Отговори
# 30
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на Мими. Да расте здрава, умна и послушна и всички причини за притеснения да останат само спомен.
Честит рожден ден на Steffi, много здраве, щастие, любов и усмивки покрай малката буба
Честито и на всички мини рожденници!

Благодаря  ви за поздравите, изкарахме си страхотно. Марти обаче е разказал играта на баба и дядо. Нали си е свикнал човека на гърда да заспива, та бая са се помъчили с приспиването. След дълга борба към 12 са го приспали в количката  Laughing
Днес най-накрая и ние взехме кръв и урина, ходихме в Токуда с направление. Болницата е страхотна, като се изключи факта, че е пълно с пенсионери. На мъжа ми едното му око е червено от седмици и решихме да използваме да го видят и него. Да, ама не - до в други ден няма часове. Лабораторията беше по-спокойно за наша радост. Марти се държа мъжки и само се смееше на лаборантките, докато му взимаха кръв.
Ние заминаваме за Гърция в петък и сега тече трескава подготовка. От сутрин до вечер търчим нанякъде, а Мартинко много се кефи и само се смейка, на който и да го закачи. В този ред на мисли, има ли вече бебоци, които са станали срамежливички?
И друго ново при нас е, че откакто му пораснаха долните зъбки почна яко да ме хапва докато папа  Rolling Eyes Опитвам се да го убедя,че не е нужно, ама той не възприема засега. Давайте идеи как да се справим с тази кофти ситуация, че вече съм с разранени зърна.

# 31
Здравейте. Търся спешен отговор по една спорна тема. На някоя мама от вас да се е случвало докато бебчето и е имало колики акото му да е било зелено??? Питам понеже една мама твърди, че някой си Спок пише така и тя му вярва безрезервно като се базира само на неговото мнение!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186172.new#new

# 32
Добро утро, мили мамчета!
Няма кафенце, че не знам как да го "пусна"!
А на някой дали му се занимава да ми обясни как се пуска картинка, както вие правите примерно с кафенцата.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ ДНЕС!

# 33
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА на Ния  и Александър на мама Мерци
                                         Магдалена на мама slanced
 Да похваля и моя Мишо- направо бяга с проходилката и лази напред също много бързо. Тази сутрин човека взел 1 играчка и блъска с нея по проходилката, гледа ухилен към батко си и чака удобрението му.

Мамичка Яничка ,  аз не съм от най-вещите в занаята, но все пак ще кажа каквото знам.
За картинките : намирам ги в Google, пиша например  торта, кликвам на изображения, после "търсене на изображения" и излизат мноого страници с картинки. Кликваш на картинката, тя излиза най-горе, а отдолу самия сайт, пак кликваш върху самата картинка, копираш адреса, после в самия постинг натискаш бутончето "вмъкни изображение" и слагаш адреса между скобите. Много подробно го написах, не знам дали е разбрано.  Дано да съм помогнала.
 Виж как изглежда: кафе  кафе

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 09:11 от sladur4e*2

# 34
Добро утро и от мен,днес няма кой да черпи с по едно кафе,много спите мами GrinningИзчезвам,че ме викат,после пак ще пиша!

# 35

айде на кафето

# 36
Сега ще опитам да ви почерпя с кафенце!

Ох, стана. Сега и нещо за подслаждане  Grinning

Много е интересно, мога да си играя цял ден  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 09:17 от Мамичка Яничка

# 37
Ето и от мене кафенце!
С много любов!!!

Честито на мини рожденниците които прзнувт днеска!!!  newsm59
Ние ходихме в понеделник до една частна детска кухня да провериме как стоят нещата със записването и от кога приемат! Казаха ми че имат 7-8 месечни бебковци и дори имаха една порция в повече ако искаме да пробваме! И така я взехме и тази седмица ще ядеме някои неща от кухнята защото има и такива които не съм му давала още. Ако не се бъркам мисля че Yoanna kазваше че им взима на малките.  Yoanna как е? Харесват ли яденето? Ти кога им даваш супата и кога второто? Аз му давам супата вечер а другото на обяд.
Ние май ще си имаме скоро и от горе зъбчета! Тези дни е ужасно кисел. Долните почти неразбрах когато излезнаха ама тези май доста ще ни измъчат!  Cry
Ааааааа забравих да ви кажа нашия номер какъв е! Слагам си ръката на устата му и почвам леко да го тупкам, той почва да пее и става голям смях!!!!!!! ААА-ААА-ААА -Ее-ЕЕа-лллл  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 09:28 от veenii

