Хайде на Бремелинска тема!

• 30 139
  • 510
  •   1
Отговори
# 405
Prita Zita, я не дей така че аз да не започна да говоря колко ме е страх!
Аз от една страна миноги съм спокойна и радостна че казват че е било по бързо от първото! Ама като се замисля че миналата година пак си ме беше страх!
АМА НЯМА СТРАШНО!
И още нещо  за страха!
Моя мъж, днес като ми даде пари да харча за бебето , и това ми даде толкова много сила че не мога да го опиша!От както купихме кошчето и сега е няма такава спирка! Стискай още малко и.... ще те водя да пазаруваш! хихихихк Hug

# 406
  • София
Моя мъж, днес като ми даде пари да харча за бебето , и това ми даде толкова много сила че не мога да го опиша!От както купихме кошчето и сега е няма такава спирка! Стискай още малко и.... ще те водя да пазаруваш! хихихихк Hug

Ох, едвам се сдържам. Ще се възползвам от предложението , тъй да знеш.  Wink . Ама ще трябва да ходим да пазаруваме преди радостното събитие което скоро ви предстои.  Hug

# 407
Ритче, в Майките имаше една много приятна тема - "Моето смешно раждане" /май така се казваше/
Ако те стегне шапката, потърси нещо подобно. Поне няма да навреди.  Grinning
Мейз,  Hug

# 408
Ритче, в Майките имаше една много приятна тема - "Моето смешно раждане" /май така се казваше/
Ако те стегне шапката, потърси нещо подобно. Поне няма да навреди.  Grinning

Това ми е любимата тема откакто съм бременна - така ме зарежда. Имам и любима история - едно от майчетата чело в книгата за бременни, че бебетата съвсем не се раждат бели и розови като по филмите. И за да подготви мъжа си за това един ден от далеч подхавнала темата с думите:"Ти нали няма да си разочарован ако нашето бебе не се роди беличко, а по-тъмничко?"  Mr. Green Нещо такова беше.
Аз и на Ритка вчера докладвах, ама и тук да си кажа. Да, вече усщам бебока. А имам и интересно преживяване в тази връзка. Докато бях в болницата едно от момичетата черпи с кока-кола и шоколадови бонбони. И аз като добро прасе се почерпих прилично. Същата нощ се събудих от невероятна веселба в корема ми - такова подскачане и друсане падна, че се уплаших дали е бебето или нещо лошо става. На сутринта казах на докторката, а тя ми вика:"Да не си прекалила с кафето вчера, от кофеин може да е?" Не си признах за колата и шоколада.  Embarassed Ама си викам - брей, че дете. Протива бирата няма нищо против и си трае /никога не съм обичала бира, ама откакто забременях все натам ме влече и ми се случвало да изпия по някоя глътка/, ама на мен като ми се пие количка - недоволства. Отсега командва парада. Ай познайте дали съм пила кола повече.  Mr. Green

# 409
  • София, "Младост 3"
РИтче, раждането е по-страшно от страни отколокто на живо
така че споко
има лекари, какот е писала Рони, които ще ес погрижат ако не за всичок то за теб и поне имаш възможносит и за обезболяване
вярвам, че ще се справиш и повярвай - не е нещо дето ти се иска да правиш всеки ден, но не е толкова страшно и минава бързо....

# 410
Здравейте!
Светле, много се радвам, че си на линия  Hug и че се чувстваш добре.
Хич не обичам да хленча, ама напоследък и аз все си намирам поводи да ми е криво и не ми се пише в месечната темичка, за да не ви товаря. Май основната причина е, че не ми е в ред жилището. Защо ли не сме свършили това миналата година? И като се има предвид, че нещата, които мога свърша сама са много малко (най-вече свързани с почистването), постоянно имам усещането, че ремонта ми напредва ужааааасно бавно, а аз съм абсолютно безполезна.
Мрън-мрън... оплаках ви се, но пък си мисля за всички вас само с добри чувства  Heart Eyes

P.S. Светле, кажи ми къде беше онази тема "Моето смешно раждане", че немога да я открия. Спомням си, че при предишната ми бременност се смях през сълзи на някои от историите.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 18:33 от Lili_X

