Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 16 010
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
В голяма чуденка съм и аз за тези зимни кошчета ама да си призная в един детски магазин не съм влизала, раничко ми се вижда още. Ама мисля, че ако зимата е топла като тази ще е добре да си имам зимен кош пък и може да си нося бебо в него като съм в кухнята и готвя например /не че много съм се разготвила, ама мисля че и това ще стане като си появи бебока/
Относно свадбите и ние нямаме брак и сега не стой не дневен ред, просто незнам кога ще може да се отделят пари за това. То сега едни ремонти ли са чудо ли е и бебо после ще дойде и така...
Ние сме заедно от почти 10г. /въпреки че съм само на 25/, и не мисля че брака е наложителен.

# 91
Здравей silverarrow,
аз пък до 12г живеех в Свищов, после си изкарах висшето там и картинката е просто очарователна.)))))

# 92
Здравей silverarrow,
аз пък до 12г живеех в Свищов, после си изкарах висшето там и картинката е просто очарователна.)))))

Ии, супер!  smile3501 - аз съм живяла там до 10 годишна, ходех в Катранов на училище, и после все по ваканциите се връщах - да не се познаваме случайно  newsm09

Иренка, супер коремче, ти горкичката още гледам си слабичка, не си кат някой от нас (ммм, аз) дето сме се окръглили. Днес бях на едно мероприятие дето не исках да се знае, че съм бременна и се облякох подобаващо да се прикрия. Е, още на вратата с охраната ме "изловиха" да ми дават път, бе аз ли съм луда, ама явно много ми личи. Ще зема да щракна шкембата да кажете и вие.

# 93
silverarrow незнам ама като гледах мамата с близнаците какво коремче вади и моето направо срам ме хвана  ooooh!. Сега у нас си седя с пижамките и ако ме видите то дупе то кълки то коремче, цици абе от всичко си имам  Joy. Ама съм казала докато не стана 65 няма страшно засега съм 56  надявам се до края най много да ги направя 65 ама да се има на предвид че съм 158 висока

# 94
  • София
Яна добре дошла и честита ти Мома  Hug  Hug. Да се включваш по-често и сме решили да се запознаем на среща в арена запад на 20.05 от 1500 часа в пицария виктория - добре дошла ако си свободна  Hug

Момичета аз пък отказвах да имам деца без да имам сключен брак. Абе бяла птица съм си при 12 годишна връзка, да ме питаш какво толкова съм чакала  newsm78.
За самата сватба - беше страхотен купон и не съжалявам, изкарах си просто невероятно, даже като се прибирахме от дискотеката му викам на моя ИСАМ ПАКККК.   Shocked То ние накрая и на дискотека отидохме, както си бях с роклята и до 5 сутринта изкарахме. Страхотно преживяване. Ако знаех, че ще е така сигурно още преди много години щях да я свърша таз работа, а не да се дърпам (то не че някой толкова ме е навивал - но само като си навия нещо на пръста - винаги намирам начин да стане).

Леле какви маратони по тези магазини правите, аз на ден само по един разглеждам и то не всеки ден. СОМО е направо празен, но ходих до един доста готин и голям, но имаха много малко колички и то предимно на Чико  и Бретони. Намира се почти срещу БИИЛА на България по пътя за Бояна.
Аз почти съм решила за чикото от 550 лв. Само се чудя ще ми доставят ли червената или не  newsm78, но нищо не е окончателно докато не се купи.

Irenn страхотно коремчеее, малко и сладко. И страхотна двойка сте двамата, лееелееее мами какви готини сме всичкииии  Hug
а какви цоцолани ще станат някой от нас (визирам себе си  Mr. Green)

Магазини за бременни знам само два - един в МОЛ-а и този в Младост 1 направо съм скарана със София, а все тук съм си живяла, е и в Варна лятото де, но и там съм скарана с магазините  Mr. Green.

# 95
Здравей silverarrow,

Ии, супер!  smile3501 - аз съм живяла там до 10 годишна, ходех в Катранов на училище, и после все по ваканциите се връщах - да не се познаваме случайно  newsm09

Иренка, супер коремче, ти горкичката още гледам си слабичка, не си кат някой от нас (ммм, аз) дето сме се окръглили. Днес бях на едно мероприятие дето не исках да се знае, че съм бременна и се облякох подобаващо да се прикрия. Е, още на вратата с охраната ме "изловиха" да ми дават път, бе аз ли съм луда, ама явно много ми личи. Ще зема да щракна шкембата да кажете и вие.

