Отговори
# 15
Честит Рожден Ден на МИМИ на Мари анка. Да ти е жива и здрава, да те радва много.
Честити месечинки на бебчетата, които празнуват днес.
Ние да се отчетем. Вчера бяхме при педито. Малко по-рано, защото ни се появиха пъпчици по главата и мама се притесни много. Успокоиха ни, че не е шарка, а явно е някаква алергична реакция. Нали уикенда беше при баба си на село.Сега давам витамин С и спряха да се появяват нови, а старите завяхват. Вчера Ева се изправи на крачета сама. Всички смятат, че ще проходи рано. Мерките ни са: 9.100 (+100 гр.) 71 см (+2 сма) за 20 дни. Малко е наддала, но тя и без това върви едра, така че не се притесняваме.
Да кажа и за срещата на пловдивските мами - аз съм за петък
Много усмивки ви пожелавам в този слънчев ден.

# 16
  Mari_anka честита ти щерка, много да те радва, да е здрава и да има най прекрасното детсво..   bouquet
Честита месечинка на Миичка но Бон есперанс, на Али на Весана, на Хари на Лулова и на всички останали мъници, които не познавам, но им желая всичкото здраве, весели игри и щастие   bouquet също и на патерица на Хриси на Доника!
 Моя Лаци е на път да разруши къщата, вмного обича да блъска нещо някъде #Crazy
Вчера ходихме до любимия си бебешки магазин и се обзаведохме с една камара пюрета, каши и сокове.. вече смело накупих, месо, каши с глутен и мляко, даже вече от 3 дни яде овесени ядки за закуска, днес омете около 200 гр овесени ядки микс с ябълково пюре... аз нямаше да го изям ама той може да изяде света Joy купихве си и бисвити за гризане на Плазмон, вчера изяде една... харесаха му  От тази седмица връщам жълтъка по препоръка на Доки , а след около още една ще дам и сиренце най- накрая, така на малко повече от 8 м ще яде почти всичко от основните храни...това много  ме радва, вижда му се края на това захранване Crazy  крайно време е най- после да отида да го запиша на кухня, че накарая ще кажата, че няма да ни вземат .... твърде ще сме стари  Sick
Дано е хубаво врмемто днес, че имах такива планове, а като го гледам така мрачно и су чудя ще мога ли да ги осъществя
Айде хубав ден и дано ни огрее слънчицето днес

# 17
Момичета, много приятно ме изненадахте днес с поздравите по случай 5-тия рожден ден на моята принцеса Мария.  Hug Много ме трогнахте и се просълзих от щастие. Тъкмо влизам да ви почерпя и... изненада! Благодаря ви от сърце! Ето и нашата виртуална почерпка:

Пожелавам си вашите пожелания да се сбъднат и един ден да си я видя здравичка!
Днес занесохме торта и сокче в градинката, че ще празнуват. Накиприхме прическата, сложихме новият тоалет Grinning и тя беше толкова щастлива! Вече е много адекватна и с нетърпение чакаше да отиде в детската градинка, за да духа свещички. А вчера едната госпожа я похвали, че от цялата група, само тя и слушала урока. При, което аз останах така Shocked. Но и се почувствах невероятно щастлива...
Иначе самият купон ще го направим в събота на заведение с детски кът. Grinning
Честито и на днешните ни месечинковци: Александра на Vesana,
Хари на Lulova, Мария на Бон Есперанс, Мария на catnadeen, Влади на Свет и Ива на Вилитра! Да са ви живи и здрави и много щастливи дечицата!

# 18
Здравейте мами!
Да ви почерпим послучай случката   Gift Misc Baby Bottle newsm38
Днес малката ми Миичка става малко по-голяма!
Да поздравим всичките ни сладки набори - Хари,Ема,Ива, Мими,Алекс!  bouquet Ще купонясваме нали?И голямата ни адашка- принцесата  на Марианка,която тепърва ще подарява чудеса на своята мама,сигурна съм!
Ние се приготвяме за консултация и после мислим да поскиторим и се подготвим за мини празника ни!
Много сме доволни,че напоследък много пътуваме и движим.Вярно, че почти ни няма във форума, но ги наредихме едни екскурзии, кръщанета, прощъпулници..Само дето таткото ни уж да се включи активно - взе си специално отпуска и ..се тръшна болен..Ама си го обгрижихме както си трябва..Само дето отпуската му мина в подсмърчане,а сега здрав е на работа..Ама какво да се прави..
Кога пак ще се виждаме бе мамите?И какви са новостите?Аз пак не съм в час ама в т'ва ми е чара, а ?Wink
Много целувки на всички сладки бебоци от форума..залипсвахте ни вече ей! Hug

# 19
Честит Рожден ден на Мими на Мари-анка
Да бъде най- вече здрава, все така чаровна малката принцеса за радост на мама и татко! Пожелавам й щастливо детство изпълнено с весели и щури игри   bouquet  Hug

Ние си направихме тридневна почивка в Габровския балкан и беше страхотно, но свършииии.. друго си е по цял ден на поляната..после ще пусна снимчици

# 20
Ето ме и мен! Hug
На първо място:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА,ПАЛАВА И ЩАСЛИВА!ОТ СЪРЦЕ ВЕСЕЛО ДЕТСТВО,МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!

