Хайде на Бремелинска тема!

• 30 107
  • 510
  •   1
Отговори
# 480
Светълче, все така.  Hug
Лили, щях да ти пиша, че след 10 дни влизаш в 9-тия месец. Обаче Ритката е свършила тази хубава работа.   bouquet Пък бебето ще си реши само как да излиза. Всичко е изцяло по негова воля.  Hug

# 481
  • Стара Загора
Моята снаха е капарирана отдавна Mr. Green Ама сватята много проклета и се моля дЯтитУ да е взело благия характер на баща си а не на оная дето ме керизи от клона само  Twisted Evil
Пиърсинг щяла да има вече...да показва голо пъпче Mr. Green за това вчера купих на Агресивното един автомат..да пази снахата Flutter

# 482
  • София
catnadeen, да ми се караш милинка като изпадна в драматични състояния,
аз си го заслужавам понякога.  HugГушкаци и целуфаци и от мен. Да нагушиш
малчовците от мен.

Светле, аз като ти казах за мъжкото Ич не ми вЕрваше ти , ама ей на.
Тези дни и на една друга мацка познах пола на детето. Явно мъжките най-ги разпознавам.
А и помня как ме караше да си върна думите назад, ей сега да съжаляваш, аз мойте
нИ ги връщам.

Лили, няма да се страхуваш, каквото Господ е рекъл ще стане. Аз си мисля че като влезна
в девети месец ще ми е спокойно, ама с тоз болен мозък моя едва ли. Ама Наденцето ще
ме скастря, а  Роницата и тя няма да остане по-назад, знам си ги аз. Има и още
една .... ама нея няма да я споменавам, че понякога е доста зла.  Mr. Green

# 483
Здравейте, аз съм вкисната зверски. Вече не издържам.  Cry Сутринта се оказа, че имам повишена утайка.  Sad Вероятно заради бктериите. Естествено се оказа,че риск си има. Пусти серклаж. Знаех, че има по-висок риск заради инфекците с него, ама все се надявах, че всичко ще е ок. На този етап нищо не може да се направи. Трябва да изчакам за нови изследвания  в началото на следващата седмица /преди това не може заради АБ, дето го пих/, след това известно време докато станат готови изследванията. Как ще оцелея психически? Цял ден ми е... абе думи нямам. Докторът вика: Моля те, стискай поне още три седмици. Няма кво да се лъжем - сега не може нищо да се направи. Така се стиска... Cry Господи, толкова го искам това бебе. Тъкмо се поотпусна и то изскочи нещо ново. Тъкмо взех да вярвам и да си представям бъдещето... Днес съм като попарена с вряла вода... не знам защо -ама цялата предна нощ не съм мигнала - очевидно и тази няма - не смея да заспя... на всичкото отгоре имам тъпанарското усещане, че ми се появи някакво вагинално течение... абе думи нямам просто... м***ка му, писна ми...

# 484
Светле, недей така мила знам че ти е много трудно, всъщност незнам какво ти е, трудно ми е да се поставя на твое място, но знам, че каквото сам си направиш никой неможе да ти го направи. Не си мисли предварително такива лоши работи. Силата на самовнушението е много голяма, аз го изпитах на гърба си. Знам какво е да не можеш да спиш ден и нощ  измъчван от страшни мисли  Hug
А аз си имах течение последните месеци и докторката ми ми каза че е нормално.

# 485
  • Стара Загора
Светълче Hug моля те не се натъжавай Hug И бебчо те иска толкова колкото и ти...че и повече..аз знам Heart Eyes
Наистина конците от серклажа предласполагат към повече гадини Twisted Evil Имам приятелка, която след две загуби Cry и серклаж се радва на едни страхотен палавник, който е дружка на Слави в белите Simple Smile Но понеже бременносттите ни бяха по едно и също време знам от нея, че доста гадини завъждаше...почти постоянно беше на глобули разни и хапчета Sad но важен е крайния резултат.
Стискаме силно палци и аз и Слави а ти подтисни страховете си до колкото е възможно защото сините гащи имат нужда от спокойствие /както всички мъже Mr. Green/
Гушкам те много и знам, че ще успеете заедно Heart Eyes
Разбирам напълно страховете ти. Няма да забравя как в началото на осмия месец кихнах доста силно и....изтече нещо от мен. Направо издивях...легнах...стискнах кълките и направо спрях да дишам. Веднага звънах на докторката и на мъжо...той изхвърча от работа и ме заведе на доктор да ме види...Оказа се, че просто Слави ми е натиснал мехура и аз от кихането не съм се стиснала и съм се изпуснала /напишкала/....умрях и оживях за тези няколко минути.
Като лежах за задържане пък...от едни кивита получих газове...а аз помислих че са контракции и че раждам...абе ужасите при мен нямаха край просто. Когато родих Слави той беше син и с два пъти увита пъпна връ.в..не изплака веднага..умрях пак и оживях за няколкото секунди време в което той прорева Confused
Такава е майчината съдба...все да треперим. Преди да забременея си мислех, че най-трудно е да видиш двете черти на теста...сега съм на друго мнение.
Гушкам те много. Ако искаш да си поговориш с някой - насреща съм Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 07:45 от Хера

# 486
Светланче,няма да се тормозиш не трябва.Всичко ще се оправи настрой се така и така и ще стане.Аз вярвам Всичко ще е наред  ! Hug Hug

# 487
Светле,  знам че  каквото и да ти кажа няма да те успокоя  , знам че сърцето ти е свито и не може да се отпуснеш и да се успокоиш Sad
Искам само да кажа че те гушкам силно и съм с теб Hug

