Лили, щях да ти пиша, че след 10 дни влизаш в 9-тия месец. Обаче Ритката е свършила тази хубава работа.
Пък бебето ще си реши само как да излиза. Всичко е изцяло по негова воля.
Гушкаци и целуфаци и от мен. Да нагушиш
Сутринта се оказа, че имам повишена утайка.
Вероятно заради бктериите. Естествено се оказа,че риск си има. Пусти серклаж. Знаех, че има по-висок риск заради инфекците с него, ама все се надявах, че всичко ще е ок. На този етап нищо не може да се направи. Трябва да изчакам за нови изследвания в началото на следващата седмица /преди това не може заради АБ, дето го пих/, след това известно време докато станат готови изследванията. Как ще оцелея психически? Цял ден ми е... абе думи нямам. Докторът вика: Моля те, стискай поне още три седмици. Няма кво да се лъжем - сега не може нищо да се направи. Така се стиска...
Господи, толкова го искам това бебе. Тъкмо се поотпусна и то изскочи нещо ново. Тъкмо взех да вярвам и да си представям бъдещето... Днес съм като попарена с вряла вода... не знам защо -ама цялата предна нощ не съм мигнала - очевидно и тази няма - не смея да заспя... на всичкото отгоре имам тъпанарското усещане, че ми се появи някакво вагинално течение... абе думи нямам просто... м***ка му, писна ми... 
моля те не се натъжавай
И бебчо те иска толкова колкото и ти...че и повече..аз знам 
и серклаж се радва на едни страхотен палавник, който е дружка на Слави в белите
Но понеже бременносттите ни бяха по едно и също време знам от нея, че доста гадини завъждаше...почти постоянно беше на глобули разни и хапчета
но важен е крайния резултат.
. Моля те, моля те, моля те - събери всичките си сили и стисни зъби. На утайките и бактериите (ако ги има) няма да им навредят притесненията, но на бебчо ще му помогне твоето позитивно мислене. До началото на следващата седмица ще се изчистиш от АБ и резултатите ще са по-добри. Аз като започна да се шашкам и все се сещам за написаното на бланката с изследванията ми: Внимание! Лабораторните резултати не са диагноза, а основание за поставяне на такава. Не е задължително да е свързано със серклажа, може малко да си настинала или от водата, която пиеш да имаш нещо на пикочните пътища. Казвам го заради твърдението, че през бременността се обострят стари и хронични заболявания и защото сестра ми си има един страхотен палавник след като половината бременност беше с бъбречни проблеми и повишена утайка.
теб и малкото човече в теб и всичките положителни мисли на форума ги насочваме към вас.

На мен от друго най-ми тежи - че знам, че риск да стане беля има, а на този етап не мога да направя нищичко. Не мога да отида да си купя някое лекарство, за което съм сигурна, че ще измори гадовете. Просто трябва да чакам... ей това ме убива. От вчера се хващам как не смея да се радвам на бебчо и да си представям бъдещето. Все едно ще дойде някой и ще каже: Брей, ти много самонадеяна си станала! Ай сега за наказание.... сещате се. Гледах поредния брой на сп. 9 месеца. Само гогледах. Още не смея да си купя списание за бременни, нито пък нищо, свързано с бебето. Не смея да отварям списъците с нужните неща за бебето във форума. По същата причина. Да не реши съдбата, че съм станала много самоуверена. Че съм убедена, че всичко ще е ок, че нещо зависи от мен...