Хайде на Бремелинска тема!

• 30 095
  • 510
  •   1
Отговори
# 495
Светлееееее  Hug
Ти от Карлово ли беше? Ох има една пастърва там..лигите ми течат много /Слави на кой ли се е метнал Mr. Green/
Joy Joy Joy
след вчера не вярвах, че нещо може да ме разсмее. Ама това за Слави ми хареса.

От Карлово съм. И голяма част от девойките тук са ми били вече на гости. Сега чакам да се включат с похвалите за клулинарните ми способности и за гостоприемството ми. bowuu bowuu bowuu И да си признаят колко обичам да посрещам гости. Така че - айде де, идвай! Ау, пак успях да се подмажа на мода! Mr. Green

Обаче съм впечталена с какво свързвате Карлово. С пъстърва. Mr. Green А да се сетите за нещо другопреди пъстървата? newsm78 В тази връзка ще ви разкажа забавна случка. Мои познати пътуватн с родителите си из Бг. Минават през Карлово. Бащата пита впрочем известно ли име кой е роден тук. Отговорът е на секнудата: Да! Светланка! После се сещат какво пита той и добавят: Да де, и Левски! Така че Карлово е прочуто не с пъстърва и маслодайни рози, а с Мен и Левски! Карловоци са големи късметлии. Щото има градове си нямат поне по една такава личност. А тук си имат две.

# 496
  • София
Светлано, щом скромността не те е напуснала, харесваш ми.
Иначе, и със светофарите е известен как, а и училище си имате.  Mr. Green

# 497
Светлано, щом скромността не те е напуснала, харесваш ми.
Иначе, и със светофарите е известен как, а и училище си имате.  Mr. Green
Mr. Green да те издам ли за светофарите и училището? Казваш и докладвам. Mr. Green

А пък за скромността. То вие си знаете де. Ама ако някой се чуди що съм пък чак така красива, да си кажа. Щото скромносттта краси човека. А аз нали съм много скромна, та от там.. Embarassed Embarassed Embarassed

Спирам да спамя. Mr. Green

# 498
Не ви знам за какви светофари говорите, но да ви преразкажа как се обяснява къде е къщата-музей на Левски.
"Има една улица, която е с посока запад-североизток. Заставате с гръб към (забравих какво беше) и тръгвате не към нещо си, а към светофарите."  Shocked Thinking
И те така.   hahaha

Иначе спор няма, че Светълка е много гостоприемна. И който й отиде на гости, си тръгва след прочистване на балкони, мазета и хладилници. Обаче има уловка - не слага печатчета, но и не пуска хората да си ходят. Класната Донесена.  Mr. Green
Херко, после ще чистиш, но това беше една твърде важна информация.  Grinning

# 499
  • София, "Младост 3"
СВЕТЛЕ, не зная да ти се карам ли какво ли
то една повишена утайка НЕ Е ДИАГНОЗА! докито ти се е заразило то теб от страх да знаеш!
куп други неща може да са зле и пак всичко да е наред!
сега вземам дебелата тояга и почвам!
щот не давам бебчо да го плашиш, не давам! всичко ще е наред, вярвам в това
аз съм имала бяло течение, гъбички и кво ли не и нищо...
имах и влошени тонове на бебето, лоши кръвотоци, кръвно...пак добутах
е бебка бе и с проблеми на бъбреците...ма на - на пук - или по божия воля - всичко за сега е почти ок
не се давай преди да е дошло време  - т.е. аз стигнах до този извод - не плача, преди да се налага...
плаши се, но мисли и в тази насока - има какво да се направи и за гадовете да се уморят и за другите неща....няма да пиша точно какво си мисля, но ще го перифразирам така - ако Господ е решил, че нещо ще стане - то той чудо ще сътвори и то ще се случи
вярвам че това толкова обичано и желано НАШЕ форумско бебе не може да му се случи нищо лошо...просто не може...
че дори си мисля, че ще преносиш най-накрая, че и това ще ни притеснява, пу-пу дано
пиши тук за всяко свое притеснение, пиши непрекъснато само и само да изливаш страха и да не го къташ в себе си
все пак сме тук преди всичко за страха да го пази настрани от нашите безценни бременни /иначе си има и отчетни теми например/

ей обичам ви аз бременлинки сладки, със все старховете ви, дето ще ги гоним когат ви налегнат

# 500
  • София
Светле, не разбирам защо от Хера трябва да научавам за пъстървата. Crossing Arms И това, ако му се вика гостоприемност... ooooh! Три дена и седим на гости, тъкмо си тръгваме и на другия ден пуска тема в Готварския как да сготвела ролца от раци, а нас с боб ни посреща. Mr. Green

Светле, Heart Eyes обаче страшен боб готвиш. Hug Надявам се хормончетата да не са ти изяли чувството за хумор. Wink

# 501
Светле, знам колко е гадно чувството, че нямаш никакъв контрол върху ситуацията и можеш само да чакаш...Но! Всяка минута, която минава, е минута по-малко от предопределеното време за чакане и една минута повече заедно с бебето.