# 488
Светле,  Hug. Моля те, моля те, моля те - събери всичките си сили и стисни зъби. На утайките и бактериите (ако ги има) няма да им навредят притесненията, но на бебчо ще му помогне твоето позитивно мислене. До началото на следващата седмица ще се изчистиш от АБ и резултатите ще са по-добри. Аз като започна да се шашкам и все се сещам за написаното на бланката с изследванията ми: Внимание! Лабораторните резултати не са диагноза, а основание за поставяне на такава. Не е задължително да е свързано със серклажа, може малко да си настинала или от водата, която пиеш да имаш нещо на пикочните пътища. Казвам го заради твърдението, че през бременността се обострят стари и хронични заболявания и защото сестра ми си има един страхотен палавник след като половината бременност беше с бъбречни проблеми и повишена утайка.
Нали знаеш, че много те обичаме  Heart Eyes теб и малкото човече в теб и всичките положителни мисли на форума ги насочваме към вас.  Hug Hug Hug

# 489
Светле,  Hug Heart Eyes
Не всяко отклонение в теб, Слънчо е заради серклажа. Права е Лили за това. Спомни си Шерчето колко време си отседя в болницата заради утайки и други бременно-бъбречни екстри.
Може би е по-добре за известно време пак да отидеш на курорта с онзи доктор. Да те наблюдават, да ти вливат нужните лекарства, да се чувстваш една идея по-защитена.
Или защо не говориш с лекарите ти как стои въпроса с приемането ти в някоя Патология? Пловдив или София. По-скоро второто.

Ще успееш!   Heart Eyes Hug

# 490
Светле и аз не знам как бих могла да те успокоя но силно те гушкам и се надявям този път всичко да бъде наред!Вярвай силно че всичко ще се оправи !Всички сме  с теб!!! Hug Hug Hug

# 491
Светле и аз не знам как бих могла да те успокоя но силно те гушкам и се надявям този път всичко да бъде наред!Вярвай силно че всичко ще се оправи !Всички сме  с теб!!! Hug Hug Hug

Светле и аз се моля всичко да е наред този път  Praynig Praynig Praynig

# 492
Внимание! Лабораторните резултати не са диагноза, а основание за поставяне на такава. Не е задължително да е свързано със серклажа
Ми то всъщност док така разчете изследванията.  Sad На мен от друго най-ми тежи - че знам, че риск да стане беля има, а на този етап не мога да направя нищичко. Не мога да отида да си купя някое лекарство, за което съм сигурна, че ще измори гадовете. Просто трябва да чакам... ей това ме убива. От вчера се хващам как не смея да се радвам на бебчо и да си представям бъдещето. Все едно ще дойде някой и ще каже: Брей, ти много самонадеяна си станала! Ай сега за наказание.... сещате се. Гледах поредния брой на сп. 9 месеца. Само гогледах. Още не смея да си купя списание за бременни, нито пък нищо, свързано с бебето. Не смея да отварям списъците с нужните неща за бебето във форума. По същата причина.  Да не реши съдбата, че съм станала много самоуверена. Че съм убедена, че всичко ще е ок, че нещо зависи от мен...  Cry
Кофти е друго - според док, ако стане беля, ще е безсиптомно - в смисъл няма да има предизвестие. Ще е изведнъж. Няма да мога да усетя навреме и да реагирам. а това ми е познато. Хайде познайте - вчера следобед съзнах, че ходя до тоалетната на всеки 10-15минути, за да следя нещата. като го осъзнах, спрях се, но по-леко не ми стана. Не смея да заспивам - вече казах защо.
Мразя се, мразя се, че съм такава кекава. Че не мога просто да кажа: Спирам да се тревожа. Каквото има да става - ще стане. Еми не мога. Мразя се, че тормозя бебчо с това. Че тормозя Вики с това/станала съм ужасна майка за него - не говоря, само лежа и блуждая; снощи с невероятно усилие на волята и след като той сто пъти ме помоли прочетох един "Франклин"/, стнала съм и недотам добра половинка за Димитър - и с него не ми се говори, не се радвам на шегите му и плановете му за бъдеще. Защото съзнавам колко чупливи са тези планове. Това е...
Ох, май това не трябваше да го пиша в тази тема. Ама почнах от изследванията и се отплеснах. Все си викам, че няма да ви натоварвам, защото в крайна сметка не съм едниствената бременна в света с проблеми, ама...  просто имам нужда да го изкажа, защото ме подлудява.
И за дан е звуча така кофти искам да кажа, че не съм изгубила и капчица то вярата си в Бог. Че знам, че ако ще един тон бактерии да имам, ако той реши, ще го имам това бебенце.  Praynig Praynig Praynig

В тази връзка - в духа на темата - бебчо е доста едричък/на кой ли се е метнал Mr. Green/ и според размерите му трябва да родя съвсем в началото на септември./  Обичам едри бебета. Peace

# 493
  • Стара Загора
Светлееееее  Hug
Ти от Карлово ли беше? Ох има една пастърва там..лигите ми течат много /Слави на кой ли се е метнал Mr. Green/

# 494
 Херка, на 1-ви юни откриват сезона.  Има много хубави пъстърварници около Карлово.  Mr. Green

Светле, в това е истината.
И за да не звуча така кофти искам да кажа, че не съм изгубила и капчица то вярата си в Бог. Че знам, че ако ще един тон бактерии да имам, ако той реши, ще го имам това бебенце.  Praynig Praynig Praynig
Hug

Общи условия

Активация на акаунт