Нашите second hand находки - тема 53

• 8 448
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Дезинфекцията мисля е пара и евентуално оня гаден миризлив препарат на който миришат някои магазини.
Петна и подобни не се премахват с дезинфекцията, а се убиват микроорганизми по-скоро.
Самата аз съм закупувала дрехи с петна, ако мисля, че мога да го премахна с препарат и пране вкъщи.
Точно!
Дезинфекцията ,ако изобщо я има (което силно се надявам,но все пак живеем в България и нз до колко се правят проверки и се спазват от всички правилата) не е равносилна на пране.Такова няма.Намирала съм дрехи със засъхнала храна по тях ,направо да те е гнус да ги пипнеш.🙄😬

# 61
  • София
Нали имаше един виц, че немски турист дошъл в България и си купил своя тениска Grinning Аз Ремикс съм ги хващала, че продават уж рециклираните ни дрехи. Бяха специфична марка и размер, така че съм 100 % убедена, че бяха моите. Писах им и малко след това изчезнаха от сайта (съвпадение, ама едва ли).
Според мен, грам не обработват нищо, а директно ги изсипват от контейнерите в торби и след това ги сортират. Гадно, но пък като се замисли човек - дрехите на Зара, примерно, минават през толкова ръце (или задници, с извинение), че е същата работа Grinning Трябва си просто задължително пране след покупка от където и да е.

# 62
  • Пловдив
Стажът ми беше в шивашка фирма...от тогава мразя дори да меря дрехи като знам какво се случва с платовете, докато стигнат до готов продукт.

# 63
  • Mostly in my mind
Ей тази блузка си взех ей сега,като новичка. Чудесна материя.

https://drykorn.com/en-de/10-89-520083-890013-SOLEMNO-6000

# 64
Аз съвсем случайно във фб попаднах на една дама, която продава винтидж неща. Какви попадения имам само
Хваля се с най-любимото си. Кожа

# 65
Може ли име на страницата? Напоследък и аз започнах да следя подобни групи във ФБ, но засега повече разглеждам.

# 66
  • София
Днес на Xo парк манията , не работеше зала разпродажба - жената в магазина каза,че пак нещо ново ще правят. Явно се осъзнали,че тази концепция с тези цени не е окей.

Последна редакция: пт, 07 авг 2026, 22:07 от paranoir

# 67
  • Пловдив
Много хубав, плътен памук, много добре стои.

# 68
Щом в Мания Търново нищо не си харесах, значи положението е тежко. Други години там съм като луд с картечница. Много пълен магазин, но стоката много захабена беше.

# 69
  • Бургас
Хумана, Александровска, с 50%намаление

# 70
  • Sofia
В Ремикс тези дни имаше намаление от 60-80% с код и си взех някои неща,макар да не ми излизат много евтино като преди 2-3год.,но и вече все по-рядко ходя в магазините 😒

# 71

Къси гащи за мен от Хумана.
Пасват ми чудесно с тази ризка.
Иначе снимката е от манията до банята.
Мерих една риза, но от алармата имаше дупка и се отказах.
Много нескопосано слагат алармите там.

# 72
  • Mostly in my mind
Благодаря, че казахте за Ремикс. Отдавна не бях поръчвала от там. Взех си нова с етикета   Twinset жилетка с 60% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт