Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 871
  • 329
  •   1
Отговори
# 270
Пикникът е обявен за събота, 9 юни, от 10.30 ч. на Дендрариума на Витоша.
Не получихте ли съобщение чрез гугъл-групата?

# 271
Пикникът е обявен за събота, 9 юни, от 10.30 ч. на Дендрариума на Витоша.
Не получихте ли съобщение чрез гугъл-групата?

Получих, но не ми се ровеше из пощата,а и из темата.....В знак на благодарност - хайде в другата тема да гласуваме!!

# 272
  • Пловдив
Ох и този пикник май го пропускаме!

Цялото семейство ще раздаваме брошури - нашият татко от скоро е GP и набираме пациенти.

Ще чакам рапорта  от срещата!

А защо пловдивските мами също не си спретнем пикник????

# 273
  • Не съм от тук и съм за малко
Миналата неделя времето в София беше супер, чак късния следобед заваля. Ние бяхме там по друга работа и се пуках от яд за отложения пикник  smile3515,  обаче кво да правиш - времето си е капризно.

Дано тази събота имате хубаво време, ние няма да можем да пътуваме.  Sad

# 274
А защо пловдивските мами също не си спретнем пикник????

Зависи от вас, пловдивски мами......Съберете се ,пуснете снимки, разкажете после и ние...ще ви завидим благородно!  bouquet

# 275
Момичета от СНБМ организират кръгла маса по проблемите на близнаците.
Разбрахме се, че могат да ни цитират като организация, която ги подкрепя.

# 276
  • Пловдив
Супер!

Ние наистина ги подкрепяме!

# 277
Поради нестабилното време
пикникът се отменя.
Жалко!

# 278
Да ви ободря малко с новината, че днес бях с една от нашите тениски и сервитьорката в едно кафене каза - "Аз съм виждала този надпис!" Вижте, че ставаме известни!
Може би трябва да си дадем ваканция, но не знам какво става с останалите тениски! Трябва да ги платим поне!

# 279
    Браво Теди!!!Добра реклама правиш!!!
    По същество,разбираме ли се за сряда,на срещата да платим кой каквото дължи?!И къде?!И в колко?!

# 280
Срещата е в сряда.
Най-вероятно в Клуб "Лейдис", за който беше писала Маминка.
Ако е хубаво времето.
Тогава ще съберем и парите за тениските.

Момичета, моля ви, прочетете Националната стратегия за детето. До понеделник трябва да дадем писмено становище по нея. В четвъртък с Ева ще участваме в работната група по стратегията.
Текстът е много дълъг, но има доста поучителни моменти. Mr. Green
Представлява интерес за нас - нали за това се борим.

# 281
Момичета не съм в София,заради Буш,мисля няма смисъл да губя времето и пари,нали съм тръгнала работа да върша,затова ми кажете на кой от вас да пратя парите с пощенски запис и колко,защото не мога да си спомня цената на турските тениски и моля за адрес на лични,а като се видите с маминка ще ги предадете,а тениските ще взема когато дойда.

# 282
наталия, не се притесявай, аз ще платя тениските ти с парите от касата на Клуба и те остават собственост на Клуба, докато си ги вземеш и платиш. Mr. Green
Мисля, че бяха по 1.90, но не съм съвсем сигурна.

# 283
наталия, не се притесявай, аз ще платя тениските ти с парите от касата на Клуба и те остават собственост на Клуба, докато си ги вземеш и платиш. Mr. Green
Мисля, че бяха по 1.90, но не съм съвсем сигурна.
ок  Peace

# 284
  • Не съм от тук и съм за малко
Днес се видях с Юлето и две други мами в Пловдив. Беше много приятно.  Grinning  Тениските са много хубави. Благодарности на JuliS! Само че S-овете се оказаха много големи за моите момчета (двамата големи) и настана голяма трагедия че за тях няма от малките. Та искам да попитам ако не е нахално  Embarassed: ако случайно има от свободните тениски 2 бр. за 4-5 год. (стават за моите 8-9 годишни), може ли да ги ангажирам? Ако не - остава за следващото печатане. (Не знам към кого да отправя въпроса, затова се обръщам така общо.)

Общи условия

Активация на акаунт