АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 718
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен. Стенли заспа вече и сядам на спокойствие.
Направо им завиждам на пътешествениците. Дано си изкарват наистина хубаво и да се забавляват и за нас, а аз вече нямам търпение да гледам снимките.
Мен ме спряха финансите за това пътуване и се надявам другия път  Whistling
Има ли някой изобщо тук  newsm78

# 151
И аз съм тук Grinning
Ама така съм се омързеливила днес, че едва щракам по клавиатурата Rolling Eyes
мисче, със сигурност става за плаж, големи жеги настанаха тук.

# 152
  • София
Големи жеги настанаха от вчера насам - за часове се съблекохме, направо на летни дрехи отидохме!

# 153
Филипка, и мен ме мързи яко  Whistling даже ми се спи и ме мърза да се завлека до леглото, ама чакам и пералнята де Crossing Arms

# 154
Ха привет и от нас,

ах как йм zавиждам на 4ленките на пленума  Laughing  благородно, раzбира се. Дано иzкарват страхотно  Sunglasses

Гледате ли Евровиzията?  Mr. Green  Нареди ве4е телефоните, Ще zвънна zа БГ  Wink

# 155
Татянка не е ли утре вечер евровизията newsm78
от пленума чакама снимкиииииииииииии
кога се прибират първите че да намажем и ние?
цунки по муцунки!!!

# 156
олееееееееееееее поправям се днес била
пускам ТВ! ooooh!

# 157
Добро утро, мацки!

Просто си личи, че половината форум са на среща. Чакаме разкази от преживяванията.

Много ме е яд за Евровизията, но все пак и 5-ти е добре.

# 158
здравейте  Hug
Страшна жега стана изведнъж Grinning
чакам и аз снимки от срещата, сигурно са си изкарали супер то и времето е супер  Hug

# 159
И аз се надявам да хвана снимките преди да съм тръгнала, щото после незнам кога. Днес по всяка вероятност ми е последното включване преди пътуването в четвъртък. Ще си доработя извън офиса и ще бягам по последни задачи до сряда вечерта. Такъв гърч ми е графика че няма на къде, на всичко отгоре трябва да вмъкна още едно посещение при док за изпроводяк и един бърз зъболекар. Счупи ми се зъб, но не лошо и трябва да ида да ми го загладят, че не ми се занимава и с това в БГ.

Ехееее, ще нападаме плажа веднага значи Mr. Green

# 160
  • Русе
Мисче, лек полет! А ние ще чакаме за снимки от плажа. Laughing

Наистина липсват "пленумките"...

# 161
и аз съм тук и мен ме е налегнал мързел и ми се спи, но дребоса не ще да заспи и само щъка насам-натам

# 162
Първата завърнала май съм аз Simple Smile Нашето семейство е мнооого доволно. А пленума се произнесе : "Априлчетата и техните братчета и сестрички са най-страхотните деца"

Прехвърлих темата - Татянка, радвам се че всичко е наред с Милената Hug

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 15:40 от Черепахова

# 163
  • София
Пу втора  Mr. Green завърнала се пленарка от The Plenum  Mr. Green И ние сме страшно доволни, Янче, както се разбрахме - ще правим повторения на Дъ Пленум-а около София
Всички недошли - Има за какво да съжалявате! Mr. Green

# 164
  • София
Регистрирах албум в snimka.bg за качване на снимки от Пленума -

име - plenum

парола - 2007

Общи условия

Активация на акаунт