# 411
Аз не съм Светлето, но тя е добричка и няма да ми се сърди, че съм я отменила в търсенето  Laughing
Смешно ли е раждането Wink

Лили, важното е бебето да дойде живо и здраво - помисли колко хора по света не са свили най-красивото гнездо за своето дете по едни или други причини. Така че, бъди безполезна щом се налага. По-важното е да си полезна на малкото човече в тумбака. Това е твоята мисия сега.  Hug

# 412
Рончо,благодаря,слънчо! Hug Hug Hug
Лилинце, и за мисля като Рони. Понякога е много дразнещо да правиш ремонти /и то при условие, че във вашия случай все пак има и някакъв срок доколкото  както предполагам искаш до появата на бебето всичко да е ок/, но бебечо предпочита недотам уреден дом и спокойна мама вместо ремонтирано и светнало жилище и напрегната мама. От опит казвам, че ремонтите нямат край - тъкмо свършиш с единия - появи се друг. И така - како в омагьосан кръг. Така че отдай се на приятни емоции пък все ще оправите някога жилището.  Peace

# 413
  • София
Хей, Лили бели кахъри са това, важното е че имате покрив над главите си , нали така!?  Wink
Наде, само да ми е жива и здрава бебката , другото надявам се ще преживея.
Рон, мерси за темата сега и аз ще се позабавлявам.
Да докладвам за прегледа днес.
На гладно и жадно се запътих към болницата, решена първо да ми вземат кръвчица и
урина. Почаках малко пред лабораторията, после ми боцнаха пръстчето и всичко бързо приключи.
Качих се да чакам пред кабинета на д-р Илиева, този път не чакахме толкова много... , за щастие.
Другата убавица в мен е станала 811 гр. дълго бедрена и доста шаваща. най-ми е любима когато трябва
да и се чуе сърцето, е веднага решава че и се мърда. Grinning Дори видяхме как пие от амниотичната течност,
не ми се вярваше, че се вижда, но определено беше доста отчетливо. Резултатите от урината и кръвта
бяха готови много бързо, та успяхме да ги видим още докато съм там. Водите са си наред, плацентата
си е хубаво закрепена, а мама много нахилена. Пълни ми се душицата всеки път като я видя, а няма да казвам
какво ми е като я усетя да ме шутира.  Mr. Green

# 414
Рита, поздравявам те за хубавите новини! - Само такива до края на нашия месец ЮЛИ, а после още по-хубави. Hug Благодаря ви, че ви има момичета.  Понякога наистина имам нужда от приземяване или 2 шамара. Живот и здраве до 6 май ще свършим с ремонта и почистването. Разбира се, че НЕ това е най-важното. Докато четях поста на Рита се сетих, че аз съм на преглед на 22 (а това е след 5-6 дни). Най-добре се чувствам след преглед. Друго си доктор да те успокои, да видиш мъничето...
Още веднъж благодаря!  Hug Hug Hug Отивам да се посмея в "онази темичка".

# 415
Лилинце,   Hug
Аз да попитам нещо. Абе при предишните ми бременности гърдите ми бяха зверски напрегнати до към края на третия месец. А сега са все така. Имам чувството, че ще се спукат - така са ми напрегнати на моменти. И вените по тях са станали като корабни въжете - огромни и много сини. Нормално ли е?
Знам че само се шашкам, ама съм си такава и ми е по-спокойно като питам.

# 416
Светле,аз бях по същия начин до края.Имах чувството,че ще гръмна. Hug

# 417
  • София
Светълке, ела да ги видиш мойте "бомби", освен че си болят периодично, така ми се виждат вените, че  #Crazy
Това е нормално състояние, не се шашкай. А иначе имам чувството, че не са спрели да растат пропорционално с корема.  Mr. Green
Като крава съм станала дебела , 60 килограмов слон. Не знам на какво ще приличам Юли месец.

# 418
Успокоихте ме! Благодаря! Hug
Странното е, че при предишните пъти не беше така, та затова реших,че сега нещо става...

# 419
  • София
Е нали уж бременностите са различни, не се чуди. То пък не може всеки път едно и също, представяш ли си каква скука.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт