Ти от Карлово ли беше? Ох има една пастърва там..лигите ми течат много /Слави на кой ли се е метнал

след вчера не вярвах, че нещо може да ме разсмее. Ама това за Слави ми хареса.
От Карлово съм. И голяма част от девойките тук са ми били вече на гости. Сега чакам да се включат с похвалите за клулинарните ми способности и за гостоприемството ми.
И да си признаят колко обичам да посрещам гости. Така че - айде де, идвай! Ау, пак успях да се подмажа на мода! Обаче съм впечталена с какво свързвате Карлово. С пъстърва.
В тази връзка ще ви разкажа забавна случка. Мои познати пътуватн с родителите си из Бг. Минават през Карлово. Бащата пита впрочем известно ли име кой е роден тук. Отговорът е на секнудата: Да! Светланка! После се сещат какво пита той и добавят: Да де, и Левски! Така че Карлово е прочуто не с пъстърва и маслодайни рози, а с Мен и Левски! Карловоци са големи късметлии. Щото има градове си нямат поне по една такава личност. А тук си имат две. 

И това, ако му се вика гостоприемност...
Три дена и седим на гости, тъкмо си тръгваме и на другия ден пуска тема в Готварския как да сготвела ролца от раци, а нас с боб ни посреща.
обаче страшен боб готвиш.