Отговори
# 105
  • София
Мария черпи за 8-мата си месечинка! Честито на наборчето Ники! Честито първо зъбче на Филип! Честито на патерица на Сашето!

Напоследък е много кисела - дали я мъчат зъбки или такава й е природата... Дано е първото, защото тежко и горко на майка й. Нали ми е първа, пък и дъщеря, пък и единствена (поне засега), очертава се голяма глезанка. Постоянно търси човешко присъствие - плаче щом я оставиш сама. Луда ставам. Освен това е вегетарианка. Хич не й харесва пуйка. За втори път пробваме пюрето на Хип от царевица, катофено пюре и пуешко - само 4 бебешки лъжички, смесени с варен картоф, но го усеща и яде с отвращение. Следващият път ще пробвам от голямото пюре с тиква и пуешко, сигурно ще е по-вкусно, пък и няма добавена сол.

# 106
Диман, опитай пюрето от пуйка на Гербер. За всички бебета това неизменно става най-любимото пюре и няма нищо общо с Хип-овите  Sick В началото Спаси отказваше месни на Хип.
мама Меги, страхона идейка, само дето се пада точно ден преди кръщенето и точно този ден съм го определила за разкрасителен, та сигурно пак ще пропусна  Sad може пък и да успея в следобедните часове...

# 107
Хайде да драсна и аз два реда, че ще мине темата докато хуните ме оставят.... но ви прочитам от време на време де  Mr. Green

Честито за всички празници, които пропуснах, както и за днешните сладки бебчета:)

За пикника, горе сме:)

Ники и Мишо много сладки. Само дето пате не се вижда, нооо за това пък зъбките на Ники да Simple Smile

Калея, това със зодиите много весело, но установих, че съм родила егоисти и терористи (рак и дева)  Mr. Green Иначе и двамата с нашия тате сме водолеи... все се чудя като чета разни хороскопи как изобщо се търпим  ooooh!

На Доника немирния мъж бързо да се оправя... много неприятна история. Кажи как е?

Ирини, дано и ти вече си по-добре. И да се пазите, че няма болнички да се кръщавате...

Марианка... много притеснително... де се дяна таз жена.... ехоооо

Алексал, само свиркай като тръгнете за някои парк и ще се виждаме Simple Smile

Диман, аз също го захранвам с пюрета на Гербер и не ми е отказвал, наистина са по-хубави. Дано бързо да минава тоз ревлив период, че знам колко е изнервящо.

Сладурче, все забравям да ти пиша за снимката с надупения Мишо, много готин. Бобо в началото точно от такова положение се чучваше, много смешен беше, вече не го прави... изобщо така бързо се променят, а и той е станал такава лудетина. Вече се напъва по дивана да се качва при брат му  ooooh! ужас... Катери могилата в нашия парк като... абе трябва да ви го покажа

Дилилипи, много свежарски твоя пост, четеш и се подхилкваш  Laughing

Със сигурност пропускам някои, но то 6 страници да не драснеш 2 реда.....

ааа щях да забравя, браво на фибичка за новата темичка   Peace

Хубав уикенд на всички, ние пак ще хващаме нейде из горите.... хайде...  Hug

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 20:40 от Щастливка

# 108
  • Пловдив
Добра ви вечер и от мен! Peace

Момичета, къде се загуби Марианка?!!! Дали всичко с нея е наред?! Thinking

Честито 1-во зъбче на сладъра на мама MariaF !!!!

Ние вече се обръщаме и сега си имам едно малко пумпалче!!!
Аз пробвах и на Хип пуйката и на Гербер - за мое съжаление не се ядоха  много newsm78!!!
Нооооо.... случайно пробвах една пюре на Бебевита /май така беше/ - пуйка с броколи............и изяде цяло бурканче от 190гр на един дъх newsm44 Така се зарадвах, защото преди едно хипче едва го пробутвах! Ние сме фенове ГОЛЕМИ на броколите!!! Joy
Вече сме записани на кухня и като от средата на другия месец ще пробвам дали ще я ядем!

В тази връзка имам въпросче - има ли значение дали съм въвела 3-те основни вида месо, за да въведа глутена?!

П.С. Понеже и ние най-вероятно ще правим кръщене юни се сетих и за още един вариант на заглавие:

Наближава празник на детето, СЕПТЕМРИЙЧЕ стяга се за кръщенето!!!

