АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 719
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Ето ни и нас, най после мога да пиШа какво става. Днес си полу4их лаптопа от ремонта и кееееееф, Ще ви досаждам оЩе пове4е  Mr. Green

НоЩта беШе спокойна, Милена спа непробудно, само дето аz спах ужасно, събуждах се преz 4ас и 5 пъти отидох да я видя  ooooh!  Blush  Сутринта, когато се събуди, се опита да се иzправя влеглото но не можеШе и ревеШе   Cry  После, като станахме, сякаШ беШе маааалко по добре но все пак отидохме на лекар.
Лекарят се съмняваШе от инфект/настинка (дето не е имала  Thinking ) се е събрала те4ност в бедрото, което боли при натоварването на кракът. И той не можа да намери ниЩо, кракът не беШе ни подут, ни посинял, ни zа4ервен, ниЩо видимо нямаШе и не й мигна окото когато го пипа някой  Thinking  ИzобЩо, много странна работа. Направихме УЗ на бедрото, но и там не се видя ниЩи4ко. И така ме иzпратиха по живо, по zдраво.

Но добре, 4е е форума  Mr. Green Една мама от немската тема, където се бях оплаквала съЩо, ме светна 4е можело да има проблем с ноктите. Макар, 4е не видях ниЩо съмнително, ги отряzах и от тогава Милена е пуШка, е по4ти де, оЩе не ходи самостоятелно, оба4е се иzправя, ходи по мебели и дри хваната zа ръка.  Grinning  Grinning  Grinning 

С две думи, много Шум zа ниЩо, аz ве4е ни видях с диагноzа рак на костта  ooooh! ега*и паниката  ooooh!  ooooh!

Много ви благодаря zа съ4увствието  Hug  Heart Eyes

На Априлския пленум желая лек път и да си иzкарвате 4удесно (в което не се и съмнявам). Дан4е, радвам се да видя и твоета мутра на снимките  Wink

# 136
Танче, това е супер новина. Радвам се че всичко се оправи, гледай моля ти се какво било newsm78. За това и аз не бих се сетила.

Данче, лек път, чакаме снимки

# 137
Татяна, много се радвам , че се оправя Миленка  Hug.

Данче, супер  Laughing. Аз стегнах багажа, дано не забравя нещо  newsm78.

Да похваля Ема ,че вчера и днес няма пропуск в гърнето. Поднових опитите след като преди два месеца нищо не ставаше. Съвсем и е ясно за какво , щом седне и почва smile3550, а не да седи 10 минути, та затова мисля , че не е случайно.

# 138

С две думи, много Шум zа ниЩо, аz ве4е ни видях с диагноzа рак на костта  ooooh! ега*и паниката  ooooh!  ooooh!

повечето сме така, не се коси.....добре, че не е нищо сериозно  Hug

# 139
Иленка не съм на диета ами от тогава свалям кг.Ама ми е сложно сега да я оправям линийката.Друг път то без това промяна няма Mr. Green

Татянка радвам се че всичко вече е наред с крачето на Миленка.

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 20:31 от rody

# 140
Татянка, дано в някое нокътче е бил проблемът Hug

Ама за бой си с тези страхотии, дето си мислила ooooh!

Много пусто тази вечер Confused

# 141
Привет и от мен. Днес цял ден обикаляме из Южния парк и сега не мога да гледам от умора  ooooh!
Татянче, много се радвам, че всичко вече е ОК. По този повод да кажа, че аз направо съм станала кълбо от черни мисли, било то за мен или за Стенли. Да не дава Господ да има такива случаи на никой  Praynig
Приятно прекарване на всички Априлски пътешественици и наздраве и от нас.
Стенли също закесва към 8.30 или 9 ч, въпреки да става в 7ч.

# 142
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА Hug
Днеска първа ще слагам кафето  kaffeetrmker_2

# 143
  • София
Добро утро! Айде аз втора!
Танче, много се радвам - бях се сериозно притеснила!

# 144
Добро утро и от нас с Теди Mr. Green

# 145
Не съм пила кафе от доста време вече Sad. Не се ограничавам, просто не ми се пие. Сега обаче каято се прибера на хубаво капучино едва ли ще откажа.
Априлския пленум дали купонясва вече Mr. Green?

# 146
И аз не пия кафе, а май трябва да започна поне с безкофеиново, че туй главоболие не се търпи Tired

Пленума случиха на страхотно време, браво Grinning

Предполагам сега са някъде на сенчица със запотени чашки и търкалящи се деца наоколо Wink

# 147
  • София
Ох, завиждам им - аз уча! Sad

# 148
Вени, мина ли изпита?

# 149
Брей деня се измина, а тук никой няма. Времето там явно навсякъде е супер. Ха дано да е все така. Някой ми каза онзи ден във Варна за плаж ставало вече - вярно ли е варненки?

Общи условия

Активация на акаунт