Отговори
# 105
 Спях си спокойно, нищо неподозираща какво ще ми се случи! Sick

# 106
Бях в болницата. Водите ми изтекоха вкъщи, точно когато сядах да изгладя последните бебешки дрешки. Веднага се приготвихме, снимахме корема за последно и тръгнахме. Нямах никакви болки и контракции. Започнаха чак около половин час след прегледа за разкритие при приемането ми. Laughing

# 107
Бях в предродилна зала и пишех sms-и.После и за тов нямах сили.

# 108
Поспах си болките  Blush, санувах че ме боли  newsm78  , а на сутринта като се сабудих контракциите бяха на 10 мин.   Laughing

# 109
Бях в предродилна зала и малко след това звъннах на мъжа ми, за да кажа, че скоро трябва да очакват новия член на семейството!  Simple Smile

# 110
Спях дълбоко. На рутинния преглед 1 седмица преди термина се оказа, че съм с 3 см разкритие, а аз нищо необичайно не усещах. newsm78 Даже за ужас на бъдещия татко си се прибрах вкъщи с рейса, защото докторът ми разреши да изчакам на спокойствие в домашна атмосфера и да постъпя в болницата на сутринта, ако раждането не започне дотогава. Мислех че няма да мога да мигна от страх и напрежение, но съм си заспала много хубаво. Събуди ме първата болезнена контракция.

# 111
Не съм имала родилни болки,просто ми падна тапата,отидох в болницата да ме видят,сложиха ме на система окситоцин и след 2 часа родих.Болките ме подлудиха по време на системата  Crazy Peace

# 112
  • София
Втория път беше предизвикано и отидох без болки в болницата. А първият път след като станах сутринта, нещо търсех в едно шкафче, наведена и ми изтекоха водите.

# 113
Хе хе, хубава тема. Спях, първата прерязваща контракция беше към 5 сутринта. На другия ден мъжът ми имаше РД и тръгвахме на пазар, уж по път да минем през болницата само и да продължим, ама там си и останах...  Laughing

# 114
  • СОФИЯ
Нямах родилни болки,колкото и странно да звучи,но е така. Имах 5 см. разкритие,когато отидох на преглед в деня на термина и си останах в болницата,на 7см. ми сложиха упойка по мое настояване,въпреки че доктора казваше ,че няма смисъл. Така че родилни болки не съм усетила.Родих много лесно,дано и с второто някой ден да е така.

# 115
  • София
Спинках си сладко  smile3524 , сега отчитам факта, че скоро май няма пак да ми се случи  Heart Eyes

# 116
Простирах дрехи ,болеше ама от инат ги проснах всичките и тогава тръгнах Twisted Evil

# 117
  • под дъгата
Тъкмо бях пуснала масажора за релакс преди лягане и ми изтекоха водите. Болките дойдоха чак след 2-3 часа в родилното.

# 118
Само като се сетя и ми става смешно.До леглото пимах едно шкафче и се държах за него по време на контракциите,а между тях преспивах по една минута smile3511

# 119
  • ГОре на черешата...
Спях.

Общи условия

Активация на акаунт