Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 871
  • 329
  •   1
Отговори
# 285
Имаме поръчани около 20 тениски за Клуба - най-различна номерация. Ако има подходящи, може да ги заменим.

# 286
Затова писах че в момента ме касаят 2-3 точки,да ето още един куриоз,няма места в яслите,не мога да започна работа,не ритам помощи,така профилактично ходя да питам,не ми се полагат и това е то,и зимата за отопление ме отхвърлиха,понеже не съм самотна,не се приспада наема и не съм осъдила бащата.

извини ме ако въпроса ми ти се стори глупав....но не разбирам-как така държавата  не те има за самотна майка при положение 4е нямаш граждански брак с бащата...?

# 287
Затова писах че в момента ме касаят 2-3 точки,да ето още един куриоз,няма места в яслите,не мога да започна работа,не ритам помощи,така профилактично ходя да питам,не ми се полагат и това е то,и зимата за отопление ме отхвърлиха,понеже не съм самотна,не се приспада наема и не съм осъдила бащата.

извини ме ако въпроса ми ти се стори глупав....но не разбирам-как така държавата  не те има за самотна майка при положение 4е нямаш граждански брак с бащата...?
И аз не разбирам,не само че нямам брак,но и не съжителстваме,но това е друга тема и мисля не е за тук. Peace

# 288

И аз не разбирам,не само че нямам брак,но и не съжителстваме,но това е друга тема и мисля не е за тук. Peace

ти си знае6 най добре но е явно, 4е  си самотна майка на 3 деца и трябва да си търсиш правата Peace а този който отри4а това и ти отказва помощ просто не си разбира от работата и следващия път ги питай да ти дадат определение на това какво според тях озна4ава ''самотна майка''...
успех....  bouquet

# 289

ти си знае6 най добре но е явно, 4е  си самотна майка на 3 деца и трябва да си търсиш правата Peace а този който отри4а това и ти отказва помощ просто не си разбира от работата и следващия път ги питай да ти дадат определение на това какво според тях озна4ава ''самотна майка''...
успех....  bouquet

Току-що писах в темата за самотни майки,ако искаш прочети за да ти стане по-ясно,там можем и да си поговорим  Wink,но не мисля че не си търся правата. Peace

# 290
  • Пловдив
Натали - трябва да има изход от ситуациата!

Как можем да помогнем?

# 291
Албенка  - пиши ми какъв размер носят децата - ще видя какво мога да измисля. Премери една тениска тяхна,, ако не те затруднява. Тениските горница за клуба са същите размери, та С-ките ще са големи отново. Но ще измисля нещо. Само дай размер!
Наталийка - ти си една от нас и наистина е важно да ти се помогне. Не си разказвала много за себе си до сега... иска се наистина сила и смелост сама да отгледаш трите си деца. Аз -... Embarassed признавам си...не бих могла!

# 292
Обявяваме среща за СРЯДА - 13.6.07! За сега в клуб "Лейди" - на спирката пред МЕИ! Ако е топло, даже и да има РД, не е проблем  - има много играчки навън! А ако вали - надявам се да приютят и нашите деца! (Поне аз няма да съм с деца този път!)
Предлагам този път да е от 17 часа! (Може би ще трябва да съм на гарата в 19,30!)
Надявам се, дотогава тениските да са тук, Маминка да дойде и да оправим сметките!

# 293
Кабо Алма, прегледах Стратегията. Струва ми се, че ние може към 4 точка да се включим
"ІV. Гарантиране на равен достъп на децата до качествено образование и подготовка, с оглед пълноценна социална реализация.  "
Или изобщо отделно - за качествено отглеждане и възпитание на децата. И пак по нашия начин - за реално данъчно облагане, ваучери.
Защото в стратегията проблемите са много сериозни и са ориентирани към малцинствата в първите точки. Но не пречи вие да ги завърнете  Laughing към нормални семейства, с любов и т.н., но без да акцентирате много на многодетните (че веднага ще ни метнат в контингента)