# 109
Доника – съжалявам за мъжа ти. Дано да му е за урок – малкото зло е. Дано всичко да е наред след операцията!
Ирини – надявам се, че температурата ти вече е нормална и имаш сили за многото ежедневни задачи!
Мама Капи – ти реши и го направи. Браво! Със здраве да си ги ползваш!
Омни – в четвъртък и ние бяхме в южния парк – Ави, Мила84, Щастливка, Денис и Мама Меги. Изкарахме си супер. Ави ни почерпи за месечинката на Сашко с изнанада – шоколадова пица, доставена в парка (това е да си с връзки) – беше много вкусна. Съжалявам, че не сме се срещнали. Надявам се, че вече сте по-добре!
Сладурче 2 – завиждам ви за морето, дори и без плаж – само да се разхождаш по пясъка...
Maria F – честито ви зъбче! И браво за фитнеса!
Марианка – къде си?
Ние с Ема сме добре. Тя е много общителна и иска всички да й обръщат внимание. Ако някой не го прави, тя му вика и му се усмихва, докато я забележи. Голям е купон.
Лека нощ от мен, че се олях!

# 110
# 111
Здравейте в тази късна доба от мен! bye

Моя Митя е на фирмено парти в Сл. бряг, Йоан4е заспа туко що и аз рекох да се възползвам от създалата се ситуация и да ви драсна два, три реда.

Да ви кажа, тази наш"та малка сладуранка е голяма палавница. Научила се е да си отваря сама чекмеджетата, бърка вътре и вади задължително по два преднета /за всяка ръка/, после бяга далеч от местопрестъплението да не би да и взема ноходките.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128870&photo=11
Като ходим на разкодка - види ли някое детенце, няма значение колко е голямо и почва да му вика. Днес едно циганче /от тези дето просят/, като му се развика - едни усмивки, едно нещо. И то зве да и говори някакви работи и тя се радва - страшна работа. На кучета и котета също много се радва - и на тях им вика. Абе изобщо види ли нещо дребно - веднага е впечатлена и развълнувана.
И какъв апетит я гони - не можем да и смогваме.   feeding  Яде по 250 гр. каши, 190 пюрета и пита за още. С мляко пък сме имали случаи по 350 наведнъж да излока. Нищо не отказва! На кой се метна такава ящна - незнам, ама да е жива и здрава,  нека да яде детенцето. Естествено много по-добре така,  отколкото да не иска да яде!
Та така с нашта Йоанка...
На бебчетата, които не искат да хапват, пожелавам бърза промяна в положителна посока..., а на всички вас лека и спокойна нощ! smile3524

# 112

На мен ми хареса много това заглавие!

# 113

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН CVETIBEROVA!  

На мен ми хареса много това заглавие!
И на мен.

# 114
 Моето Мише става на 9 месеца! Да ми е живо и здраво и все така послушно!
Почерпете се !       

# 115
  • Варна
Честито на всички мини рожденици! newsm51.Да радват своите мама и тати с нови щуротии и закачки Laughing
Ние сме добре с изключение на това че Дария се сдоби с бактерии в урината,но ги пролекувахме успешно с антибиотик и продължаваме с други лекарства Weary.
Diman ние сигурно правим изключение,но мразим Гербер.В началото ядеше чат-пат зеленчуковите,но като въведох местните беше тотално отвратена smile3514.Пробвала съм всички видове,но не!Изглежда има нещо във вкуса им което не понася.А те ми миришат най-приятно.Но иначе Хип са и любими.
Щастливка и моите са рак(баткото) и дева(малката).Татко ни е водолей,а аз рак.Какво му е с двама рака той си знае Joy
Малката вече е  много активна.Ходи на всякъде с паяка,но най обича да дърпа пердето и дръжката на щорите.От масата прибарва всичко и е голяма фенка на колите на батко и. Grinning
Момичета давали ли сте кус кус  или макаронки на дребчовците.Сега ще приготвя за първи път звездички на Плазмон.Иначе попарката си я хапва безотказно всяка сутрин,но за разнообразие ще редувам.
Лек и усмихнат ден! Hug

# 116
Честита месечинка на нашия приятел Мишето! Бъди здрав, все такъв усмихнат и чаровен. Специални целувки от Стефи!   bouquet  Hug

Честит рожден ден ЦветиБерова    bouquet, бъди здрава, много щастлива, постигай с лекота всяка цел и мечта!!! И ще минем край площадката да почерпиш  Wink

# 117
  • Пловдив

Добро утро! Днес аз да почерпя кафе!  chef
Честито на всички празнуващи днес!!!
Много здраве и щастливи дни!

# 118
Честит минипразник на Александър на teletabis,Мартин на Vesito,Габриела на мама Ася,Калина на мама e.t.,Мартин на мама Rosalka и Мишето на sladur4e!

Ние почти по цял ден се радваме на хубавото време,хапваме и почти започнахме да спим WinkНадявам се да успея да се присъединя на срещичката,но ми е малко трудно без транспорт WinkМишето пък обича всички видове пюрета с тиква и много си хапва,както и кашите на Милупа,пробвах и други ,но не му харесаха WinkВсе още отказва да хапва домашно приготвените неща Wink
На мен също ми харесва заглавието,въпреки че вече сме кръстени! Wink
Това е от мен,бързам защото малкия е гладен и ще излезнем малко в квартала Simple Smile

# 119
Честито на всички празнуващи днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт