Хайде на Бремелинска тема!

• 30 127
  • 510
  •   1
Отговори
# 435
Да не си посмяла да бараш Вики, че не се знае с каква снаха ще ти отмъсти после.  Laughing
Светле, питай го дока дали капки цитросепт могат да заменят естествените витаминки.  Peace Иначе похапвай грейпфрути, цеди лимони, все такива горчиляци и киселяци. 
Лили,  Hug
ЕлиПеева ще я местя, когато тя даде знак.  Peace

# 436
Ох, ами чух се с докторът от Пловдив/този от Селена/ - според него принципно тези бактерии могат да предизвикат преждевремнно спукване на мехура. Sad Иначе и той смята, че не е нужно да пия нещо противогъбично. И осдобрява изписания АБ. Еми сдухвам се. Няма повече да мрънкам днес - обещавам. Peace

Да не си посмяла да бараш Вики, че не се знае с каква снаха ще ти отмъсти после.  Laughing
недей, че и туй ми е дерт. Mr. Green

# 437
Свътълче, ти си мрънкай, но все пак слушай хората с бели престилки. Те за това са учили. И ако успееш да не ровиш много в чичи Гугъл ще ти бъде от по-голяма полза.  Peace

# 438
Рита ли ме издаде, че се ровя в гугъла? Mr. Green

Ама то точно докторът с бяла престилка казва, че риск си има. Sad А в интерес на истината му имам доверие. В Здравния форум има невероятно добри отзиви за него като за специалист. Нямам причини да се съмнявам в компетентността му. Peace

# 439
  • Стара Загора
Светле знам, че много те е страх Hug
Обаче и аз ще ти се карам защото знам какво представлява четенета в Гугльо по време на бременност. Само за датата на секциото си не четх в гугъла тогава на времето Mr. Green
Аз съм чувала и чела същото което ти е казал и доктора но...пиеш си АБ и стискаш кълки щото има още време.
Разбирам те напълно Hug Heart Eyes
АЗ така и не успях да се насладя на бременността си...за сметка на това сега се радвам на бели и дивашки изпълнения Crazy
Цунки и мисли позитивно /доколкото е възможно/

# 440
Рита ли ме издаде, че се ровя в гугъла? Mr. Green
Е и за това нещо мога да ти метна един кюфтек. Не само Ритата те познава. Аз добре поВня  минали неща  Wink, нищо че не помня какво хапнах преди половин час.

Хер, Heart Eyes. На много бой носи туй Светле.  Grinning  А Херката е съвършено права.
Никой не може да ни опази от страховете ни. Просто можем да ограничим източниците за генерирането им.  Hug

# 441
  • Стара Загора
тО ДА РОДИ сВЕТЛЕТО ПЪК има едни капариран кютек от мен Mr. Green

# 442
Не съм влизала скоро тук И ИСКАМ ДА КАЖА НА МаМа СВЕТлА чЕСТИТО ЗА БрЕмЕННОСТА!
Успешна и безпроблерна до края!!!Силно Hug Hug Hugот мен

# 443
 Joy Joy Joy - за обещания бой... щото аз с толкова сланинка съм се подплатила, че няма да усетя нищо от боя...  hahaha hahaha hahaha Мънинките ми те - Рони и Херка! Mr. Green

Сериозно сега /и за сланинките бях сериозна де/ - вярвам, че Бог няма да позволи да се случи нещо с бебчо! Peace Но профилактично си ме е шубе. Просто явно съм такава - не ми е комфортно като няма за кво да се шашкам. Mr. Green

Луиза, благодаря милинка! Аз съм в шести месец вече! Mr. Green

И за да компенсирам мрънкането, ще разакажа нещо забавно във връзка се дебеленеето и големия шкембак. Един ден Вики забеляза,, че аз очевидно доста раста и ми обърна внимание. Казах му, че всички бременни са така. Embarassed Тези дни се случи следното. Стои той и виждам, че ми гледа корема, след малко гледа неговия си, пак - моя, после пак - неговия. /Доста от вас са го виждали и знаят, че не ми и никак слабичък/ И съвсем тревожно казва: "Мамо, тревожа се да не съм забременял. Виж ми корема!" Аз прихнах да се смея, а той доста се обиди. Сериозно обясних, че мъжете не могат да забременят, а той ми даде за пример филма "Джуниър". Докато го убедя, че няма опасност да е бременен вложих доста усилия.

