Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
-
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Преяждането по време на бременност може да доведе до нежелани последици като наддаване на нездравословно тегло, гестационен диабет, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми както за майката, така и за бебето. Важно е да се поддържа балансирана диета според индивидуалните нужди и препоръките на лекаря.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да се избягват алергенни храни или такива, които могат да предизвикат нежелани реакции както при майката, така и при бебето.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен за кърмене?
-
Какви са рисковете от подуване по време на бременност?
От една страна е много сладък един такъв обиколник, ама мисля си, дали на бебето му е необходим? Ако е без обиколник, може да следи какво става из стаята, пък и лятото не е студено, та да го пази обиколникът от течение... ох, не знам...
Кажете какво мислите, моляяяя

.
(тук циганките измряха), ама няма и да е лесно. Та се извинявам. Иначе се оглеждах за дъвката ти
Ох, изкрейзвам още от сутринта, като се сетя, че цял ден ще съм затворена тук и..
Та се подготвам психически за чистене на големия аквариум, ако сполуча, ще ви го снимам довечера, че от седмици не е за пред хора
(уси, не за теб, много сладко перденце, стаята става бижу!!) Нашата също е почти готова, но ще ви я снимам, като поразчистя
да прескоча 22.05 не защото не я харесвам ,а защото аз съм родена тогава и не ми се ще с беба да сме на една дата .