Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 874
  • 329
  •   1
Отговори
# 45
За тениските...

Пуснах този списък в другата тема преди около час сигурно...
Ами аз съвсем изключих, че комуникирате по важните въпроси и че именно тук трябваше да пусна списъка... Tired

Сори, момичета  Rolling Eyes

JuliS, дай ми време до утре да получа ЛС-и от мамите, на които им изпратих (вече), че всъщност бебешките не са само бебешки, а разделени по години: до 1 годинка, за 2-3 г., и за 4-5 г., т.е. бройката за бебешките тениски НЕ отчитай за вярна.
Бих могла и сама да прецемя, ако съм виждала дечицата на живо, но не съм...

Кабо Алма, ето:

Български тениски:

Бебешки: 10 на брой, от които:
                  5 бели, 1 червена , 2 зелени, 2 сини

S размер: 19 на брой, от които:
                  1 бяла, 1 жълта, 4 оранжеви, 4 червени, 2 зелени, 7 сини

М размер: 13 на брой, от които:
                  1 бяла, 4 жълти, 4 оранжеви, 1 червена, 1 зелена, 2 сини

L размер: 6 на брой, от които:
                 1 жълта, 1 оранжева, 1 червена, 1 зелена, 2 сини

XL размер: 10 на брой, от които:
                    1 бяла, 1 жълта, 1 оранжева, 2 червени, 2 зелени, 3 сини

XXL размер: 12 на брой, от които:
                      2 бели, 2 жълти, 2 оранжеви, 2 червени, 1 зелена, 3 сини.

XXXL размер: 2 на брой:
                        2 оранжеви

Турски тениски: 5 на брой, от които:
                            1 бебешка
                            1 S
                            2 L
                            1 XXL
                            Всички оранжеви

Общ брой тениски: 77

Ключодържатели: 3 броя

# 46
Маминка, благодаря!

ДжулиС, в сряда късно ли е да ти кажа за допълнителните бройки - дето са за Клуба?

# 47
Джулис, какви други рекламни материали ще подготвяш? Не съм разбрала, че можем сега да поръчваме ключодържатели - ще вземя 10 броя. Мисля да дам на хората, които ми помогнаха за даването на поканите за празника. Искам също и химикалки - 10. За бебешката тениска - ние сме в 2-3 годишните.

# 48
Цитат
За бебешката тениска - ние сме в 2-3 годишните.
Peace от турските

# 49

Оливети
, за теб съм добавила една тениска за 2-3 годишно, зелена я искаше, нали?
Ще добавя и 10 ключодържателя, както и още толкова химикалки за теб  Wink

Наталия, да, твоята е от турските, също за 2-3 годишно.
Този списък е верен с изключение на всички бебешки тениски - в последния момент JuliS е намерила теникси за 1-годишни, за 2-3 годинки и за 4-5 годинки и трябваше да ги прегрупирам...
Само че аз бях пуснала списъка с вече изброените размери и цветове, след което видях нейния постинг за новите бебешко-детски размери  Wink
Сега чакам още една мама да ми отговори кои размери точно иска от детските и пускам новия списък, вече тук, а не в темата за многодетните мами  Blush

# 50
Побут  Grinning

# 51
И моля да не се разсейва, а да напише отчет за предаването!

Отчет на предаването...Отчет на едно пътуване.....

Драги ми Смехурко, дните си летяха и дойде и моя при Марта да ходя.......Качих се сутринта рано на трена и в София голяма със закъснение отидох. Там Сватята ме бе поканила на ауденция и сърце не ми даваше да и откажа......Вече сме у тях, завидях и на стола, бюрото, монитора,дето ги има и таман да ревна от яд,че тя има,а аз - не и...дъжд заваля.....Та обадихме се на Председателката - белким тя оправна жена,книжка има, кола кара - скъпа гостенка Цоцоланка при марта да кара.....Докато тя се придвиждаше по чистите и празни софийски улици и булеварди в дъжда, Сватята ме научи как салата да си правя с блендер, нагости ме вкусно-вкусно(въпреки,че бе на път да се откаже от мен като разбра що неща не ям.....поне да ми личеше това неядене Mr. Green...), чай ми направи, научи ме да гладя....а като казах гладя и се сетих....Бяхме решили с Председателката да изплагиатстваме от едно друго хайманене по ТВ да сме с нашите червени тениски в Жените, та и тениски гладихме и Сватята ме гледа -гледа как се мъча с ютията и най-накрая се захвана тя да ги оглади(зер има опит с дрехите на Свата....)! Та побрах се в колата на Алма и тръгнахме на вояж из софийските потайности....Но...в наша чест всички коли дето бяха в Сф тоз ден, бяха решили да излязат в моя чест за да ме видят....И тъй като Председателката, бедно момиче, само кола има,а не самолет и чакахме-чакахме едно хубаво по улици и булеварди докато всички ме видят.....Най-накрая ме видяха, ама това ни костваше повече от 1 час пъплене до БНТ....То здраво психическо момиче е наш`та Алма,ама най-накрая и крос ме накара да направя,че веч 3 пъти се бяха обаждали от БНТ. Та влязох аз на Сан Стефано, уууууууу на телевизора ша ма дават....Не е шега работа това, та ни напудриха, сложиха ни по местата и ....предаването започна. Имахме време само толкова,че да решим ние двете Убавици,че ще подарим на Марта...моята червена дрешка с логото дето аз живея в Пълна къща. Речено-сторено.....От закъснение бяха разменили малко ролите в предаването, но...това не бе наш проблем...Пред възможността да остана само с гостуването на Сватята, си бе геройство,че въобще имаше предаване с нас! Да не се отклонявам....Темата бе Щастливо ли е многодетното семейство. С гост-популярно лице - г-жа Вяра Анкова. Леле, това момиче, също като нашето,дето ни е Председател, хич не и личи,че 4 деца родило....Все млади, хубави, СЛАБИ, та се позамислих...Ако с 4 деца се слабее, ами аз...т.е. ние да ги почваме близнаците........Всичко бе ОК, докато една госпожа с 9 деца не започна да иска неща от държавата...То нЕма лошо в това,ама...На мен не ми Ареса,че само за проблеми се разправяха и нищиха държавата...Добре,че нашето девойче излезе на сцената и само както тя си знае - кратко, точно, ясно им скри топката и събра очите на всички...Вяра Анкова я подкрепи напълно......Въпреки,че не бе подкупена с тениска...Само( като излезе нашето девойче)подкупихме Марта с ...моята тениска и тя остана очарована от този дар!Само ако знаеше каква известна личност я е носила.... bowuu bowuu bowuu, щеше още по-горда да бъде! Аз, Смехурко, какво да ти кажа - казах нещо в ефир по време на предаването, но най-се зарадвах знаеш ли на кое...Че не ме накараха да смятам годините на децата си Joy Joy Joy!!!!!!!Та после скромно поприказвах зад кадър с Вяра Анкова, Марта Вачкова(взех си автографи, за сметка на това,че не се сетих на време снимки да направя....срам за мен Embarassed Embarassed Embarassed)...Та после, Кабото реши да се раздели малко с нейни парички и ни почерпи с Димитрина Хамзе по едно кафенце......После ме остави самотна на една спирка,откъдето си хванах рейсчито за гарата и там....ох, и там...УСПЯХ да хвана навреме трена за Македонско........Ако го бях изпуснала...имах шансове за трена за...Добруджата Mr. Green! И по живо, по здраво се прибрах... С Тати Лъчезарен щяхме да се разминем на наш`та гара,ама все пак се намерихме, познахме се и се прибрахме при Патиланчетата си.....И деня свърши! Това е!Разказах...Ха сега вадете парата за да си платите за отчета.....Сметката ми е - Айбан.......