На мама Mari anka, да е все така търпелива,усмихната и да вярва!  bouquet
Честити месечинки и на всички бебковци днес! Simple Smile
За петък съм съгласна,да кажат и другите пловдивски мами дали им е удобно.
Сега отивам за кухнята,лек ден на всички и до скоро!

# 21
ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА НА МАРИАНКА!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СЛУШКА МАМА!!! (Ммммм, че вкусна тортичка си ни приготвила! Simple Smile )

ЧЕСТИТИ МИНИРОЖДЕНИЦИ - НА ВЕСАНА, ЛУЛОВА, БОН ЕСПЕРАНС, СВЕТ, ВИЛИТРА, КЕТНАДИЙН!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ НА БЕБКОВЦИТЕ

Вчера Георги си проспа банята вечерта и реших да го оставя да си се наспи и днес сутринта я направихме, че днес трябва да ходим за ваксина пък не ми се пропуска и днес банята. Сега си спинка направо като къпан.
Да ви кажа честно, след Кръщенето всичките му настинки и неразположения минаха, явно и зъбчето е имало пръст в тая работа.
Имам толков работа на компютъра, ама сега като спинка ми е жал да тропам и май ще ходя да си свърша някоя и друга работа.

А, забравих да ви се похваля - от три дни вече си хапваме по 20 мл бульон преди обедното хранене. Когато е зеленчуково - зеленчуков бульон, когато е с месо - месен бульон. Има ли и други, които да дават бульон?

За попарата - най-вероятно ще изчакам следващия месец по препоръка на педито, защото този месец тя е много доволна - бяхме качили повечко килца и сега каза и този месец да се храним по същия начин.

Нашият режим е горе-долу такъв:

7.00 кърма
10.00 кърма
     11.30 - плодово пюре 60 г + кърма
13.30 бульон 20г
          пюре 160-180г
15.00 - кърма
17.00 - каша с плодово пюре - 180-200г
19.00 кърма
22.00 кърма
1.00 - кърма
4.00 - кърма

# 22
  • София
Мари_анка, много се зарадвах, като видях, че ние с твоята Мими сме родени на една дата. Аз и без това съм пристрастна към Мариите! Да ти и е жива и здрава малката рожденничка! Като чета с каква любов и внимание я обграждате ти и таткото, ще израстне невероятно умно и емоционално момиченце! На вас ви пожелавам и двете ви дечица да ви даряват с безброй щастливи мигове!
Аз и преди съм си признавала, че влизам в от време на време в темичката ни, но все не се организирам да пиша. Не е много хубаво така, ама...
Моята бебка е като едно малко диво коте, не ме оставя за секунда да правя нещо без нея, никак не обича да спи и всичките ми опити да и създам режим се провалят. Слава Богу, проблемът с повръщането отшумя. Направо не мога още да повярвам-след 7 месеца постоянно повръщане, тъкмо когото решихме най-после да я заведем на гастроентеролог, тя спря да повръща. Дори не съм и давала прахчетата, които ни предписа лекарката. Сега напредваме със захранването, но все още много неща не съм въвела.
Честита месечинка на Хари,Ема,Ива, Мими и Алекс!
Черпя всички послучай днешния си рожден ден

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 13:16 от Steffi

# 23
  • София
Марианка, да ти е жива и здрава малката принцеса и все повече да те изненадва Simple Smile
Честит празник и на останалите празнуващи днес Simple Smile
Аз само за малко, е ме чака 1dishes newsm55 newsm79 wash hang 1ironing, че вчера имахме гости Simple Smile

# 24
  • София - Бургас
Привет! Hug
 Леле, много съм зле....От вчера дебна нова тема и не я намирам...Чета постингите и гладам датите 6 - 7 май, като последната е от около 11,00ч.Гледам 15 страници и си мисля, еми те са затворили темата....Днес отново гледам обаче като кон с капаци от дясно търся си аз ИРИНИ..и нма нова тема, като пак си мисля, тя няма време да пусне нова темичка...Сега обаче пак отварям и започнах да чета по подробно, та от  последният отговор, разбирам че Фибичка е направила нова тема....Такива работи с мен...

