Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 4 344
  • 319
  •   2
Отговори
# 315
Не излизам без фитнес тракер си и слушалките в джоба. Ежедневието ми е забързано и за мен е важно да съм винаги на линия за близките си, за това отговарянето на съобщения, обаждания, следенето на активността водят към Xiaomi Watch S5 46mm.

# 316
  • Бургас
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук и комфорт при продължително носене. Слушам музика всеки ден.

# 317
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото ще ми помогне да следя здравето и активността си всеки ден. Най-важни за мен са дългият живот на батерията, проследяването на тренировките и известията, които ще направят ежедневието ми по-удобно

# 318
Xiaomi Watch S5 46 mm - би ми било полезно да имам такова устройство, което проследява активността, здравни показатели и има и още полезни и удобни функции.

# 319
Аз най-много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Ще ми е най-полезният помощник в ежедневието, ще следи физическата ми активност и здравните ми показатели, което е супер важно за мен!

Общи условия

Активация на акаунт