п.п.А аз забравих, Смехоранчо...казах им на госпожите-другарки от предаването,че не искам само за проблеми да разправят щом стане въпрос за многодетнти и им казах,че искам весело и бодро предаване, с радост и щастие...и те се съгласиха да се сетят отново за нас,като този път сме с децата си и да напъмнят студиото с дечица...Какво ще кажете, ще идем ли отново?

А днес някой бе ли в Горчиво?

Та за възстановяване....Юле, една от моите ХХЛ Цоцоланест размер и S-ка...Иначе незнам какви са цените на ключодържателите и другите неща...Ти пиши, пък ако кажеш..като дойдеш да ме изгониш от Черноморец тогава да ми ги дадеш........

Хайде лека нощ,че утре, т.е. днес тежък ден ме чака.......

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 00:23 от Мама Цоцоланка

# 52
Цоцоланке, обичам те!

# 53
# 54
Мамо Цоцоланке Heart Eyes

Кабо Алма, надявам се, че групата ще я бъде, обаче нещо не мога да я регистрам. Дава ми грешка. Sad Надявам се, че до сряда ще се сборя и като ми дадеш адресите само ще ги вкарам.

# 55
Момичета - вече писах че бебешките тениски са само БЕЛИ
Оли, - не смятам че ми оставихте време за други рекламни материали.
Ако все пак решите нещо...моля това да стане в близките дни, защото няма време! Знаете че се почева по 24 май- та ако не направя поръчките на 23май - следващият ден за поръчка е 28/ понеделник/
което значи че понеделник отпада като дата - ако си искате тениските на 1 юни. Все пак като ги поръчам  - те ще дойдат за 2 дни и трябва и да се напечатат -
помолих ви в началото да не става всичко в последният момент.Не ме разбирайте погрешно...но наистина имаше много време за тези списъци - а те все още не са окончетелни. Моля ви нека утре 21 май до вечерта да имам окончателните бройки и цветове. Пак ви повтарям че бебешките тениски са САМО БЕЛИ, и се надявам все още да ги има в магазина, защото обещах да ги уточня на следващият ден да ми ги изберат и запазят - а това беше преди 2 дена все пак

# 56
Момичета, предлагам ДжулиС да направи още 20-ина тениски, които да платим с парите на Клуба и да продаваме после - по 4-5 от всеки размер. Казвайте бързо - съгласни ли сте? Мислех да го обсъждаме в сряда, но ДжулиС казва, че няма време.

# 57
Нека Джулис направи това, за което има време. Наистина пак се забавихме много. За бебешката тениска - бяла, за по-голямата бройка поръчки също съм съгласна.

# 58
Момичета, предлагам ДжулиС да направи още 20-ина тениски, които да платим с парите на Клуба и да продаваме после - по 4-5 от всеки размер. Казвайте бързо - съгласни ли сте? Мислех да го обсъждаме в сряда, но ДжулиС казва, че няма време.
Ами Цвета аз вече обясних защо няма време, защото 24,25,26,27 май са почивни дни!
Ако направя поръчката на 28 /понеделник/  - тя ще е при мен на 30ти сутринта - а за да ги имате за празника на 1юни трябва да ги направя веднага още същият ден  и да ги пусна по куриер вечерта - е, не става така.
Може до вторник на обед да се уточни горницата , но  бебешките ги искам още утре на обед.
И пак подчертавам бебешките са само БЕЛИ - на ЛС продължават да идват заявки за цветни бебешки тениски...

# 59
Юле, благодарим и на това! Каквото можеш....
И тебе те обичам!

Общи условия

Активация на акаунт