Да, от кърмата е, в нея има едни ензими, които правят кашата да се втечнява, затова е и по-лесно усвояема от АМ-то... четох го скоро в www.babycenter.com.
А какво значи кашата била за захранване само, а не за наяждане ?
При положение, че сте само на кърма няма нужда да даваш вода, просто предлагаш по- често гърда- когато иска си суче детенце- било гладно или жадно...наистина около 90% от кърмата е вода, няма нужда допълнително да даваш!поне ние така правим и няма оплаквания засега нито от бебе, още по- малко от мен!даже съм доволна, защото ми поддържа лактацията!Успех!И аз лично не бих почнала да давам сокчета, както ви е препоръчала педиатъра!Но всеки сам си взема решенията!

- честито месечинче, да сти живи и здрави!
Отвратително! Направо се чудя какво да правя вече. След оня номер със свиването на коленцата вчера акна малко, но не достатъчно и днес цял ден се напъва. Като станат пет дни
му давам едно сиропче и така от около две седмици. Термометърче и сапунче не помагат...
Кажете какво да правя, да взема да захраня ли!?
А това, че бебо не яде още пюрета и не пие вода.. бе гледаха ме като луда. А вчера установих, че в градинката тук в София, където ходя положението е почти същото - като кажа, че кърмя и не съм захранила ме гледат едва ли не със съжаление. Божеее, добре че е тоя форум та да не се чувствам като от друга планета.