АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 702
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Laughing аз доста интересна снимка имам от неделя сутринта  Laughing с татковците
ама ще почакате още малко да я кача, тогава само аз бях с фотоапарата  Laughing

# 226
  • София
Ето нещо весело от играта на децата:
Емо и Калоян
Емо раздава шамари от радост - горкото Стаси.

# 227
4удесни снимки, моми4ета, браво, благородно ви zавиждам  Peace  Много сте готини вси4ки, а Елито не можах да я поzная в на4алото, много си отслабнала  Shocked И пове4е да не 4уя тук думи zа диета, аz тотално се комплексирах като ви гледах  Crossing Arms

Комплекса съЩо иzглежда много хубав, стаите как бяха? Доволни ли останахте?

Краси, 4естно каzано смятам 4е е важно, първите обувки на децата да са високока4ествени. Кра4енцата оЩе могат да се деформират, това Ще йм остане zа цял живот  Sad  Има време zа евтини гуменки...ли4но мнение  Peace

По повод обувки zа деца, тук скоро имаШе един репортаж по темата. Каzаха, 4е пове4ето обувки не отговарят на номерацията. Примерно пиШе 23, а дефакто са 20  #Crazy И съответно много деца сас по малки обувки, беz да zнаят родителите. Когато се пипа с пръст, дали има достатъ4но място, децата си прибират големия пръст на крака, било рефлекс. И не каzвали, ако йм са малки обувките.... Трудна работа. Трябвало да има поне 12мм място отпред, макс. 17мм.

Деси, дано Калоян4о скоро се оправи  Praynig
Милена е много крива, тук времето е ужасно и така Щяло са бъде и цялата седмица  ooooh!  Ве4е не zнам как да я zанимавам..... Постоянно мрънка, яде страШно много, спи неспокойно...май криzа Ще да е Thinking

# 228
  • Boston, MA
Ехеее, добре завърнали се, пленумки!
Започнах да гледам снимките, ще ми трябва цяла седмица Laughing!
Доколкото видях, изглеждате страхотно, мъниците са бонбони, а и супер сте се веселили. Браво!

# 229
и аз мисля да купувам сандали и днес ходихме на ортопед на проф. преглед след прохождането и ни казаха,че много важно децата да проходят и въобще първите годинки с какви обувки ходят.трябва да бъдат високи, с твърд сфорц.иначе да чукна на дърво добре сме.доктора каза,че хулаво да спи на възглавница и да не спи по корем,че по този начин се изкривяват крачетата.вашите деца как спят и дали сте чували за това нещо? използвате ли възглавничка и от кога? от къде да купя бебешка възглавница ниска и твърда?чакам вашите коментари.просто не знам как ще се отучим да не спим по корем.

# 230
Пленумки, забелязвате ли някаква промяна в поведението на децата?  Thinking Велина днес ми е толкова крива, че направо...  Close Иска цялото ми внимание и нищо не мога, да си свърша. Пищи, тръшка се... Смяната на обстановка ли, твърде много емоции ли, превъзбуденост!? newsm78

Деси, дано бързо се оправя Калоян!!! Praynig

Леси, направо си спечели почерпка от моя страна, но как като не си разпознала татито, така го оприличи на мен Пепито...  Joy Няма да ти давам насоки за татито, та да продължаваш, да си мислиш, че на мен прилича.  Mr. Green За това че не се видяхме ужасно съжалявам! Confused

За обувките, по повод писаното от Татянка, една опитна продавачка на детски обувки ме беше учила, че детски обувки се пробват най-напред, като стъпалото се наложи външно върху подметката на обувката, след което се обува, детето стъпва изправено и ако номерът е подходящ, зад глезена свободно трябва да може, да се пъхне пръст. Peace
Днес купихме на Пепи сандали Rider. Такива харесах и на Вили - тук са 15-16 лв.

Тусана, абсурд е, да мъча Велина, да не спи по корем, т.е. да ходя да я обръщам спяща.  Sick Нито ще лежи мирно върху възглавница. Naughty

# 231
  • София
И ние спим по корем - какво да направя! Сложих възглавница, но често тя се оказва не на правилното място!

# 232
да ,но доктора твърди че не е здравословно, понеже стъпалата са обърнати на вътре и по този начин след няколко месеца ще промени походката си.аз също нямам на идея как ще отуча ина да не спи корем, аз нямам физическа възможност нощно време да я дебна и да обръщам.а пък през деня от най малкият шум се буди, ако тръгна да й обръщам,веднага ще се събуди.може и да е прав,но просто това е невъзможна мисия според мен.щом спи по корем може би така се чувства добре.

# 233
  • София
Eнви, моето момче е в отлична форма днес - спа до късно, удари един над 3 часов сън, яде добре, повече от час пак е хоризонтиран, така, че при нас всичко е 6. За сметка на уикенда когато ми излезе душичката.

Танче, стаите бяха приемливи, чисто беше, по-принцип ми се струва, че за тези пари можеше да има повече екстри ама нейсе, като за няколко дни е екстра, хубавите полянки компенсират дори и не особенно добрата кухня.

