Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 19 307
  • 348
  •   4
Отговори
# 90
Няма как да е незабележимо, винаги личи.
Мои познати над 50 сложиха така за свежест само, без контури уж малко колимество и ги окепазиха. Личи им и се коментира с лошо.
Аз тогава се отказах.

# 91
Коментира се с лошо?! WTF ....

# 92
Аз идвам с 3 въпроса:)

Някой с опит с
1.Рестилейн eye Light?
2.Полинуклеотиди Nucleofill eyes?
3.Липофилинг ?

# 93
Устните са последното нещо, което трябва да се прави на 50-годишно лице, на което преди това нищо не е правено. Затова личи и изглежда зле.

# 94
Устните са последното нещо, което трябва да се прави на 50-годишно лице, на което преди това нищо не е правено. Затова личи и изглежда зле.
Ох, аз съм съгласна! Напоследък попадам на дами, които имат страшно много нужда от здравословен живот, да спрат цигарите например, кофти кожа, и са малко над моите години( 45-50), обаче редовно ходят да правят устни...
изглежда нелепо поне в моите очи, вулгарно.
Не съм перфектна, имам много кусури и даже и контура на устните ми го няма вече, но със сигурност кожата ми е по-важна да изглежда чиста и здрава на тези години.

# 95
Аз също смятам, че едни устни са по-скоро финиш. Стои нелепо на лоша кожа, кофти зъби или зле поддържана коса. По някаква причина у нас за поддръжка се счита това да даваш пари за корекции, които са видими за околните. Поддръжката започва с грижа за здравето, кожата, орална хигиена, спорт, оптимални килограми. И смятам, че е напълно достатъчно. Всичко над това е въпрос на лична преценка и възможности.

# 96
Ако са зле направени или желани да са баш такива е кофти, аз моите си ги харесвам направени, леко са пипнати и не ги наливам постоянно.

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 15:59 от ДХ3

# 97
О аз също поставям от години. Далеч не съм против корекциите, просто казвам, че масово грешно се приоритизират нещата, които ни карат да изглеждаме добре.

# 98
Процедурите, които съм правила до сега не са видими. Искам и устните ми да се пипнат невидимо. Има ли такъв вариант, или да не рискувам?

# 99
Много зависи от даденостите, но по принцип има.

# 100
  • Street of Dreams
Процедурите, които съм правила до сега не са видими. Искам и устните ми да се пипнат невидимо. Има ли такъв вариант, или да не рискувам?
Има, има - но едва ли искаш това. Два пъти пробвах - с половин и после с цял мл. и устните ми не мръднаха. Даже инженторките се ошашавиха - устните ми са точно същите, с изключение на леко ръбче, което се вижда в профил и е по-скоро дефект, отколкото ефект. Къде е този 1.5 мл - никой не знае. Едвам убедих Каляшева да ми сложи 1 мл с надеждата да станат малко по-пухкави, тя borderline ми се ядоса, че искам огромни устни, а накрая беше изненадана. После спада отока и нищо. Отказах се от това.

# 101
Привет, прекрасни!
Търся си магьосник за ботокс във Варна. На 48 г. съм и след първия ми (не съвсем успешен) опит разбрах,че не всеки,който държи спринцовка,е "нашия" Микеланджело 😁
Искам нещо естествено – да изтрием умората,но без да плаша децата с каменно изражение.Споделете къде във Варна си давате парите с кеф и излизате с 5 години по-млади? Благодаря ви!

# 102
Аз съм на 46 ,имам поне 4 приятелки които си слагат малко филър и грам не им личи ,никога няма да кажеш ,че имат.Жените са с много тънки устни ,по-принцип или загуба на обем.И аз ще сложа малко ,но сега работя над други аспекти върху себе си .

# 103
Привет, прекрасни!
Търся си магьосник за ботокс във Варна. На 48 г. съм и след първия ми (не съвсем успешен) опит разбрах,че не всеки,който държи спринцовка,е "нашия" Микеланджело 😁
Искам нещо естествено – да изтрием умората,но без да плаша децата с каменно изражение.Споделете къде във Варна си давате парите с кеф и излизате с 5 години по-млади? Благодаря ви!

При кой е неуспешния?

# 104
Привет, прекрасни!

При кой е неуспешния?

Кристина Онищенко ... А всички мои познати са толкова доволни от нея 😒

Общи условия

Активация на акаунт