Heart Eyes

# 502
  • Стара Загора
Няма да чистя темата Рони защото ми харесва да е весело тук Simple Smile

# 503
Имаме си креватче (бебешко-юношеско), което после става легло 1.90, обаче майка ми мрънка, че небива да го сглобяваме предварително, защото небивало да стои празно. Много ме дразнят такива неща. Успя да ми скапе настроението. И сега съм разколебана, хем искам да сме готови и да видя как и къде ще стои, хем ме хвана шубето.

# 504
  • Стара Загора
Лили и на Слави креватчето е от тези Simple Smile Но аз като майка ти съм такава ужасна...та само капарирахме кошарата и сержът е купи като родих Слави.
Аз само една биба и комплекта за изписване купих на Агресивното.
Дребното нямаше нищо купено ама майка му си купи сапун течен Палмолив за клизмата с мед и мляко...ахахах Mr. Green...ми тъй де...моя гъз се напъваше да ражда  Mr. Green

# 505
Херко, това за Палмолив-а ми хареса. Я кажи трябва ли да си нося наистина? Че по тия списъци за родилното не съм го срещала  newsm78 май. Всъщност аз общо взето съм непросветена и ги разглеждам диагонално и си мислех към края на 37-ма седмица да пъхна в един сак тоалетни принадлежности, хавлии, джапанки и толкова. Иначе и аз си поръчах само един комплект за изписване и хавлийка с качулка от "Беборани" и нищо друго. Ама леглото така или иначе е у нас, а няма матрак. Исках да видя колко място заема и дали да е 70/140 или 60/120. Незнам точните размери. Ама ще се откажа май от сглобяването. Вече се чувствам като попарена. (Добре, че ми е майка, а не свекърва, щото можеше и да не й проговоря  Mr. Green обидих се).

# 506
  • Стара Загора
Туй за майката и свекървата си права Mr. Green
Начи на мен ми искаха течен сапун /но аз раждах в дръжавното АГ в Ст-З/, лигнин, термометър /мерят вечер Т на родилката/, памперси за бебето и мокри кърпички и тоалетни принадлежности....абе цялата къща беше в АГ-то Mr. Green Две нощници...и още сто работи.
Моят багаж за родилното го събрах деня в който ми насрочиха секицото..т.е пет дена преди да родя...туй всичкото от страх. Незнам как го родих...щото ме беше страх дали ще има десет пръста на ръцете и на краката Twisted Evil

# 507
Лили, сглоби си креватчето. Нали трябва да се отмиришат всички тези лепила и химии, от които е направено. Колкото и да са за децата все си има остатъчен мирис.
С баткото сглобих креватчето още в 8-мия месец и доста време разнасяше благоухания (пък уж правено за износ по белите държави)..... Вземете матрак и си го сглобете.
А да не ти разправям и мен какви страхове ме тресяха, докато поръчвахме детската стая (за двама). Не мога да ти опиша.  Дори известно време на дневен ред стоеше идеята за детска за 1 голямо дете и за бебето да остане бебешката кошара. Сега като идват приятели се майтапят, че има място за още едно дете (освен леглата на 2 етажа, си стои и бебешката кошара). Но пък бях убедена, че трябва да е готова и да чака и втория принц.
И сега с Борката сложих чаршафите и обиколника още преди да тръгна да раждам и покрих цялото легло с голям чаршаф. Когато се прибрахме просто го открих и положих мъничкия в готовото му легълце. Подреждайки си представях как вече е там. Знам, че ти е притеснено и те е страх (да не би да дръпнеш дявола за опашката).....
Малко остана и всичко ще бъде наред. Не подминавай с лека ръка инстинкта за гнездене. Бебка ще усети цялата любов която я чака, след като се роди......
 Hug Hug Hug

# 508
  • София
Ей, ама какви сте лоши. Нашето креватче го сглобихме още като пристигна, в края на шести месец бях. Ама ще се
опитам да подмина писанита ви, че на мен това ми дейста като терапия за страховете. Предпочитам да си ги гледам
бебешките мебели + всички бебешорски покупки които сме направили. Да ни е жива и здрава куклата, тя и Надето
го е казала, че ако Господ е решил нещо, то се случва. Така че вярвам нашите деца скоро да ни гукат сладко, сладко
като останалите хубавици и хубавци , които са от най-силните дечица.

# 509
 Ние си бяхме взели кошарата все пак. Отворихме я, видяхме, че влиза в предназначеното място и я скрихме в един шкаф  с идеята като родя, Ники да я сглоби. Да,ама не:) Мен ме изписаха 2 дни предсрочно и когато се обадих да идват да ме взимат, общо взето никой не ме искаше... Викат ми- ама защо днес, ние не сме готови... Прибрахме се с бебка, метнахме я на нашата спалня и започнахме да разгъваме креватче, да слагаме дюшече,чарашфчета и изобщо да правим детския кът... Не че ми беше до това. В интерес на истината очаквах, че тая ми бременност ще е ужасно параноична, ама слава богу, имах моменти на просветление и си купих основни неща, че иначе...
 Лили, Аничка е права за отмирисването. Сглоби си креватчето. Само положително мислене ти трябва. И без това малко ти остана и скоро ще гушкаш съкровището:)

Общи условия

Активация на акаунт