Тествайте IntimoHelp деликатна пяна – ново поколение интимна грижа с пребиотици

• 3 884
  • 237
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Да не дразни, да не нарушава PH и да няма добавени аромати, които дразнят.

# 31
За мен е важно да поддържа естествен баланс

# 32
  • Пловдив
Всичко изброено е важно за мен - да почиства нежно, да поддържа естествения баланс и да носи комфорт през целия ден.

# 33
Всичко изброено, но на първо място да поддържа естествения баланс.

# 34
Да измива нежно, да се чувствам приятно през целия ден и да не дразни кожата.

# 35
Всиюко изброено е вжно, но ако трябва да ги степенувам най-важно е да поддържа естествения баланс и да носи комфорт през целия ден

# 36
  • софия
Да подържа естествения баланс и са носи комфорт през целия ден.

# 37
За мен при такъв тип продукт най -важно е качественото почистване , но не за сметка на ph- то на кожата.
Така че доброто почистване , естествен баланс и разбира се комфорта при ползване са ключови! 🌸🌸🌸

# 38
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?  Оптималното за мен е всичко изброено в един продук. На всичко това държа и не правя компромис с нито едно от изброените в ежедневната хигиена.

# 39
Всичко изброено, но най-вече да почиства и да поддържа естествения баланс. Да не предизвиква дразнения.

# 40
  • Враца
Да поддържа естествения баланс и да ми носи комфорт през целия ден.

# 41
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?
Всичко това е важно и най-вече да не дразни деликатните зони.

# 42
  • София
Най-важно е да поддържа естествения баланс и да носи комфорт през целия ден!:yellow_heart:

# 43
Всичко изброено ми е важно, най-вече да не нарушава ph

# 44
  • Пазарджик
За мен е важно първо да поддържа естествен баланс и после да е нежно почистването.

Общи условия

Активация на акаунт