Честит рожден ден на Мими. Да расте здрава, умна и послушна и всички причини за притеснения да останат само спомен.
Честит рожден ден на Steffi, много здраве, щастие, любов и усмивки покрай малката буба
Честито и на всички мини рожденници!
Благодаря ви за поздравите, изкарахме си страхотно. Марти обаче е разказал играта на баба и дядо. Нали си е свикнал човека на гърда да заспива, та бая са се помъчили с приспиването. След дълга борба към 12 са го приспали в количката
Днес най-накрая и ние взехме кръв и урина, ходихме в Токуда с направление. Болницата е страхотна, като се изключи факта, че е пълно с пенсионери. На мъжа ми едното му око е червено от седмици и решихме да използваме да го видят и него. Да, ама не - до в други ден няма часове. Лабораторията беше по-спокойно за наша радост. Марти се държа мъжки и само се смееше на лаборантките, докато му взимаха кръв.
Ние заминаваме за Гърция в петък и сега тече трескава подготовка. От сутрин до вечер търчим нанякъде, а Мартинко много се кефи и само се смейка, на който и да го закачи. В този ред на мисли, има ли вече бебоци, които са станали срамежливички?
И друго ново при нас е, че откакто му пораснаха долните зъбки почна яко да ме хапва докато папа
Изчезвам,че ме викат,после пак ще пиша! 

/