За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 11 034
  • 273
  •   2
Отговори
# 270
И пак аз... Имам стар хляб, кисело мляко, бяло сирене и топено сирене, както и някакви колбаси.... Нямам яйца, прясно мляко и друго.... Мога ли да го направя по някакъв начин че да се яде хляба?!

# 271
  • Варна
Що да не може- нареди хляба в тавичка, залей го с разбърканите мляко, сирена и колбаси и опечи. Ни е баница, ни е пица, ама се яде. Или три вида сандвичи и кана айрян.

# 272
  • Русе
Скрит текст:
И пак аз... Имам стар хляб, кисело мляко, бяло сирене и топено сирене, както и някакви колбаси.... Нямам яйца, прясно мляко и друго.... Мога ли да го направя по някакъв начин че да се яде хляба?!

# 273
  • Sofia
Киселото мляко бих направила на нерядък айрян. Хляба бих накъсала на залъци и накиснала в айряна. След това сипвам в намаслена тава слой от накиснатия хляб, парчета масло, сирената, колбас,  пак слой хляб, масло, колбас  и сирена, заливам с айряна и пека.
По подобие на това, често така оползотворявам останал хляб...  снимката е линк.

Общи условия

Активация на акаунт