# 294
Натали - трябва да има изход от ситуациата!

Как можем да помогнем?
Мили  Радеток и Юле,мисля няма нищо с което можете да помогнете,човек сам трябва да си помогне,какво ли не правя да си докарвам някой лев отгоре,но не върви,мисля че просто е времето на изпитания за мен и децата за да научим нещо в този живот.
Вече правех няколко опита да разкажа за себе си и да поискам помощ имаше хора,които се отзоваха,една от тях е Злата вещица,която се завърна в темата   bouquet
Има и хора които не те разбират и затова бизнеса ми пропадна  Mr. Green
Цитат
Наталийка - ти си една от нас и наистина е важно да ти се помогне. Не си разказвала много за себе си до сега... иска се наистина сила и смелост сама да отгледаш трите си деца. Аз -... Embarassed признавам си...не бих могла!
И ти си смела,само че не го знаеш  Winkи да не ти се налага,но човек може много без да знае докато не му се наложи.
Приятен и слънчев ден.

# 295
СуперТеди, благодаря за включването по темата за стратегията. Вече бях решила, че не интересува никого.
Имам доста да кажа по въпроса за промените, които набелязва, но хайде да е след работната група.

Много моля някой грамотен да пусне карта за "Лейдис" - да могат да се ориентират всички.

наталия, смяташ ли, че проблемът е субективен - някой чиновник ти създава пречки, въпреки, че формално отговаряш на изискванията? Мисля, че в такъв случай може да ти се помогне.

# 296
  • Пловдив
Натали, дай един линк към темата, в която си описала нещата - трябва да има начин да ти се помогне!

Познавам една казахстанка, която живее в пловдив - тя е разведена и сега е сама, но наистина успява да върти бизнес и да се оправя сама детето си, но ти все пак имаш три и това никак не е лесно!

# 297
Цитат
наталия, смяташ ли, че проблемът е субективен - някой чиновник ти създава пречки, въпреки, че формално отговаряш на изискванията? Мисля, че в такъв случай може да ти се помогне.
Не мисля,че чиновника създава пречки,такива са законите просто.
Цитат
Натали, дай един линк към темата, в която си описала нещата - трябва да има начин да ти се помогне!

Познавам една казахстанка, която живее в пловдив - тя е разведена и сега е сама, но наистина успява да върти бизнес и да се оправя сама детето си, но ти все пак имаш три и това никак не е лесно!
Ето тук зададох въпроса си,но все още никой не отговори,ако имате време за цялата тема,ще видите,че всъщност самотните майки нямат никакви помощи.

# 298
  • Пловдив
Наталиа, прочетах постинга - не знам какво да кажа наистина..............

# 299
Мили мами, здравейте!  Hug

Не съм влизала в нета от около десетина дни, поради проблеми в мрежата и интернет доставчика ни  Sad
Случи се точно, когато не трябва - организацията по получаване на тениските...
Добре, че бях записала телефоните на JuliS и се свързахме  Grinning

Та за тениските - пристигнаха в един гооолям кашон, изгладени, опаковани една по една - за търговски вид  Wink и  подредени по номера (за мое улеснение - благодаря ти JuliS   bouquet).
Вече ги разпределих и чакам срещата в сряда, за да се видим  Heart Eyes

Има само няколко липси на цветове за определени размери, сега ще пиша до мамите, за да си изберат от наличните цветове за размерите, които те са поръчали.

albena, не останаха тениски за 4-5 години - всичко беше под брой и за съжаление, аз и JuliS сме броили без грешка и от тях не останаха.
Има няколко тениски горница и още 20 броя за клуба, но от тях няма детски размери  Sad
Вярвам, че JuliS ще измисли нещо - много мила и всеотдайна жена е - така че и твоите дечковци да се разхождат с готини  Wink тениски.

До скоро!  Hug
Весел ден и ползотворна седмица на всички ви!

Редактирам, т.к. забравих да пиша, че мога да изпратя тениските до всички, които не са от София, няма проблеми.
Само че ако може да събера първо адресите на всички мами от провинцията, за да ги пусна наведнъж, да не се разкарвам няколко пъти до пощата...

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 17:59 от Maminka

Общи условия

Активация на акаунт