно на Васко и Ади миналия сезон 😉/. С Мишето ще има драма 😂. Така и така ще бъде наранена - по-добре сега, когато веднага ще ги разделят и той няма да е пряк свидетел на разбитото й сърце и ще се отърве от много обяснения. 😉
Мишето - тя е млада - ще го преживее 😍.

# 711
Сега нещо за Марин 😉:
Според мен не е влюбен в нито една от двете. С Любомира повече му върви приказката, но са френд-зона 😉. За това мисля, че ще избере нея накрая, защото ще бъдат и може да се разделят като приятелчета 😂. / подобно на Васко и Ади миналия сезон 😉/. С Мишето ще има драма 😂. Така и така ще бъде наранена - по-добре сега, когато веднага ще ги разделят и той няма да е пряк свидетел на разбитото й сърце и ще се отърве от много обяснения. 😉
Мишето - тя е млада - ще го преживее 😍.
Обаче има един фактор - Виктор. Ако са такива приятелчета, каквито се твърди, никакъв шанс Марин да избере бившата му на финала.

# 712
Виктор каза по подкасти, че не са близки. Познават се, излизат понякога в общи компании, но не са толкова гъсти, колкото се спрягаше.

# 713
Снощи буквално имах чувството, че Гатев ще гръмне, много му личеше злобата и негативната реакция. Даже не й даде да се доизкаже, а я прекъсваше и се опитваше да се наложи.
Защо да я оставя да се доизказва? Тя лъже и маже яко. Прозрачна му е. Той е играч. Позволи си да провокира Илияна и Румяна, защото не му пука толкова за нито една, просто не е мислел, че Илияна е толкова зле, че да се върне към Стоян. Ако тя действително беше човек на голямото достойнство и анализа, щеше да си излезе сама. Тя обаче само си противоречи сега с това, че искала Стоян. Иска да го върне на Гатев. Кого лъже? Видяхме я на срещите със Стоян и онази неловка целувка, беше тегоба.
Ами защото в крайна сметка нормалните хора така правят - говорят един с друг. Еми да, играч е и стана ясно, че не е за нея и не я иска. Да го върне на Гатев - не мисля. Тя просто усети, че той не е искрен с нея и не я иска. Аз не я харесвам и не искам да я защитавам, но в случая той е много агресивен. Такъв мъж не ти трябва. Затова и я оправдавам в поведението й. Мъж, който пита пред мен къде да го целуне друга жена, насилва ме да се целуваме, без да съм го искала, после ми агресира - не, мерси... Права беше да го отреже.
Ама те нормалните хора не правят и като Илияна - искам, не искам. А и тя не говореше с него, тя водеше монолог.
От друга страна Гатев доста кофти ги натисна и двете с тия “къде искаш да ме пипнеш?” Ама не го видях да агресира на Илияна никъде. Издразни се. Още малко и да я включим в системата за защита на свидетели.
И още нещо - нормалните хора не участват в Ергенът Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Айде ся нормалните не участвали в ергенът... Участват си. В случая какво значи не се прави така? Илиана се е почуствала по определен начин и е решила, че Гатев не е за нея. Ми нормално, не се ли случва това в живота също? Или като си изберем някой, няма значение какъв е, що е, с него сме докато умрем? Малко смешно звучи. А Гатев си агресира. Специално го гледах - изражението му, тялото му, очите му - всичко излъчваше агресия. Ако не бяха пред камера със сигурност щеше да реагира доста бурно. А и нито е най-великият ерген, нито е нещо специално, че пък да му се хвърлят на врата и да го обявяват за топ на топовете... И да, Илиана има право да реши, че не иска да е с него.

# 715
Е, тук 40 годишни жени с опит критикуват 20 годишни момичета за грешките им, все едно не са правили и те същите.
Лесно е като вече си ги минал тези неща и си вече семеен, да кажеш кое е правилно и кое грешно.
Видя се опитните Нора и Крис как го отиграха.
А младите се оплитат като патета в кълчища.
Точно като в живота.
Аз и без Ергенът и без НН що глупости съм направила в двайсетте си години.... Joy

# 716
Много пък му трябва на Маринчо да е приятел с Виктор. По добре да си трае.
Оф и да свършва вече този водевил, че ми дотегна от безмислие. 😁

# 717
Там са на възраст да имат деца във втора група, вие ги изкарвате, че те самите са втора група. И не е въпросът в грешките, а в двойния стандарт. Едните 20-и са просто объркани, другите 20-и са идиоти. А защо е това разделение - ми мен така ме кефи. Объркан си на 14. На 24 вече трябва да си в етапа да признаваш, че си сбъркал, че си се издънил, че си прецакал и други, освен себе си.

# 718
Не ги изкарвам втора група.
Просто на 25 години нямаш нужния опит да отиграеш правилно такава ситуация, в такава среда.
Няма значение, че физически могат да имат деца, опитът не идва от яйчниците или тестисите.

# 719
Финалът на 21 май ли е?

Общи условия

Активация на акаунт