Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 933
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
  • Не съм от тук и съм за малко
Маминка, аз имам заявени и 1 ключодържател, и 5 химикалки. Дали си ги отразила в общата поръчка или не?  newsm78

# 196
albena , да, отразени са в общата поръчка, не се притеснявай.  Peace
Вече ги вмъкнах и в списъка за JuliS  Blush

Благодаря ти за напомнянето!  Hug

JuliS, прочетох в другата тема, че ще пускаш тениските в 14:00.

А аз в колко да ги чакам и къде (на централната автогара предполагам), евентуално номер на автобуса или каквото там прецениш...
Благодаря ти!  Hug

# 197
JuliS, мамите, които са ми писали, че са от Пловдив са: радеток и Албена

.............

и АЗ писах.... Blush Писах на Юлето дали може майка ми да ги вземе,понеже тя ще си е в Пловдив точно на този ден. И ще плати вместо мен..... Писах ...писах..ама отговор нема.... Sad

Юлееее,не си ли получила писъмце от мен на ЛС... newsm78

# 198
Кабо и Галче.....може ли да ви помоля за едно нещо...Когато давате интервю за Сега да дадете и координатите на Клуба. Да кажете,че има и регионални представители и който иска да им пише на имейла.....Все пак в един столичен вестник по-голяма тежест има......Не искам да ми се споменава името, само да кажете,че има за Югозапада и който е от този регион да пише на имейла...Благодаря ви!Ще ви обичам много да знаете....

# 199
Вмъкнах и тениските на kaishka и roza66.

Албена, благодаря, че сподели за kaishka  Hug

roza66, благодаря, че писа навреме  Hug

# 200
Кабо и Галче.....може ли да ви помоля за едно нещо...Когато давате интервю за Сега да дадете и координатите на Клуба. Да кажете,че има и регионални представители и който иска да им пише на имейла.....Все пак в един столичен вестник по-голяма тежест има......Не искам да ми се споменава името, само да кажете,че има за Югозапада и който е от този регион да пише на имейла...Благодаря ви!Ще ви обичам много да знаете....

Естествено, че ще кажем. А кой мейл да даваме? Този, който ти го направи ли?

# 201
Вмъкнах и тениските на kaishka и roza66.

Албена, благодаря, че сподели за kaishka  Hug

roza66, благодаря, че писа навреме  Hug

Maminka...от вчера пиша... Blush Не знам дали Юлето получава моите ЛС...бих искала да знам подробности,къде ще се появи Юлето в Пловдив....и в колко часа...разбрах нещо за 14.00... newsm78 Та да мога да предам на майка ми къде да отиде ... Grinning

Маминка...колко струват моите неща,за да знам майка ми с каква сума да има в нея..? Може и на лични да ми пишеш...

Освен това не разбрах удобно ли е майка ми да да даде на Юлето парите на ръка,като се видят в Пловдив...или трябва на сметка да ги прехвърля...като че ли е по-лесно на ръка....знам ли.... newsm78

# 202
Добре, Цоцоланке!

Значи, да преговорим за медийните изяви.
На 31.05. - 11 ч. - Канал 1 - "Жените" с Марта Вачкова - Мама Цоцоланка и Кабо Алма.
На 1.06. - 8.45 - ТВ Здраве - сутрешен блок - Супер Теди.
На 1.06. - 15.30 - ТВ7 - следобеден блок - тедивас и Червената шапчица.
На 1.06. - 16.30 - btv - "Горчиво" - ДжулиС, Супер Теди, Мама Цоцоланка.

Обърках ли нещо?

# 203

Розичке  Wink, здравей!  Hug

-> Предполагам, че JuliS е получила ЛС-ите ти, но може би не е влизала във форума.
   -> Доколкото аз знам, все още не е уточнено къде ще се видят мамите от Пловдив.
   -> От 14:00 часа JuliS пуска тениските по автобус от Пловдив до София.
Молбата й беше да пресметнем броя на тениските на поръчалите от Пловдив, за да може да ги извади от кашона, за улеснение на всички ни  Wink
Аз вече съм описала твоята заявка за тениски, така че ще останат в Пловдив Peace
   -> за цената последно писаха 4.50, но така ли остава.  newsm78
Който има възможност обаче плаща тениските по 5-6-7 лева, като 4.50 за тениските, а другите за клуба.
Моля някой да ме поправи, ако греша.