# 444
Стои той и виждам, че ми гледа корема, след малко гледа неговия си, пак - моя, после пак - неговия. /Доста от вас са го виждали и знаят, че не ми и никак слабичък/ И съвсем тревожно казва: "Мамо, тревожа се да не съм забременял. Виж ми корема!" Аз прихнах да се смея, а той доста се обиди. Сериозно обясних, че мъжете не могат да забременят, а той ми даде за пример филма "Джуниър". Докато го убедя, че няма опасност да е бременен вложих доста усилия.

hahaha hahaha hahaha  Светле бива си го твоя юнак да ти е жив и здрав а през септември да е най-щастливия и послушен батко

# 445
Светле съжалявам мила но 4ак сега разбирам за теб Embarassed!Не влизам редо във форума!
Историиката с дреб4о е интересна(не съм го виждала)но не се притеснявай за килцата му и моята щерка е едри4ка и е с 1годинка по малка от твоето мом4енце ТА ве4е не се притеснявам от каде да и търся жених Simple Smile!
Силно Hug и много КЪСМЕТ

# 446
 Joy Joy Joy
Светле разсмя ме мило  Hug
Ама страшно умни са тези хлапета.
И моята лудетина скоро ме милва по шкембака и ми вика " Искам и аз да стана голяма и дебела като тебе "  Аз ей тъй  Shocked Че тогава докато му обясня на детето ,ч е мама е не само дебела  Mr. Green ами и малко бременна беше доста трудно да и обясня че сега в корема пак има бебе и за това расте :lol

# 447
пиша с една ръка, сори!
Светулке, да нацелуваш Викито от леля му ники, обичам си го аз тоя младеж!

значи за колибактериите-те са чревни бактерии и може да е замърсена пробата/по съседство Mr. Green/. аз пък ги имах в урината, в големи количества през бременността. не исках да пия нищо,понеже нямах оплаквания, обаче д-ра каа, че един АБ ще им се отрази много добре Mr. Green и аз го послушах.  той ми каза и гино-дактарин да си слагам за гъбите. при теб сигурно докторите преценяват конкретно за твоя случай. пък и аз се развият гъбите- ще ги излекувате, може пък да не се развият, знаеш ли...
при всички положения ние тука стискаме палци за малкия мъж, особено бела как стиска Mr. Green

не мога да повярвам, че времето лети така бързо и лили вече си взима 45-дневния болничен... наближава появата на двете госпожички на лили и рита и нямма шега Heart Eyes

# 448
  • Стара Загора
Светле  Joy Joy Joy Joy тоз Вики бе...огласих офиса да се кискам Joy
А за килата не говори, че.....Ти виждала ли си ме мен...и бременна и небременна все едни и същи плондер Mr. Green Като родих и отивам на кола но съм без Слави. Вървя и виждам една дружка и тя ми казва - аууу то напреднало времето..кога ти беше термина? Викам - ами аз родих..бебето е вече на два месеца  Joy Joy Joy Joy Joy

# 449
Вървя и виждам една дружка и тя ми казва - аууу то напреднало времето..кога ти беше термина? Викам - ами аз родих..бебето е вече на два месеца  Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green

И аз имам подобна случка. Вики е новородено бебе и аз отивам да купувам памперси. Избирам аз, а з продавачът ми казва: "Ма везете си и нощни превръзки!", а аз:"не, не ми трябват!". Той ми казва, че са много хубави и прочие. Аз пък:"Не ми трябват", а той7"Абе сега викаш, че не титрябват, ама като родиш ще видиш...." Mr. Green Троснах се, че вече съм ясвършила тази дейност. Mr. Green

" Искам и аз да стана голяма и дебела като тебе "  
Joy Joy Joy - това ми хареса многооо.

Никинце, благодаря за инфото! А на теб казаха ли ти какви са рисковете от тези тъпи коли. Щото сега си мисля следното - докторът /дето ми прави серклажа/ каза, че в момента не са опасни,щом не са активни. А стават опасни ако имам Т и други оплаквания. Този от Пловдив обаче изобщо не ме пита имам ли Т. Опитвам се да се успокоявам сама, че не са активни. Simple Smile

Луиза, аз много обичам да сватосвам Вики. В тази връзка тук ще да се намерят персони дето ще твърдят , че ще съм лоша свекърва.  Mr. GreenНе им вярвай! Душичка съм! Peace Изобщо -свекърва-мечта!

Общи условия

Активация на акаунт