Тествайте IntimoHelp деликатна пяна – ново поколение интимна грижа с пребиотици

• 1 884
  • 207
  •   2
Отговори
# 45
Всичко изброено е важно за мен - да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден.

# 46
Всичко описано е важно за мен + да няма силен аромат.

# 47
  • София
Да поддържа естествения баланс.

# 48
  • София
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?
Разбира се да почиства и поддържа pH-то. Да освежава и да е с хубав аромат.

# 49
За мен е  най-важното на първо място да поддържа естествения баланс,след това да почиства нежно ,да не дразни кожата и да има лек и свеж аромат,който да носи свежест през целия ден

# 50
Трябва да ми носи комфорт.

# 51
  • София-Младост
Всичко това: да почиства нежно, да поддържа естествения баланс и да носи комфорт през целия ден?

# 52
  • Пловдив
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?

Всичко изброено е много важно, но на първо място е да поддържа естествения баланс.

# 53
- Здравейте! За мен определено и трите неща за важни - и да почиства, и да поддържа естествения баланс и да носи комфорт.

# 54

Всичко изброено, но също да не дразни кожата, аромат и нежност и себестойност на продукта

# 55
  • ШУМЕН
Най-важното за мен е да почиства нежно и да ми носи комфорт през целия ден.

# 56
Да носи чувство на свежест,да не дразни ,да няма много силен аромат.

# 57
  • Countryside
Най-важното за мен е да почиства нежно, да оставя чувство за свежест, като същевременно няма силен аромат.

# 58
Да почиства нежно, без да дразни и изсушава кожата, с лек аромат или без. И продуктът да е достъпен ценово.

# 59
  • София
За мен най-важно е да поддържа естествения баланс и да не дразни кожата.

Общи условия

Активация на акаунт