# 204
Този, който ти го направи ли?

palna_ka6ta@abv.bg; palna_kashta@abv.bg - че тези ги отварям най-редовно....с долна черта между думите....

Добре, Цоцоланке!

На 31.05. - 11 ч. - Канал 1 - "Жените" с Марта Вачкова - Мама Цоцоланка и Кабо Алма.

Обърках ли нещо?

Нищо не си объркала..Както винаги точна! Кабо и в анонса на предаването по К1 са те включили...-гледа ли се?

Аз няма да мога да се гледам и двата пъти...Моля след това да ми пуснете един СМС от нета и да ми кажете как съм била...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 205

Розичке  Wink, здравей!  Hug

-> Предполагам, че JuliS е получила ЛС-ите ти, но може би не е влизала във форума.
   -> Доколкото аз знам, все още не е уточнено къде ще се видят мамите от Пловдив.
   -> От 14:00 часа JuliS пуска тениските по автобус от Пловдив до София.
Молбата й беше да пресметнем броя на тениските на поръчалите от Пловдив, за да може да ги извади от кашона, за улеснение на всички ни  Wink
Аз вече съм описала твоята заявка за тениски, така че ще останат в Пловдив Peace
   -> за цената последно писаха 4.50, но така ли остава.  newsm78
Който има възможност обаче плаща тениските по 5-6-7 лева, като 4.50 за тениските, а другите за клуба.
Моля някой да ме поправи, ако греша.

Маминка...Мерси много за инфото.... Hug А аз те залях с въпроси на ЛС.... Joy Извинявай... Sunglasses

# 206
Добре, Цоцоланке!

.....

Ухххх, как се радвам.... Hug ...ще ви гледаме с голяма радост!!! Heart Eyes

# 207
Маминка...Мерси много за инфото.... Hug А аз те залях с въпроси на ЛС.... Joy Извинявай... Sunglasses

Няма проблем, пак заповядай!  Hug

# 208
така , така Mr. Greenпикникът се отлага ---
в такъв случай редлагам да не пращам тениските днес Всичко е готово, но не са пакетирани - нямах време Ако отложим за понеделник пращането - ще мога да ги опаковам и всики да си я получи в *търговски* вид Съгласни ли сте???
Маминка - пусни ми на ЛС телефон за да мога да ти ке обадя от автогарата веднага щом ишзпратя кашоните!Така ще ти продиктувам с точност и часът на пристигане на автобуса, и номера на същият!
последно в другата тема написах телефоните си!Пиша ги и тук, за пловдивските мами Hug
Във Пловдив ще съм на 8ми юни към 11ч ще бъда в района на панаира, палатата мисля че беше 11 , ама не съм много сигурна - изложението е *Принтком*
ето и самите телефони: 0887 578146 и 0878662333
Цвета е права за парите - не е нужно да се пращат по отделно - така и таксите стават много и обясненията кое име зад кой ник стои - ще стане объркване Mr. GreenПросто молбата ми беше да се организират по бързичко нещата!
Рози, извинявай че не ти отговорих на ЛС, но изчаквах да видим колко и кои са пловдивските мами - а и при мен списъци с имена нямаше - затова не писах Embarassed Моля да ме извиниш
Ще се видим с майка ти задължително в Пловдив! Hug

# 209
  • Пловдив
Цвети,

гледах те!!!!

Чудесно им го каза - а колко гадно извъртяха темата - безотговорни  били родителите, които раждали повече деца без да имат средства - че кой от тях знае колко ще има утре ??????

Оххххххххххххххххх. Добре че не всички мислят като тях!

Общи условия

Активация на акаунт