Нашите second hand находки - тема 53

• 5 435
  • 52
  •   2
Отговори
# 45
В Dikenz доста хубави неща съм взимал на нормални цени.
Любезен е персонала.

# 46
Оф, тая Ма(н)гия направо ми късат нервите с промените си. Зала А, зала Б. В зала Б има намаление ама не и на детски дрехи. В зала А има намаления на детски дрехи ама тия дрехи дето сте ги взели от детския щендер не са детски, защото пише размер на тях, а не години. И са на бройка 6 евро,а не на кило.  Половината ми кошница всъщност се оказа , че не е с детско, а всичко съм вземала само от детския щендер. Ми, не. На бройка. Оставих им това, което е на бройка и взех само това, което е детско ( според продавачката).

# 47
В Магията става все по-зле. В love зоната само парцали. Новите дрехи от аутлета са на цени по-високи от редовен магазин.

# 48
Аз им правя бойкот, не че останаха много магазини с качествена стока, но тяхното вече е наглост.
Качеството е покъртително, цените безумни...
И отново, сигурна съм, че от доста време, дрехите които продават са от контейнерите за рециклиране, в които всички слагаме дрехи с идеята да се дарят или рециклират. А те ни ги продават...потрес
 90% от дрехите са на марки, които се продават на нашия пазар, за разлика от преди, когато бяха главно скандинавски и неизвестни марки.

# 49
  • София
Аз им правя бойкот, не че останаха много магазини с качествена стока, но тяхното вече е наглост.
Качеството е покъртително, цените безумни...
И отново, сигурна съм, че от доста време, дрехите които продават са от контейнерите за рециклиране, в които всички слагаме дрехи с идеята да се дарят или рециклират. А те ни ги продават...потрес
 90% от дрехите са на марки, които се продават на нашия пазар, за разлика от преди, когато бяха главно скандинавски и неизвестни марки.

Аз съм виждала мои дрехи, да се продават в магазин Мания. Такива, които съм пуснала в контейнера.

# 50
Еееее вЕрно ли???
При нас вече няма такъв контейнер

# 51
Аз също си открих една рокля, но може и да е било съвпадение. Но мисля, че не беше Мания, а друг магазин. От момента на изхвърляне до момента на виждане в магазина беше минало доста време. Беше малко нестандартна, затова веднага я фиксирах на закачалката.

# 52
  • Sofia
Защо си мислите,че е точно ваша дреха?

Общи условия

Активация на акаунт