# 25
  • София
Айде и аз да честитя на рожденичката Мими на Марианка! Желая ви още много поводи за щастливи сълзи!

И на мини-рождениците Мия, Хари и Александра желая да растат здрави и умни!

Нашата Мия е добре. Сучи си, хапва си пюренца и кашички, спинка навън. Казва "ма-ма", "ба-ба", "дя-дя", "та-та", "ля-ля" и си пее и си говори на играчките. Сутрин ме буди рано - понякога в 6:30, понякога и по-рано, взимам я полузаспала и я кърмя незнайно колко пъти докато станем към 9. Става все по-забавна - днес й подадох да си отхапе малко ябълка, смука и отхапна малко като че ли, и в момента в който поднесох остатъка към устата си, тя възропта - искаше си ябълката! Много беше смешна.

# 26
Привет момичета!
Първо мерси на Фибичка за отмяната.   bouquet Вчера тъкмо да пусна новата тема и добре че хвърлих 2 очи в старата тема и видях линка към тази...
Ние до вчера бяхме малко извън София за именните ни дни с мъжа ми. Разтоварихме се чудесно и си обещахме по-често и по-задълго да си организираме подобни пътешествия. Въобще събраха се много празници като се започне още от 4ти. И тримата получихме и си разменихме много подаръци /почти Коледа  Grinning/
Поздравявам рождениците днес и много специални пожелания за Мими на МариІанка.   bouquet
Деси, хранителният ви режим е чудесен, само си позволявам да ти предложа когато пюрето е месно, бульонът да е зеленчуков и обратно /това го казва и готвещата в Бон апети педиатърка и нашия док/ Аз също мисля да започна да давам бульончета, че и без това не сме почитатели на водата.
Спаси расте с часове. Комуникацията му е феноменална и не спира да ни изненадва с нови неща всеки ден. Например когато чуе ключ в ключалкат ана външната врата и допълзява от което и да е помещение в апартамента ни към коридора, за да провери какво става и кой идва. Друго забавно нещо е че когато вземе дистанционното се обръща и започва да чака появата на картина и звук към тв. Същото става и аз ако го взема дистанционното. Много се смеем всеки път  Laughing Закача се като  голямо човече и прави опити да ме "вика" с един забавен нечленоразделен звук, който използва само когато очаква аз да се обърна. Все повече иска нашата храна от масата и дори вкусът на пробвания продукт да не му харесва иска още и още.
Иначе аз миналата седмица доста поработих. Тази също имам разни дейности, но по-дистанционно ще го давам Simple Smile Спаси вече е обзаведен с екип за кръщенето. Днес само допълних раирания му костюм с черен сатенен пояс, папионка и копринена риза. Зъби - отгоре имаме 4, а отдолу 4тия е напът - значи почти 8 зъба!!! /не мислете, че не ги заплащам със ставане на всеки кръгъл час през нощта, но...  Sick  ooooh! и да се оплаквам файда никаква, заради което ще пропусна  Wink/
Имам много да разправям, но май пак няма да е сега.
Целувки на всички. Вярвам, че сте здрави.  Heart Eyes

# 27
Честита рожденничка на mari_anka, Да ти е жива и здрава, с безгрижно детство и много щастлива!!!

# 28
Марианка, да ти е жива и здрава Мими! Да расте все така весела и красива и да разкрие скритите си таланти! Благодаря за вкусната почерпка!

Да са живи и здрави и всички днешни мини рожденици!

Стефи, за много години! Желаем ти всичко най-прекрасно!

bouquet

П.П. Фибичка, благодаря за хубавата ни нова темичка!   bouquet

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 07:37 от Ави

# 29
  • София
Браво на фиби4ка за новата тема! Чудесна си   bouquet

Ние почнахме да пием вода по мъничко. От вчера 200 мл, по малко цял ден. Нашият поздрав за здравей е вдигната високо ръчичка като "Хайл Хитлер"малко  Joy много е смешно. Като вика някой да и обърне внимание - "Е, еее,еее..." и така докато въпросния човек обърне внимание. Изправя се по 50 пъти на ден, как не и омръзва, незнам. И си имаме един номер- питам я "Къде са чехлите?" и тя допълзява до края на леглото , навежда се и почва да ги търси с поглед  Joy

Днес и купих буйки на КК, да и ги слагам като е в проходилката, вие обувате ли ги бебковците?

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 23:55 от bazel

Общи условия

Активация на акаунт