ама ще почакате още малко да я кача, тогава само аз бях с фотоапарата
Много сте готини вси4ки, а Елито не можах да я поzная в на4алото, много си отслабнала
Има време zа евтини гуменки...ли4но мнение 
И съответно много деца сас по малки обувки, беz да zнаят родителите. Когато се пипа с пръст, дали има достатъ4но място, децата си прибират големия пръст на крака, било рефлекс. И не каzвали, ако йм са малки обувките.... Трудна работа. Трябвало да има поне 12мм място отпред, макс. 17мм. 
Ве4е не zнам как да я zанимавам..... Постоянно мрънка, яде страШно много, спи неспокойно...май криzа Ще да е
Велина днес ми е толкова крива, че направо...
Иска цялото ми внимание и нищо не мога, да си свърша. Пищи, тръшка се... Смяната на обстановка ли, твърде много емоции ли, превъзбуденост!? 

Няма да ти давам насоки за татито, та да продължаваш, да си мислиш, че на мен прилича. 
Нито ще лежи мирно върху възглавница.

, може наистина да са се превъзбудили от емоции.

а днес спа само 1 път от 11 до 13 и сега заспа в 9, което никога не се е случвало и се чудя какво ще става нощес, иначе през деня е спокоен
а за Пепи и Вили - много са смесени според мен
но превес има приликата с тати 

, много повече е спрямо това, което очаквах, а за кухнята - няма да коментирам, че има бременелки 

Проблемът обаче са течностите днес цял ден отказва да приема течности ... какво ли не опитах, отказа и да суче ... и миналата нощ ми беше първата нощ от мноооого време насам, през която Кало не е ял изобщо, днес и през деня отказа да суче, току виж се отбил сам ...
. Кухнята нямам оплаквания, ама аз май само специалитета им успях да опитам, толкова ми беше яденето там ...
.