Спането - това за спането с възглавница.... хмм..... все си мисля, че без възглавница е най-добре, ще взема и за това да поровя да прочета.

Раче, клипчетата са страхотни  Heart Eyes

# 234
Пресил спи по корем почти откак е роден.И аз се притеснявах в началото за крачетата и постоянно ходех да му ги оправям EmbarassedДа, ама вече година и кусур, слава богу, няма никакъв проблем Peace

деси, какъв вирус?Стискам палци Hug

енви, моето мнение е, че Пепи прилича на теб, а Вили е одрала кожата на баща си bowuu

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 22:27 от Филип@

# 235
Енви, по принцип и Ема днес е много кисела, цял ден ровя за зъби да гледам, ама не виждам наченки  newsm78, може наистина да са се превъзбудили от емоции.

Данче , мен пък храната си ми хареса, кво и беше ?! На мен всичко много ми допадна, нямам забележки.

Ема също спи по корем , ама на мен ми се струва добре за тазобедрените стави, щото са и разкрачени крачетата. А възглавница от два месеца и купихме , защото тя сама си показа , че иска - като легне при нас на спалнята и все търсеше такава да легне отгоре. Даже и сега нощем като се събуди по някое време и плаче да я вземем при нас си я взима и нея, не я пуска.

# 236
Филипка, и теб ще черпя! Hug

Данче, а аз бях убедена, че Стас и Спас са стари познайници! Shocked

Единствената ми забележка към комплекса е, че т.нар. апартаменти, в какъвто спахме ние, всъщност представлява най-нормална по размер стая, но с диван, който при нужда се разтяга - нищо повече. Crossing Arms
Кухнята много ни хареса. Peace
Целият комплекс - много поддържан и чист. Peace

# 237
Енви, Алекс снощи е спал от 23 ч до 7.30 без да мръдне, случва му се за 2ри път откакто се е родил  Hug а днес спа само 1 път от 11 до 13 и сега заспа в 9, което никога не се е случвало и се чудя какво ще става нощес, иначе през деня е спокоен  Peace а за Пепи и Вили - много са смесени според мен  Hug но превес има приликата с тати  Hug
Татянче, стаите бяха супер - чистички, удобни, баните - големи, ще видиш снимки от стаята - малко ми остана да кача и моите, но в друг албум, шЪ ме извините, ама много познати искат снимки и така ми е по-удобно да им го дам
Деси, как е Кало? Heart Eyes
Усоето - разкошно място, определено ще отидем там пак, когато има и басейнче, че да се топнем в горещото  Crazy , много повече е спрямо това, което очаквах, а за кухнята - няма да коментирам, че има бременелки  Mr. Green а самият факт че в петък вечер беше на съседната маса Борис велчев с компания, а после имаше правителствен купон мисля че говори достатъчно за мястото  Crazy

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 22:48 от СмиНсЧо

# 238
деси, какъв вирус?Стискам палци Hug

Ами не разбрах какъв, ама сега имало вирус, който започвал с Т и зачервено гърло, пък как ще се развие зависело от организма - дали ще се появи разстройство, дали повръщане ... аз се надявам да го подминат тези "екстри". А иначе Кало цял ден е залепен за мен, дори спи в ръцете ми, само как го оставя и започва да плаче, та се наложи да си го гушкам и докато спи ... Сега заспа да видим как ще е тази нощ. Днес през деня вдигаше Т до 38.8, преди да запси беше с 38.1, дадох Панадол, дано през нощта да си спи добре Praynig Проблемът обаче са течностите днес цял ден отказва да приема течности ... какво ли не опитах, отказа и да суче ... и миналата нощ ми беше първата нощ от мноооого време насам, през която Кало не е ял изобщо, днес и през деня отказа да суче, току виж се отбил сам ...

А на мен също ми хареса в стаите, не че много съм стояла там Simple Smile. Кухнята нямам оплаквания, ама аз май само специалитета им успях да опитам, толкова ми беше яденето там ...

Смин, Али-Бали да не се подготвя за следващото събиране? Може да събира сили човека и да си вика, абе те май и след мен останаха хора да си хапват и пийват, я другия път никакво тръгване преди масата да се изпразни Laughing

# 239
  • София
Искам специално да БЛАГОДАРЯ на Раче, че цяла вечер чукаше пържолите за да ни нахрани,  а и ги купи преди това, и на Ст, че ги изпече.  Hug
Комплекса просто е превъзходен, стаите перфектни, а храна божееее храната, искам пак там! Не виждам какво повече може да се иска освен джакузи и спа център Wink.

Деси, и аз като се върнах се чуствах болна, мисля, че беше от отворения прозорец, дано все пак е от зъбките  Hug

Енви, и Ани беше много дива и нервна днес, реших, че ми прилага магариите които е видяла на пленума и ми изпитва границите на търпение  Mr. Green: Вместо да се научи от Маги да тича и от Еми да говори, тя... Crossing Arms

Мъжете, ми мъжете даже мисля си изкараха по-добре от нас, поне от страни изглеждаше, че много се забавляват

Общи условия

Активация на акаунт