Трудно хранене и изоставане

• 419
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Всеки родител преценя. Аз не давах нищо готово, гастроентерологът ми беше обяснил, че това увеличава шансовете алергията да се израсте. Не знам дали ако не бях толкова стриктна да ѝ готвя специално всеки ден и да се придържам към съвета, дъщеря ми щеше да се оправи след две годишна възраст или щеше да ѝ повлияе.

# 16
  • UK

Не, досега са я гледали 4 пъти на ехограф само. Следи ни детски гастроентеролог Миглена Георгиева от Варна. Скоро бяхме на консултация при нея и  я попитах дали не  се съмнява за някой генетичен  синдром или нещо друго сериозно защото аз вече си мисля такива неща , но каза, че  за нея детето е напълно симетрично и не изглежда да ѝ има нещо.

Генетичните синдроми не се установяват с измерване на симетрия, а с генетичен тест. Безумие е лекар по външни белези само да преценява.

Бих завела детето на по-качествени специалисти за наблюдение и то не само на гастроентеролог, а при специалисти по ранно детско развитие заради двигателното изоставане.

# 17
  • Sofia
Доколкото се вижда от първи пост, детето не е било само при гастроентеролог, ами е прегледано още от трима невролози (които не са открили нищо) и ходи на рехабилитации.

Общи условия

Активация на акаунт