Дилема

• 1 687
  • 66
  •   9
Отговори
# 60
Ние няма как да й кажем какво да направи. Всеки дава само своя съвет /прогноза, съгласно собствения си жизнен опит, прочетени книги и т.н.

# 61
Да продава имота на маминка?
Чувате ли се? Това няма да стане, ама никога.
Не е срязал пъпната връв, няма и да го направи.
Това не е ли друг имот?
На някой друг роднина.
По принцип и аз не бих продала селската къща в която съм била най-щастлива(не че има кой да я купи),но ако мо падне някой имот от чичо,леля в който не съм живяла много и няма сантиментална стойност и на който мога да взема добри пари,няма да се клебая.

# 62
  • София
Доколкото разбрах, те планират да се местят в друга къща, която е в същия двор/парцел. Тъй че, много вероятно е на същия собственик. А пък кой всъщност е той - не знам, ама май и авторката няма представа.

# 63
Къщата е на мъжа и пише, че е в непосредствена близост до тази на родителите, което не значи да е в същия двор, освен ако не съм дочела нещо:

# 64
Ако е наследствен имот, трябва да е приписана изрично на него. Иначе знаем как са наследствата в големите роди.

# 65
Някъде назад дамата каза, че е купена:

Явно е имот на близък, който е купил.

# 66
Жената се е съгласила изобщо на къща, което за мен е генерална грешка. Нямаш ли за съпруг милионер, къща не ти трябва. Повечето идилии в къща са преекспонирани. Всъщност къщата е затруднение в много отношения.

Общи условия

Активация на акаунт