И аз учех в Катранов.)))
Може и да се познаваме.))))
При г-жа Илиева бях.) и на другата не и помня името.)

# 96
Hora tazi kolichka Quinny Speedi e strahotna, az ia razglejdah v subota , obache e dosta golemichka, a samo si pomislete ako trugnite da putuvate niakude - zaema tselia bagajnik.

# 97
Здравейте мами тумбалани! Сега се връщам от ФМ и бързам да се похваля. Ще си имаме госпожица.  newsm44  Може да ме оцветите в розовичкоооо!!! Таткото до скоро го малчосваше. Все малкия малкия, и аз все му се смеех и ето на ... вече става малката бебка.   newsm56. Ама много шавлива бее тая бебкааа. Не спря да мърда и да се върти. Тъкмо я намести за снимка доки и тя хоп врътне се. Таткото само седеше и се хилеше, а пък аз не мога че се губи картинката. Направиха ми и записче ама нещо не мога да си пусна клипчетата и някой снимчици. Само двечки ми отваря. Сега ще се кача и аз в албумчето, че само гледам.  Mr. Green
 ..... и ще ви изчета че пак сте писали писали...
Само някъде видях че си имаме нова ГОСПОЖА! Mira SB ЧЕСТИТО! Желая ви ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ И НАЙ - ВЕЧЕ СКОРО ДА ВИ РАДВА НАЙ СЛАДКОТО СЪКРОВИЩЕ!!!  newsm32

# 98
И аз още не съм обикаляла по магазините, но нали си имам почти всичко.
Та да ви кажа и за зимния кош. Първо, че е удобен за разнасяне из къщата. И после - много мои приятелки си приспиваха бебетата вкъщи  в количката, защото не искаха по друг начин. Аз лично не исках баткото да го разглезвам така, но повечето майки ги "люшкат" напред-назад докато заспят и после за да не ги събудят ги оставяха там.
И аз явно съм изкофяла, защото и аз преди време сънувах едно русо на 2 опашки момиченце нещо да ми се хили и аз да се карам, но после доки каза - мъж. Ама то нищо чудно - аз все съм си наопаки. hahaha
Честита госпожица Каталина   bouquet

# 99

Аз тъкмо си мечтаех днес, колко ще е хубаво, ако бяхме в 9 м. и вече беше време да раждаме...никакви зимни кошчета и простотии. Щяхме да си скиторим с бебоците по цял ден навън.... Joy

Ех... и аз така  Sunglasses Mr. Green Верно щеше май да е по-яко да раждаме сега и после цяло лято да си се мотаем навън нон-стоп..ама пък като се замисля ако беше така може би  моренцето пък щеше да ни се размине, знам ли Thinking

Яна  Hug добре дошла

Да ви разкажа за последните ми няколко изцепки на заспалия ми мозък  Mr. Green

Вчера цял ден бях по задачки, а после вечерта на концерт и нямах време да си ходя до вкъщи да се преоблека и си взех дрехите с мен. Малко преди концерта спирам до работата на мъжо, за да се преоблека вътре, всичко точно , оправям се, леко гримче, излизам , поглеждам колата  и какво виждам - Ключът от колата си виси гостоприемно от външната страна на предната врата!!!!   #Crazy  #Crazy Направо изстинах!!  Joy hahaha

Онзи ден пък пак бързах за някъде, ама реших да си изпия кафенцето докато се оправям и си ходя с чашката така из къщи, и си се гримирам с чашката, и после си се обувам пак с чашката, и после заключвам вратата с чашката, и вървя към спирката с чашката, и ми звъни телефона, и аз определено срещам трудност да го намеря, защото едната ми ръка е заета, ама с к'во толкова ми е заета ръката бе!!!!???!!  Я, Чашката с кафето е с мен..!!!    ooooh! ooooh!  Crazy Crazy Joy Joy Joy

Пишете ме и мен за срещичката в Арена  Sunglasses По женски ли ще се съберем, или ще сме с половинките?