# 38
 Тази вечер май ще се ококорим с толкова кафета.  Laughing
 Забравих да кажа, че настава голяма борба при смяняне на памперса. Като го сложа по гръб и на секундата се обръща по корем. Irinii трябва да дава уроци как се слага памперс на обратно.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 09:33 от sladur4e*2

# 39
КОЙ КАЗА КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??? Grinning Grinning Grinning

Мамичка Яничка
, предполагам се шегуваш като казваш"някой си Спок". До-р спок е може би най-известния педсиатър по света и години наред поколение след поколение са си отгледали децата по неговите книги, които са считани за най-съвременни и правилни методи за отглеждане на деца. Но това е било допреди няколко години, когато немалка част от казанот оот Спок започна да коалира куп опоненти с противни мнения. Толкова за Спок. А за зеленото ако - цветът няма нищо общо с кърмата и всъщност зависи колко е зелено. Нормалният цвят на бебешкот ако е златисто/понакога повече жълто, друг път повече зеленикаво/ с косистенция на горчица. Понякога това става при простуда или при претопляне. Но вместо а се губи време в спорове кажи на мацката да звънне на педито си /на д-р Спок няма как да звънне  Wink/
Спаси току що закуси осевеси ядки с пюре от сливи и мъничко сиренце. Всяка сутрин му давам от моя фреш и да ви кажа изумена съм какви петна остават от портокала  Shocked Shocked
Сладурче, браво на Мишето  Hug
Кариган, открихме отпускаския сезон, а?!  Grinning Пожелавам ви приятна почивка. За колоко време ще ходите и къде точно?Спаси не бих казала, че е от най-срамежливите  Flutter

Хайде влизам в банята - ще изнасям представление на Спаси. Понеже му е скучно сам го взимам с плоходилката пред банята  и му пея, докато се къпя, като от време на време го пръскам с вода, а той се залива от смях и ме "замеря с гуени играчки. Между другото вече играе кат оголямо дете с топка - подхвърля я в посока на човека, с койт оиграе, гони я из къщи и пак я носи за игра. /малко кучешка работа  Laughing/

# 40
irinii , ОК, съгласна съм с това, че Спок е някой си. Но както и казах и на другата мама, не съм съгласна с мнението и че зеленото ако е заради колики. Простуда, затопляне, чрез кърмата също, ако майката е яла спанак или др. такива зелени неща, зеленчуци и плодове богати на желязо,  (това е от личен опит) - ДА, но пусто тя се заяде, че и казах мнението си и сега сме в спор. Но както и да е, ще се разберем, все пак големи хора сме!

Лек ден и приятни разходки на всички майчета и дечица!

# 41
Добро утро милички
 Не съм писала отдавна защото Неси е  много кисела и постоянно се носим.Вчера мъжа ми откри причината.Имаме си зъбче newsm47
Доника Не сме ние миличка.Радвам се че си се сетила за нас.
Ирини Знаех си че няма да забравиш да ни пуснеш темичка,но този път фибичка те е изпредварила.Браво за подаръците и за чудесното прекарване.Човек има нужда да разпусне.
Двв ей къде сте?Надявам се да сте добре.Не се вясваш едно кафе да почерпиш .
Милички пак ще пиша защото Неси се е научила да крещи и не мирясва
8 нови отговора лелее колко време се опитвам да ви драсна нещо

# 42
Veenii, не си се объркала аз им давам кухня от началото на този месец.На обяд им давам първо малко от супата и после от второто,тъй като следобед си хапват крем или каша и направо вечерта АМ.Нашият режим е сутрин АМ,към 10-10.30 попара,13.30-14 от кухнята,16.30-17 крем или каша,между тях плодово пюре или сок и кум 20.30-21 АМ.Не си спомням коя мама беше писала,че бебчето и хапва и по три пъти през ноща,направо се изумих,дано моите да не поискат и те,че ще стана #Crazy
Къде е Mari anka днес,нещо липсва и какво става със срещичката ни?
На всички много усмихнат ден! Hug

# 43
Предаването "Бон Апети" и д-р Антоанета Антонова ще продължат темата за детското хранене на 9 май
Педиатърът ще ви посъветва как да разнообразите менюто на най-малките членове на семейството и ще приготви рецепти за Плодова закуска с овесени ядки и извара (за над 7-месечна възраст) и Зеленчуков обяд (за над 6-месечна възраст). Не пропускайте "Бон Апети" по bTV – сряда, 9 май, точно в 9.30 часа.

# 44
Аз вече го гледам. Когато някоя рецепта ми хареса - си я коп-вам от сайта на предаването. В деня на излъчване ги има рецептите, след това вече не.

Общи условия

Активация на акаунт