Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?

А подписите им щяла да събира
А онази-бясна
Тъкмо ще имам време да пообиколя тук и там и да се подготвя за следващият рунд...тя няма да се откаже лесно.А ако продължи да ни тормози-оплакване за тормоз-това заслужава тя.Записах час и при социалната другия четвъртък.Много ми е волно на душичката 

Мири пък се отказа от шишето с биберона от инат още като беше на 1.4 г. Беше му се спукала залъгалката, с която го приспивахме и беше късно да ходим да му купуваме нова. Тогава за пръв път го приспах на ръце. На другия ден той от инат, че няма залъгалка не спа следобеден сън, а аз по голям инат не му купих нова. Вечерта пак го приспах на ръце и това беше. От третата вечер сам си заспиваше без да търси залъгалка. Но оттам пък се заинати и отказа и шишето с бибата. От тогава го храня с лъжичка и пиеше вода от тези чашки с приспособленията.

. Вчера в центъра за деца аутисти за пръв път видях едно момиченце как стъпва на пръсти
.
. Така стиска и животинките, котки, кучета. То е от обич, ама който не знае...