# 100
Момичетааааааааааа, току що се върнах от Фемина и имам толкова много неща да споделям (нали си ви обичкам всички тука, големи сте ми дружки)  smile3521

Първо да ви представя моят хубавец, цели 411 гр, който обаче не обича да му снимат друго освен, онуй нещичко висящото  Mr. Green

Доктора беше страхотен, толкова подробен, всичко ни огледа и ни обясни органче по органче - казва се др Марков и е във Фемина, ако някой се интересува. Страшно приятен и любезен и с професионално държание. ЕЕЕЕЙ завиждам ви какви доктори има тука...  newsm12
На този преглед се видя всичко включително и подробности от сорта на сънна артерия, аорта, валвите на сърцето, абе всичко, включително първата ни (и единствена засега) гънка на мозъка  newsm44. Много съм хепи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе освен, че с бебо всичко е тип-топ, на мене плацентата ми е предна и нагоре, а шийката на матката цели 4см, което било супер. Ех, дано всичко така перфектно върви  Praynig

Каталина, честита мома, айде, че сте кът тука розовките мами.  newsm51

МДимитрова, с това приложение на зимното кошче май имаш право, аз мислех с кенгуру да  го разкарвам напред назад из къщи...  newsm78

Мирама#Shocked, аз пък съм от другия клас - на Григорова!!! Ти коя година си всъщност, аз съм 79та!!!

Меги, и аз като тебе, сватбата беше най-щастливия ден в моя живот, толкова беше весело, че сега нямам търпение като родя пак да си правим другото лято мини сватба (примерно 20-30 души) но за църковния брак. Даже и рокля си имам!!!

# 101
Да ви кажа на мен предишната количка ми бе със зимен кош, преди 4 г и съм си ползвала коша плътно 6 месеца, но... започвам с НО-тата Simple Smile аз живея в Кюстендил, където температурните амплитуди са тично като в Плевен и Русе Simple Smile предимството на провинциалния ни град е , че има голяма пешеходна зона с много градинки и кафенета, където мама и бебе могат да обикалят по цял ден, а и разстоянията са много кратки за да може да се прескочи за малко за преобличане или папане и пак на вън. Коша ми бе много удобен и у дома, защото можех винаги да я нося бебка из стаите с мен, на гости и при пътувания, просто имаше "уютна хралупка" винаги.  Обаче, ако трябва да избирате от финансова гледна точка кош за кола или зимен кош........................зависи колко пътувате с кола, но столчето за кола е задължително, докато коша не е. Ако обаче не шофирате сами, а татковците и е на кратко разстояние аз винаги съм препочитала да си гушна бебешора в мен Simple Smile просто някак самотна ми се струваше в столчето. Столчето е задължително за мамите, които шофират сами!
А и ние живеем без брак, вече 10 години сме заедно. Направихме си една щерчица, преди 5 години, ето сега и още една дай боже, а после сме и обещали на каката  Laughing да я направим шаферка  Joy

Само да питам , момичетата обикаляли по магазините с колички , къде видяхте Peg Perego i Gordani?

Ивон ще стискам палци за изпита в петък, а за пък като се видим тъкмо ще почерпиш Simple Smile

# 102
Момичета, как минава прегледа за фетална морфология? През корема ли преглеждат или през влагалището?
Някой правил ли е фетална при доц. Томова?

# 103
За пръв път чувам ФМ през влагалището, през корема се прави.
silverarrow прекрасни новини, дано да повлечеш крак и всички скоро да се похвалим с такива страхотни резултати. Ма много спинка твойто слънце, чак и на мен ми се приспа като го гледам.
Каталина честита госпожица имам съмнения че от сега нататък повечето бебоци ще са в розово, че иначе много свекърви ще станем.

# 104
  • София
 silverarrow Страхотен е   bouquet   bouquet
От толкова много обикаляне на магазини май и той се е хванал за главата, а на мен ми изглежда и леко намръщен, брей от сега с характер. Много хубаво се вижда и цели 411гр, почти два пъти колкото моя бебка  Laughing.

Каталина честита ти мома и добре дошла в отбора на ТЪЩИТЕЕЕ  Mr. Green давай снимкаааааа. Веднага отивам да те оцветя.

маграт чеснова тя и сестра ми използваше зимния кош за легло на бебо понякога, но аз съм решила да купя бейби фон с картина и звук и да оставям бебка да спи спокойно в другата стая и да си я гледам по бейбифона, ако толкова ми потрябва зимен кош, ще търся тогава.

Nigella  hahaha  Joy  Joy  Joy ясно имаш дълбока връзка с  чашата - неразделни сте  Joy  Joy

gabi през корема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт